nyårsafton

Kan inte fatta det själv, året har gått så himla fort. Så mycket nya minnen som har skapats, ett helt underbart år har det varit. Vill inte att det ska bli 2011, fast ändå så vill jag på något sätt det. Hur som så kan jag inte göra något åt det. Snart kommer frida till mig och fixar sig här, sen åker vi och handlar tills ikväll då vi ska partaja. Bella kom hem igår kväll också efter 2 veckor i Thailand. Om jag hade saknat henne? Klart.

Jaja, jag kommer iallafall ha en underbar kväll med mina bästa. Och mina nya nyårslöften? Fortsätta med att sluta dricka läsk, ska dricka idag bara. + så ska jag ge mig på att sluta knäcka mina stackars fingrar, förstår inte hur jag ska kunna men ska iallafall försöka. Jag är rätt envis så jag borde klara det, men jag kommer säkert råka göra det i farten utan att tänkta på't haha! Jaja, nu måste jag skynda mig! Gott nytt år allihopa!

grattis mamma♥

 
I love you.


00:00

2011 här kommer jag, nya tag & massor med nya upplevelser.
Jag ska göra 2011 till mitt bästa år hittills, precis som med året som var, älskade 2010.


29 december

         
Min söta plutt på bilden. Han är så himla liten och mysig! Ni kanske ser om man jämför med min hand ;)

Iallafall så åkte jag och Michelle ner på stan idag & jag köpte min spetströja och mina skor. (alltså dom från förra inlägget för er som missade det.) Blev en cheeseburgare också innan vi for hemmåt igen. Kollade på Shutter Island när vi kom hem, mysko film dedär.. haha! Nu ska jag ner och träna om ettag. Skulle egentligen ha tränat dubbelpass igen med 93orna men jag pallar inte, mår inte toppenbra. Mår lite illa, har ont i magen osv.. Girlsproblem you know! Hörs senareeeee


new years outfit


Klänningen från Cubus & Spetströjan från H&M


Okej.. Dom blev lite väl höga, måste träna på att gå i dom känner jag. Snygga iallafall.
Snyggingarna är köpta på Skopunkten på rean, endast 199:- Kändes som att det var ett måste!

Ska fixa till spetströjan lite så att den inte ser så hängig ut & sen ska jag ha
ett stort halsband till så att jag inte ser så naken ut haha! Blir la bra det här.


nyårsklänning

         

Har jag föresten visat min skönhet från Cubus?
Nej, trodde väl det. Ska iallafall ha denna på mig den 31:a!
Det jag ska leta efter imorgon är alltså en liten kofta att ha på axlarna och lite sånt. Skulle vilja ha ett par klackar också, men jag vet inte.. Alltså inte ett par svinhöga men en liten klack iallafall. Ska btw låna ett halsband av Emma som passar skitbra till klänningen! Visar bild på klänningen och mig senare. Och den är btw inte så lång som det ser ut på bilden heller.


28 december


Blev dålig kvalité på bilden när jag förminskade den i paint, så ni vet liksom!

Iallafall! Pappsen min fyller år idag, hela 47 år! Firades genom att äta på Strike (där maten btw var helt jävla awesome) med familjen och farmor, och sedan bowlade vi efter det! Kom 2a och är stooolt, min familj är en riktig mästerbowlar-familj kan jag säga! Men ett stort grattis till min pappa!

Sen jag kom hem har jag degat. Tvättade bort sminket och drog på mig morgonrocken, är lite frussen & fett trött! Imorgon åker jag och Michelle ner på stan och jag ska fortsätta leta nyårs-kläder :)


saknar sommaren 2010




Drar ner på rean med Fridalee & Ems.

HÖRS

26 december

Godkvällller. Dagen har tillbringats i en iskall ishall. Har med andra ord kollat på derbyt mellan TB-VSK. Rätt ointresserad av bandy egentligen men såna här matcher missas inte ens av mig! VSK vann dock, men ändå! Stannade och köpte spicy påvägen hem.
Nu sitter jag hos Frida och blir kvar här över natten. Skulle ju ha åkt med Emma på stan idag men vi sköt på det tills imorgon, och Frida joinar också!
Ska även hinna med julmat hos mormor och morfar kl 17.00 och sen dubbelträning efter det. Fullt ös medvetslös!


viva la diva

         
Min ögonskuggspalett från viva la diva. Älskar färgerna!
Tralalalala. Ikväll ska jag och Emma kolla på Astrid Lindgrens Jul och imorgon ska vi leta nyårs-outfits tillsammans. Låter la bra!

Asså Astrid Lindgren btw, vilken jävla kvinna!? Hennes berättelser är en del av min barndom, dom har gjort min uppväxt bättre. Stackars alla småbarn som idag måste kolla på fula tecknade filmer som handlar om robotar och fula varelser. Astrid Lindgren ska det vara! Pippi, Emil i Lönneberga, Madicken, Lotta på bråkmakargatan osv..

25 december

         
Haha as-skitig spegel men wtf. Supernöjd med alla mina julklappar, really. Fick allt jag hade önskat mig plus massa mer grejer (önskade mig bara 4 saker). Ska försöka få ner allt jag fick:
Systemkamera
Minneskort till kameran
Morgonrock (
aaasmysig)
Tofflor (
samma här)
Ögonskuggspalett från viva la diva
Pengar
Bio-kort
En bok "ett nytt liv på köpet" (
från min absoluta favoritförfatterska)
En tomte
En liten kudde med ett M på
Ett capo (
pryl till gitarren)
Halsband
En trisslott från tomten ;)
Monopol (
till hela familjen)

Tror det var allt..? Men har säkert glömt något. Iallafall superduper-nöjd. Alla som fick presenter av mig blev också jättenöjda så det var kul :) Lika kul att ge som att få ju! Nu ska jag försöka ragga med mig någon ner på stan imorgon och shoppa på rean! Uppdaterar mera sen. Puss

00:00

GOD JUL


dan före dan

          

Ser lite småcreepy ut men wtf. Har fasen inte gjort något som ens är värt att skriva om idag. Typ slått in klappar, gått och sjungt på massor av låtar och längtat tills imorgon. Jag har ett problem dock.. vad ska jag ha på mig? Har inte hunnit köpa något, ska ner efter jul och handla klänning till nyår iallafall men har ingen till jul. Och en annan grej, jag är pank. Haha riktigt längesen jag var det, men i år har jag verkligen köttat med julklappar. Spenderat mer pengar på det än vanligt, om man inte räknar med att min bror fick en mobil av mig i julklapp för något år sedan som jag faktiskt betalade helt själv. Den kostade 1790:- eller något sånt där, men jag tyckte hans gamla var så jävla ful och sen tycker jag faktiskt om honom lite också ;)

Men jaja, ska nog kika runt lite på klänningar nu på olika hemsidor. pusssss

Och juste - betygen. Inte nöjd, blä.
5 g
9 vg
3 mvg

Har ifs höjt mig från 1 mvg till 3 mvg:n så det är väl bra. Men G:na stör mig som fan! Ska inte ha några G:n när jag går ut nian jag ska fan inte det! Nu var de visserligen i teknik, kemi & spanska som jag HATAR, i hemkunskap (som jag inte har kunnat jobba upp pga att vi inte ens har haft det den här terminen så det var överfört från förra.) + i engelska, och där är jag riktigt besviken. Var sååå nära att höja mig från mitt gamla äckliga godkännt, men ett oförberett grammatik-prov sänkte tillbaka mig till godkänt igen. Har ju faktiskt varit borta närmare en månad. Kan man skylla på det? Jobbar upp dom, that's it, det är mitt mål!


J U L L O V

Att det är -25.7 stör mig, men något som inte stör mig är att det är JULLOV idag! Ska till skolan om en timme och fika och ha disco med klassen(?) Samt få betygen. Sen ska jag ner på stan med tjejerna och inhandla de sista julklapparna. Blir nog käk där nere också, men först - sminka klä på mig platta håret packa väskan hitta plånbok värma lussebullar borsta tänderna osv osv. HÖRS.

Och svar till dig Ylva: Nej jag har inte fått min kamera än, om du tänkte på korten på mig & frida med systemkameran så är det Fridas! :)

smile´


5 dagar kvar.

Julafton närmar sig med stormsteg, gillas!!
Idag ska jag spela min första handbollsmatch på år och dar och jag är riktigt jävla nervös ska jag säga. Fan. Ska inte alls spela mycket, mest bara känna efter hur det känns och hur jag mår typ. Aja, kommer nog hem levande iallafall och det är väl huvudsaken.

malinjuhlin ♥ fridaeriksson


du är en otroligt viktig människa i mitt liv

18 december

 

Bild i repris, men spela roll. Anyway, är hemma hos Fridalee. Har sovit här inatt. Igår var det skola som vanligt och efter det drog jag hem och slog in julklappar till mina päron. Klockan typ 3 kom frida och då fixade vi oss litegrann och sen drog vi ner till busshållsplatsen och mötte Malvis och sen vidare mot pizzan där vi tog varsin avokadosallad (utom frida som hatar't). Sen vidare mot sporthallen där luciacupen spelades. Massor med folk och drag där borta och 9;orna tog självklart hem det. Så jäkla spännande i finalen, men de avgjordes på suddenstraffar och 9;orna slog 8;orna med 8-7, och jag tror hela sporthallen hade hjärtklappning när Joel skulle lägga in den. Jaja, kul att vi vann iallafall, första året jag inte är med och spelar dock, haha!

Idag ska jag julpynta mitt rum litegranna och kanske köra på lite städning osv.. Ikväll ska vi klä granen så det joinar jag väl på :)


elin linnéa andersson

 












 










älskar dig.
Kommer sakna ihjäl mig när du åker till Thailand imorgon. Men du, jag längtar till nyår!


GRATTIS världens bästa kompis



15 år idag.
Du är värd den bästa födelsedagen i världen!


13 december

Har haft luciatåg med bästa tjejorna från 9;orna. Bilder kommer nog senare när dom finns på facebook. Var rätt nervös imorse, kom till frida vid 06:15 & vi plattade håret, sminkade oss och böt om. Jag sa nog minst 100 gånger till Frida "alltså frida nu är jag nervös..

Men det gick iallafall helt okej och det är grymt skönt att ha det gjort. Blev helt yr med ett ljus framför ansiktet i en halvtimme, men det gick faktiskt bättre än jag trodde. Sen finns det ju alltid såna som ska förstöra, tillexempel massa 8;or. N000bs. Men aja, uppdaterar mera senare. Pussar :)

bellas b-day




M A A A T


the birthday-kid


B J U D E R


P E Z  &  J A G



H A T A  F J O N G A R N A  P Å  S I D O R N A




M O B I L E R N A = B O R D S P L A C E R I N G





C H I L L A  M E D  L I V E T



puss på er tjejor


godkväll.

Denna söndagen har spenderats på det sätt som söndagar ska spenderas på - slappt. Var iväg imorse och inhandlade en julklapp till mig själv. Var dock tvungen att slå in den och jag får inte öppna den förän på julafton. Gissa om jag längtar! Någon som kan gissa vad jag fick? ;)


♥♥♥♥♥♥♥

Iallafall. Jag börjar bli riktigt jävla nervös inför imorgon. Luciatåg ni vet. Ska upp kvart i 6, så jävla härligt! Ska till Fridalee straxt efter 6 och fixa mig, käka frulle osv. Halv8 ska vi samlas i sporthallen och repetera. Alltså jag är så jävla nervös! Sa jag det föresten?
Ska hoppa in i duschen snart så att jag är fräsch tills imorgon iallafall. Ingekul och lussa som en flottboll. Ska försöka att inte somna allt för sent, men det känns som att jag inte alls kommer kunna sova faktiskt! Pussssar.

remember this?



Checka datumet när jag skrev detta. Snart i mål.
Sitter och funderar på om jag ska köra en jul utan julmust..
Nu ska jag sluta bomba. Godnatt!

thoughts

Okej, det är mycket nu. Hatar när allt känns som en jävla tyngd, har så svårt för att ha roligt då.

Luciatåg på måndag. Vet inte varför men jag är faktiskt riktigt nervös. Eller jo jag vet varför föresten.
Betygen sätts på onsdag, och jag har en känsla av att jag inte alls kommer vara supernöjd. Tack febern.
Kopparcupen om några veckor, och jag har inte tränat på 2 månader, inte spelat en match och ah..
Julklappsångest, vet inte vad jag ska ge till min mamma, mormor farmor morfar bella & dom. Inte så värst stort problem men det är ändå något som ligger och tynger hela tiden.
Gymnasievalet. Behöver inte ens skriva nåt här.
Nationella proven. Jag är så jävla nervös över dom, behövs inte mer än så.

Fast juste, jag skulle ju inte göra detta till en gnällblogg, så jag slutar här.
Tar lite positiva saker istället:

Snart julafton
. Alla vet väl varför man längtar liksom? Känslan, julklapparna, tomten, allt.
Nyår. Något säger mig att detta nyår blir bättre än något annat år..
Sälen i mars med becka. Några nationella avklarade, några dagar i backarna med rebecka. Kommer ha underbart roligt.
Sommaren 2011. Okej här kommer det. Jag tänker på det såfort något känns jobbigt.
Sommaren 2011 ska bli så jäkla grym. Verkligen. Vi ska utomlands och plus till skåne/gotland nåt sånt. Jag har navelpiercing (ska ta i januari) och jag ska vara i toppform. Ska träna asmycket såfort jag kommer igång och blir frisk helt. Såfort jag typ går på toa så flåsar jag ju. Ska fixa kondisen och sen äre bara att köra. Jag ska ha långt hår och ha en underbar sommar. Alltså det låter så fult. Så är det iallafall. 9an kommer att vara avklarad, nationella och gymnasievalet likaså. Alltså shit vad jag längtar! Orkar inte fucking vinter och kyla.. Hoppas verkligen tiden går lika fort som den har gjort på senaste tiden. Fast ändå så vill jag hinna så mycket innan. AJA.


23:16


Kommer någon ihåg detta inlägg? Gissa min outfit idag?
Orka..

vet ni vad jag ska få i julklapp?

Sony DSLR A290L
This one.
Lycklig tjej


23:02

Igårkväll var vi tjejer hos Bella och firade henne litegrann. Hon fyller ju på tisdag men åker till Thailand på onsdag, så vi tog det igår :) Hade hur som jättemysigt som alltid, massor med skratt och mys. Även en hel del serious talk + idolfinalen på det. Orkar inte gnabba om idol, sånt jäkla tjat om det överallt, facebook, alla bloggar osv. Skulle åka hem från bella runt 1, sen exakt när jag ringde mamma så säger bella "ska du inte sova här då?" Så jo, klart jag skulle. Hade ingen tandborste eller nåt, men so what haha! Somnade lite för sent och sov skönt sen! Tack för kvällen bruuuudz. Antar att det kommer bilder sen!

Idag kom släkten till oss och typ "julfikade". Kult! Nu ikväll kom min morbror och hans family hit och käkade. Min morbror fixade min dator som har varit helt fucked up på senare tid, jag har ju inte kunnat ladda upp bilder och sånt typ. Men nu så! Tack bästaaa, vad skulle jag göra utan honom?

Jaja, nu sitter jag som en skräddare mitt på golvet och har fedt ont i rumpan. Typ ingen känsel, lite smådrygt. Fett i-lands.

dålig bloggning..

Jag säger som alltid - jag har inte tid! Jag pluggar typ hela tiden känns det som. Har pluggat järnet förra veckan och den här veckan, nästa veckan sätts betygen - som vi ska söka till gymnasiet på sen.. Lite lagom spännande, fast jag vet det mesta. Jag är en vg tjej med mvg i historia och musik, typ :)

Nu är jag hos Pezen, vi har pluggat lite granna. Ska nog hem om en stund, måste skriva rent min inlämningsuppgift som jag har i geografi. Om jordbruks och skogsbrukslandskapet. HAHA så jävla tråkigt. Men det ska vara inne imorgon så det är bara att göra't. Hörs sen!

wednesday

Yo bitchesss! Har inte uppdaterat p.g.a plugg,plugg och plugg. Aja. Uppdaterar så fort jag kan!

sundayy

Good morning sweeties. Gårkvällen spenderades hos Jessica tillsammans med lite families. Hade mysigt och sjöng singstar med våra päron. Kan dock inte säga att jag tyckte det lät bra, för det gjorde de inte. Förutom jag och Jessica rå ;) Kom hem straxt efter 00 och då gick jag och la mig faktiskt. Hade inget att göra uppe så jag gick och la mig.
Imorse vaknade jag klockan 9(!?) och låg och zappa framför tv:n tills jag höll på att dö av tråkhet. Nu ska jag snart ner och kolla på handboll, brudarna möter irsta och det måste ju lätt ses! Ikväll väntar plugg och lite annat smått och gott.

Och btw, harry potter = gryyyyym


saturday

Vaknade vid 10. Mamma sa att Saga, min granne, hade ringt och frågat efter mig. Och när jag ringde upp så visade sig att hon ville ha med mig på bio - Harry Potter. Ville såklart, kommer ha skitmysigt med min sötis! Åker vid halv1 så jag ska duscha och käka, ikväll ska jag iväg, inte säker på uppdatering. Pussss

äntligen fredag.

aaaaaaaaaaaaasssss skönt. Iallafall så har fredagar som alltid varit chill, och det bästa - jag tror med all säkerhet att jag klarade biologiprovet. Det var så skönt att gå ut därifrån och känna att det gick helt ok. Sen har det inte varit nå mer speciellt.  Sitter hos bella nu och vi sitter och kollar på videoklipp från idag på idrotten när jag filmade. Underbaraste klassen asåååå. Det är ju så att man blir tårögd. Okej nej, men nästan så ;)

Ska försöka fixa lite bättre uppdatering i helgen :)


kass update

Jag vet.. jag har verkligen inte haft tid. Tror inte att jag någonsin har pluggat så här mycket under en vecka. Jag har haft 3 prov på 4 dagar och har ägnat hela kvällarna åt det plugg jag har, så bloggen har kommit åt sidan.. Men jag hoppas att det blir bättre snart. Nu måste jag börja fixa mig inför skolan så hörs vi sen. Har ett biologiprov på 40 sidor som jag har pluggat många många timmar på. Hoppas de går bra *lyckosparkar mig själv*
PUSSSS

RSS 2.0