studiedag

Så nice att ha studiedagar på måndagar, då blir det lite långhelg ;) Har sovit hos bella inatt och vi har väl inte sovit allt för många timmar. Menmen, nu håller hon på att plattar mitt hår och sen åker vi ner på stan med Emma, Frida och Malva. Ska handla lite julklappar och mysa runt. Bella (den jäveln) åker snart till thailand och blir borta  över jul, och kommer inte hem förän den 30 december, så hon måste inhandla lite julklappar, så vi andra hänger på. Ikväll ska jag plugga, har 3 prov och några inlämningar nästa vecka. Härligt!!

Här är 3 bilder från grönalund i somras, saknarrr

Jag och malva♥


Haha bjuder! Frida, Apa, Jag, Apa, Bella


HAHAH. Jag, Frida (eller petsson, ser inte skillnad) och Findus (Bella)

I sommar tjejer, då jävlar åker vi igen.

we♥it

Tumblr_lcich9zuvy1qzjggvo1_400_large


saturdayy


Bilden är från i somras, sista dagen på sommarlovet.
Jag har inte gjort något speciellt idag. Vaknade med huvudvärk och har haft ont hela dagen, har tagit alvedon i 3 dagar i rad nu, inte bra! Ikväll pallrar jag mig till Frida iallafall. Får se hur långt huvudet orkar! Blir nog ingen livad kväll iallafall, blir bara jag, frido och ema. Men ah, ska äta om någon timme. Sen åker jag dit. Orkar inte duscha innan så det blir en riktig flottboll som anländer till fridas hus ikväll. Tack för att ni tycker om mig ändå tjejer!

myskväll med beckaaa

Har spenderat kvällen med min älskade vän rebecka. Vi köpte varsin kycklingsallad och mös framför tv:n hela kvällen. Mina 3 favoriter vidare i idol, och ja.. Kvällen har varit så pysig jao! Nu har hon åkt hem, stackarn ska upp klockan 6 imorgon och jobba..

Aja, orkar inte skriva så mycket mer och kan inte ladda upp någon bild för att datan krånglar. Pusspuss!

@ datasalen

Har svenska och håller på att skriva en skräcknovell. Kan väl säga att det går sådär ;)
Hörs senare, eller kanske, har jävligt mycket pluggggg

20.32


[foundation 129:- mascara 129:-]

Blir så lack på min dator, nåt fel är det ju på den när jag måste kämpa tills svetten rinner (typ iaf), för att få upp en ynka bild!? JAJA. Var iallafall på den där gymnasiemässan, skönt att ha varit där en dag innan man åker dit med skolan jao. Magen mår lite bättre, långt ifrån bra, men bättre iallafall. Om man säger såhär - jag kan stå upp. Åkte till maxi med mamma efteråt och inhandlade lite efterlängtat makeup. LOVE. Ska väl äta en kvällsmacka nu med mamma och sen mysa framför tv:n, som förövrigt bara visar skit idag. Jag lär väl vara den ända som tycker det dock eftersom att jag är den enda (typ) som inte kollar på desperat housewives.. hörs när vi hörs!


20.24

Min dator har börjat fått seriösa problem. Åh vad trött jag blir på den! Går inte att ladda upp bilder på bloggen, jag måste ladda upp den på ett annat ställe för att sedan kopiera den och klistra in den här=drygt!

13:53

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt".


Så sant.


högst upp på min shoppinglista



GE MIG

ingen uppdatering igår

Bloggen krånglade så det blev inget inlägg igår. Hände ändå inget speciellt. Hade myskväll med mig själv hehehe. Började klockan 20:00 med biggest loser, sen 21:00 var det svenska hollywoodfruar och 22:00 började pensionärsjävlar. Haha så kul!

Och på tal om biggest loser. Jag är så imponerad över hur jäkla mycket dom har gått ner i vikt!!!
Här är Karl-Fredrik, som vann:

Innan


Efter
Karl Fredrik i finalen. Foto: TV4
Han hade tappat 75(!!!) kg under tiden i biggest loser. Det är så coolt, han vart en helt annan människa!


Men men. Igår somnade jag med ett leende på läpparna. Dock vaknade jag inte lika lycklig. Vaknade halv6 av att jag hade så otroligt jävla ont i magen så att jag knappt kom ur sängen. Så jag stannade hemma idag. Första dagen är alltid värst ;) Har fruktansvärt ont fortfarande, men jag vet att det kommer att gå över. Så jag håller tummarna för att det gör det snart! Gymnasiemässa ikväll, får se hur det går. Usch jag mår illa också. Får väl lägga mig som en köttbulle i sängen och tycka synd om mig själv!

friday night.

Den startade klockan 19:00 då vi tjejer möttes vid konsum för att köpa kebabtallrikar. Pizza-gubben flörtade som vanligt med oss, kallade oss prinsessor och grejer.. Drog oss sedan till Bellas mamma där vi käkade och kikade på idol. Det var den roligaste kvällen på riktigt länge, vi hade så jäkla roligt nonstop. Det sjuka är att vi är så omogna.. Hahah åh jag skrattar när jag tänker på vad vi gjorde. Skriver inte ut det här dock.. Men jag kan säga såhär - behandlar man en utav oss om skit, så får man skit tillbaka - bokstavligen alltså! HAHA..

Lite pics från igår kommer hääääär:


världens sexigaste bella






omg - så himla snygg


mys.
Ni är så jävla bäst brudar.


söndag

Har inte bloggat i helgen pga att jag inte har haft orken att slå på datorn.
Fredagskvällen var underbar, tar den i ett nytt inlägg med bilder snart!
Lördagen hade vi familjen Dahlberg här hemma, snackade utomlandsresor - looove.
Och idag då, vaknade och slog på en film. Nu ska jag plugga ekonomi, fyfan va värdelöst att man måste plugga varenda helg. Det är så jäkla dåligt egenligen! Men vad gör man..? Ska nog göra något senare idag, känner att jag måste aktivera mig lite. Måste till maxi med mamma också. En ny foundation ska inköpas!


btw, kolla vilken sötis jag fick av mamma när hon var på julmarknad!
den är typ lika liten som en femkrona ;)

elisabet

Grattis till min mamma, mormor, farmor, faster, kusiner, alla kompisar, och givetvis alla er andra med det snygga namnet. Och givetvis lite grattis till mig själv också. Elisabet är nog ett av det vanligaste mellannamnet i sverige, shit vad många som heter det alltså.. Men ah, grattis till oss!


Här är en Elisabet. Dock är bilden gammal, suddig & sminklös, men vad gör det! 

kärlek till fredagar.

Att vakna på en fredag känns nästan alltid lika underbart. 3-4 lektioner i skolan, slutar klockan 1 och sen är det helg! Kan börja med att säga att jag aldrig åkte med på michelles skytte. Mådde inte alls bra igårkväll så jag stannade hemma, la mig i sängen och läste en bok. Kopplade av riktigt ordentligt hela kvällen & somnade i lagom tid. Asnice. Ska följa med och skjuta någon annan dag i stället, måste ju testa! :)

Skolan har varit aschill idag. Hade först matte. Hade provgenomgång på ett prov som jag inte ens har gjort, bra där. Engelskaförhör, gick galant. Sen var det teknik men jag sprang runt och fjollade istället för att jobba. HIHI. På idrotten satt jag och Olivia och hejade på alla som spelade fotboll, och ja, då menar jag verkligen hejade. Satt och sjöng och gorma för fulla muggar och jag känner en lagom härlig huvudvärk nu.. Måste bara visa detta:


Olivia som sjunger All by myself. Hon är bra duktig hon!

Men annars då. Ikväll blir det idolmys med tjejerna, ska bli himla skoj. Känner mig rätt slapp så jag orkar inte fixa mig eller nåt, blir somsagt bara en mysig hemmakväll!

Lite bilder från idag:


Hon nyper sig i nosen. Vet ej varför..


Wictor och Johan


Min sötis. Det här är så himla malva-stile. Typ alla slänger bort huvudena när man plockar fram kameran, men ropar man på malva så drar hon världens sötaste smile, jämt!


Rebecca, Max & Folke


Erik har nåt bra i lurarna..


Bella (med hennes blåa tofs), håller om Kempe! Mysiiiiiit


Och dom fick den faktiskt att lysa. Amazing!


Den här borren kommer jag aldrig glömma.. Hade sönder den i 7:an, eller rättare sagt, den föll ihop i mina händer när jag stod och borrade. Min lärare har mobbat mig sedan dess, varje lektion. "Malin, lova att inte förstöra något nu." , "Det är så dyrt när 9b har lektion här, Malin är ju här, alltså går nåt sönder" osv... Haha!


Måste ju bjussa på denna skönheten till bild. Jag och emmsiiiii


Avslutar med Julias aaaas-snygga mobil!
Som ni märkte så var alla bilder från tekniken, men så får det vara!

Nej, nu ska jag ta och ringa mamma tror jag!
Ha en awesome kväll, I will :)

tuesday


Såhär kommer jag se ut idag när jag ska följa med michelle till hennes skytte-träning. Hon frågade om jag ville hänga på och testa och det är klart jag vill. Fett nervös.. Kommer döda någon eller nåt.

Har inte varit något speciellt idag, kemiprovet gick åt helvette och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte får ig! Morfar var skitsnäll och körde hem mig när jag hade glömt mina nycklar hemma. Nu väntar matten. Puss !

designen..

TILLFÄLLIG!

update.

Renovering av bloggen är på g. Kommer ta lite tid eftersom jag inte har så mycket fritid nu för tiden..

Sitter hemma hos Frida iaf♥♥! Har spelat lite gitarr för henne, och om ca en timme ska jag hem och plugga! En dusch väntar på mig också, jaråå!

Föresten, alltså detta är lite pinsamt men jag spelade iallafall in när jag sjunger I will always love you :)

Okej, det var ett skämt. HAHA, så himla duktig på att sjunga. Fattar inte ens varför hon la upp det på youtube?

09:06

Amen hola!
Sorry för ett lite tråkigt tjurigt inlägg igårkväll. Idag är jag på bättre humör! Somnade igår, före klockan 23, OMG! Somvanligt halvt död när jag vaknade imorse 06:40..

Har varit i matsalen nu på morgonen och lyssnat på några snubbar som snackade lite om gymnasiet. Tog ca 10 min, ovärt! Menmen. Skulle ha haft bild nu på morgonen men eftersom våran lärare trodde att gymnasiegrejen skulle ta en halvtimme så hade vi bild igår istället. Vi får jobba med bild om vi vill nu men jag har ingen kraft i fingrarna på morgonen. HAHA stört. Kunde knappt hålla i pennan igår när jag räknade matte i 2h, hade så ont i fingrarna.. Man märker att jag har tagit ut mig när jag har helt röda ögonvitor och ont i fingrarna för att jag har skrivit för mycket samt ont i huvudet pga sömnbrist. Härligt :)


Dålig bild, men såhär ser det iallafall ut där jag sitter just nu! Sitter vid datorn närmast till vänster. Höger om malvas huvud, om ni undrar! ;)

Och för alla er som frågar och undrar:
Jag är inte frisk än. Jag kallar inte mig själv frisk när jag inte får träna och inte kan anstänga mig utan att bli helt slut. Jag smittas inte längre och kämpar på i skolan, jag är precis lika sjuk nu som för 6 veckor sen, när jag fick feber. Men som sagt, var lugna, jag smittar inte! 43 dagar idag, rekord!

wohoooo

Okej. Orkar inte blogga. Orkar inte sätta på datorn.
Pluggar några timmar varje kväll, går och lägger mig, vaknar & går till skolan, går hem och pluggar, går och lägger mig. Jag är helt slut. Jag tar ut min ilska på alla jävla läxor och prov jag har som jag inte har en aning om hur de kommer att gå. Pallar inte att lägga tid på "roliga" saker när det finns annat som är viktigare. Nu ska jag duscha och sen sova. Är så trött.. Aja. Bloggar när jag bloggar!

söndag

Ber om ursäkt för urusel bloggning verkligen. Ska försöka hinna blogga ikväll och uppdatera om vad jag har gjort. Nu ska jag ner på stan med Frida & Emma. Ska se om jag hittar några nya brallor tror jag. Mallanbrallan är byxlös ;)

Men som sagt, försöker uppdatera ikväll!


Pussar / malin

grattis kusinvitamin!


Ringde nyss och gratulerade min lillkusse Sara.
7 år fyller hon. Shit alltså, hon är ju min lillplutta..

Har inte träffat mina kusiner på över 1 år nu tror jag att det är. Saknarrr!

it´s friday!

Alltid lika härligt med fredag, så är det bara. Så tacksam att jag har så fina vänner:



Har haft en awesome dag, vet inte varför men den här dagen har gått allmänt bra.
Började med matte. Hade 2 diagnoser på raken, sen fick man sluta. Båda gick riktigt bra, dom var rätt lätta, men ändå. Sen engelska. Min lärare skrämde skiten ur mig och gav mig värsta blicken och ba: Malin.. IG.. Jag blev fett rädd men sen sa hon att jag hade fått VG på engelskaprovet, OMG! Jag trodde bara jag skulle få g, eller tillochmed ig. Det var svårt jööö! Sen hade vi teknik, janne bara retades med mig, som vanligt ;) "Malin, du ser förvirrad ut?" - "Ja, jag kanske är lite förvirrad?" - "Bra, då känner jag igen dig!" Haha..

Sen var det idrott, och jag satt och hejade på alla som sprang bip-testet tillsammans med pontus, holmer, malva & sen alla som droppade av hela tiden :) Marcus i våran klass sprang till nivå 17.3, längsta på 10 år, coooolt. För er som inte vet det så är bip-testet ett konditionsprov typ, eller prov, typ en del man gör i idrotten. Man springer över kortsidan på sporthallen och varje gång det piper måste man springa, så man springer nonstop hela tiden. Kan tippa på att dom sprang kanske 25 minuter kanske, i ett raskt tempo, fortare och fortare. Är man inte över åp andra sidan när pipet kommer är man ute. Så det är alltid roligt att kolla, alltid jobbigt att köra!

Nu ikväll ska jag nog träffa jonas och göra något :) Vi ska iallafall käka kebab, mums!
Ha en nice fredag jao

ber om ursäkt för dålig uppdatering

Har haft så mycket för mig att jag inte har hunnit blogga, typ =P

Igår var jag hos Bella efter skolan. Emma var med ettag och vi spelade in helt sjuka ljudklipp som vi vred oss av garv åt. Hahah roligaste:

Jag sitter och fipplar med mina & bellas mobiler. Bella är avis på mig för att jag har facebook i mobilen..

Jag: Bella du har ju facebook i mobilen!! Du går in här och.. Vänta.. Det här var ju min mobil ja!
Emma & Bella: Eh, ah? HAHA!

Alltså så borta :( Emma gick efter några timmar och då pluggade jag och Bella, åt mat och tog ett bad. Mys dag!


miss this dayyy♥

onsdag.

Idag har inte varit min bästa dag direkt. Har vandrat omkring och känt mig som ett vandrande lik. Jag är helt slut!! Slumrade nästan på so'n och var inte långt ifrån att somna gående i korridorerna.. Det tar på krafterna att gå upp skittidigt, gå i skolan hel-dagar (8.20-15.30), komma hem, plugga helahela tiden, somna på tok för sent och sen samma sak 3 dagar i rad. Jag är så ovan så jag är helt död verkligen.. Herregud vad skönt att sova ikväll, jag längtar verkligen haha!

Gjorde engelskaprov idag, gick sådär. Lämnade in svenskanovellen som jag satt uppe alldeles för länge för att skriva klart igår. Sen har jag skjutit upp spanskaprovet tills imorgon. Jag skulle egentligen göra kemiprov imorgon, men jag försökte plugga nu ikväll men det går inte! Jag orkar inte, jag ser knappt vad jag skriver för att jag är så trött. Herregud mallan! Får skjuta upp det provet, har ändå inga prov nästa vecka. Annars kommer jag ha 1 prov om dagen den här veckan och det orkar jag inte, inte en chans. Skjuter upp matteprovet jag har imorgon också. joejfoedgvnewofjl


Sliten chey.

Orka att de blev en bibel nu. Snö är det också om någon har missat det. Mysigt med snö, och förutom att jag satte mig på arschlet imorse påväg till skolan + ett antal snöbollar i ryggen och några pulningar, så är det rätt nice faktiskt. Nej nu ska jag käka en frukt, dricka något och sen sooooova! Puss

jag lever

Trots att jag var tvungen att göra redovisning idag. Gick sådär, skönt att ha det gjort. Orka mig som ens är nervös, bara såna jag verkligen verkligen känner..

Har varit hos pezen hela eftermiddagen / kvällen. Skulle plugga på en gång vi kom hem men fastnade vid matbordet och satt och pratade aslänge. Sen tog vi tummen ur och pluggade. Jag körde kemi, engelska och svenska och hon renskrev sin svenska.

Nu mååååste jag plugga. Ska göra klart min novell som knappt är påbörjad & den ska vara inne imorgon. Visserligen behöver jag inte lämna in imorgon för att jag inte har varit där på länge, men lite coolt att lämna in ändå? Har lite idér som jag ska knappra ner nu. PUSS


old pic

dålig uppdatering

Igår gick jag till skolan för första gången på sjukt länge. Det var jätteroligt och jag hade verkligen saknat alla! Efter skolan följde jag med becka hem och vi kollade på en apbra skräckfilm som jag inte minns namnet på. Bra var den iallafall, hemsk.. Sen drog hon iväg på träning och jag åkte hem och pluggade.. Har ju några prov att ta igen som sagt! Tack för en mysig dag beckis! På kvällen mös jag framför tvn, först biggest looser, sen hollywoodfruarna och sen pensionärsjävlar, hahah älskar!! GUL BIL!

Idag då, hade so, sen planering men jag hade glömt ett viktigt papper hemma så jag och becka cyklade som judar hem till mig, hämtade pappret, snabbade oss tillbaka skolan och sen hade vi ändå inte lektion.. Värt-.- Mina händer domnade bort och det var en sån jävla motvind så jag kom knappt ner för backen med cykeln. Hugaliga. Nu är jag hos becka med henne och hon lagar mat till oss, hihih. Sen ska vi tillbaka till skolan och jag har fucking engelskaredovisning. Jag spyr på't, tycker verkligen att det är så jädra jobbigt..! Hej redface!

Efter skolan ska jag iallafall hem och plugga rumpan av mig, gillas icke. Saknar handbollen, pusssar!

lite bilder från igårkväll!






När den andra filmen sög, så hade vi väldigt roligt med händerna framför projektorn.. Haha!






Nu ser man inte så bra för att jag har så små bildstorlekar. Men kolla på emmas ben! :o
Det ser ut som en arm som ligger mot den. Och det ser ut som det är andar ovanför huvudena..
SCARY!


Våra fina halsband <3


'bout my day

Tjenis. Vart så shoppingsugen så jag höll på att dö imorse, så jag ringde och väckte Frida klockan 1, för då orkade jag faktiskt inte vänta längre din 7sovare!!!. Fick med mig bruden till Hälla, där vi strosade runt ett par timmar. Tog en fika på Ica Maxi, HAHA mobba inte.. Men hennes mamma skulle in på ikea och hälla stängde, och jag var trött i benen så vi satt där och snackade och fikade lite. Mys!

Sitter hos Frida nu, vi har nyss ätit god mat och kollat på pensionärsjävlar, hahah vilket program! Klockrent ju. Ska hem om ca en halvtimme för att göra mig redo inför skolan imorgon. Ska packa väskan, duscha & sen inte somna alltför sent ikväll. Är riktigt nervös för att gå till skolan imorgon, känns som att jag är typ ny i klassen..

Bilder på vad jag köpte idag kommer häääär:




Tröja - Lindex 149:-
Bh - Lindex 30 (!!!) :-

Tog många bilder för att det var liksom fram och bak bilder, om ni fattar? Haha :)

innan jag går och lägger mig..

Har jag sagt att jag älskar facebook-grupper?

"fghjkghjfghjfghfghfghfghfgh" "save" - "file name already in use, please rename it." - "WTF?"

HAHAH!

kvällens HISS & DISS

HISS



- Måns Möller - Flickorna på Klitteholm - Asså SHIIIIIIT.
Vet inte hur många gånger jag har sagt det nu ikväll men det är många vill jag lova. Har skrattat åt det lika mycket varje gång och ah, det är riktigt min humor.. Och förövrigt så diggar jag hela Cirkus Möller, asså shiiiit!


DISS

- Att det är 2 män som har rånat konsum, eller Coop Nära som det så fint heter, här i lilla t-berga där jag bor. Dom hade en yxa & hade tydligen rånat Lidl innan dom kom hit. Alltså det är otäckt, obehaligt och så sjukt, vem gör nåt sånt? Hur kan man gå in och hota oskyldiga människor med yxa för att man är i behov av pengar..? USCH. Hoppas dom tar fast rånarna snart iallafall.

Ha en fin kväll!

00.43



Har varit i hökåsen ikväll med Bella, Frida & Emma. Vi lånade Ylvas källare och satt där nere och kollade på filmer och tjockade. Hade hur som helst en sjukt mysig kväll tillsammans med bästa. Första filmen var klockren, shit vad vi garvade alltså.. Åkte hem runt 23 tror jag klockan var. Tack för lånet av källaren, Bio Bomans! ♥

Bilden då: Halsbandet fick jag, Bella och Emma varsitt utav Frida.
Så himla gulligt!! + ett asgulligt kort..  Älskade Fridalee♥ LOVE!

Bilder från kvällen kommer senare, lovar!

all I need is you



Take my hand, and just don't let go
For as long as I got you, I'll be alright
Take a stand, let you'r feelings show
'cause somebody's reaching up for you tonight

Har låten på hjärnan. Det är som en svensk version av We are the world typ. Andreas Carlsson är verkligen duktig på att skriva musik. Och idolerna är duktiga på att sjunga ;-)

update


Den här bilden är från våran biologibok. Det är lätt att hitta sidan som bilden befinner sig på, för när man ska öppna boken öppnas den sidan för att det är så många som har kollat på den. Haha orka..

På tal om biologi då.. Har pluggat en del på eftermiddagen. Jag är helt slut i ryggen efter att suttit hukad över boken i någon/några timmar sådär.. Inte skönt. Inte heller lika skönt att jag har bildläxan kvar. Det sket sig igår och det kommer skita sig idag också, det är ju skitsvårt!! Får nog skjuta upp den lite. Känner mig iallafall rätt duktig som är nästan klar med biologiarbetet som jag har missat i 2 veckor :) Nu kan jag massor om nervsystemet. Aja fan vad jag svabblar.

Förövrigt är jag t-bergas största flottboll. Det känns inte ens värt att duscha när jag ändå inte träffar en kotte. Haha! Till det bästa då? FEBERFRI :-D:-D:-D

lite allmänt info


Blixten rätt i ansiktet, tröjan nere i söder. Bilden är från igår.

Vaknade straxt efter 10 idag. Åh herregud, hur ska jag pallra mig upp sen när skolan börjar? Kommer ju fan dö! Idag ska jag pluggapluggaplugga. Har biologi & bild jag måste göra. Ikväll kanske jag träffar Jonas eller nåt, har inte gjort det på 98 år. Aja har inget mer att skriva :)


har inte bloggat så mycket idag

Har varit hos mormor och käkat, sen har jag varit med pichilichhh. Vi kollade på wallander, spelade gitarr och käkade popcorn. Det var jättemysigt! Hon har blivit så duktig på gitarr, hade ju lektion med henne förut ;)

Ah, lite allmänt då.. På lördag ska vi ha mys med tjejerna. Min feber är påväg bort iallafall. Tror jag. Sånt är ju alltid trevligt. Nu har min mamma kommit hem från norge också. Vi hörs!


Malin & Michelle mys


en söt liten facebook-grupp:

"Vi som HATAR när folk kastar kylskåp på oss i smyg bara för att retas!!" HAHAHA så jävla typiskt min humor. Den gillar vi!!

11.08

Jag har inget speciellt att skriva. Ska som vanligt äta hos mormor och ikväll kommer mamma hem. Jag har fortfarande skitlite feber men hoppas fortfarande på skola på måndag. Jappjapp.


hahah lilla emma..

Fick nyss ett sms av emma:
"Hahah höll på att missa tåget för att jag var så inne i att köra quadra pop :("

HAHA emma! Söt du eeee

är detta ett skämt?..

.. ELLER HAR JAG VAKNAT FEBERFRI?

OMG vad glad jag blev när tempen inte visade feber, wohooo!!!
Dock ska jag inte vara allt för lycklig för den kan ju alltid komma tillbaka, men ändå!

Ska ner till mm & mf och käka idag igen. Sen har jag lite läxa att ta itu med!

lite random shit.

Somvanligt har jag trixat lite med bloggen. Vet inte varför jag tog den där bilden som header men jag kände för't så den får vara där ettag. Är hungrig, behöver ta nåt att äta, typ frukt eller nåt. Alltså det åskar eller nåt och jag skiter på mig snart. MOMI, where are you? Mamma är i Trondheim, nööörge. KULT

kvällsinlägg


Haha vet inte varför jag älskar bilden..
Idag stickade jag nästan klart en hel vante. Har bara tummen kvar & den andra vanten har jag kommit ungefär till hälften på. Ni ska få se bild på dom snart, maybe tomorrow! Vid 16.00 träffade jag älskade pezen & vi hade tänkt vara ute och vandra lite. Men det var svinkallt, blåste & regnade så vi gick till konsum för att ta skydd och köpa godis. Sen gick vi till hennes mamma men hon hade inga nycklar så vi satt i trappuppgången och lodade. Sen orkade vi inte sitta där så vi bestämde oss för att gå till hennes pappa och hämta nycklarna, och sen när vi har gått en liten bit så säger hon: "oj, jag hade ju nycklarna, i fel ficka." Haha... Så vi gick in till hennes mor & satt där och pratade. Hade sjukt mysigt och hade saknat henne så mycket. Åkte hem kl 18!

elinpez


Söt bästis jag har, va?


Okej. Jag ska snart träffa pezen tror jag, en promenad eller nåt väntar.
Ska sticka lite på vantarna först nu när jag ändå är här. Nice. Hörs.

11.19

HeLLo bLoggOs. Skönt det är med höstlov, verkligen askul.. Ska ner till mormor och morfar och käka, typ allt jag har inplanerat idag. Skulle ha träffat bella men det verkar som att febern (återigen) hindrar mig. Tar nog en prommo ikväll iallafall, förhoppningsvis är jag feberfri då. Saknat min pez så otroligt mycket. Kanske ska ta och sätta på mig kläder och ta ur turbanen ur håret, annars lär det ju aldrig torka. Gud vilket tråkigt inlägg, aja!


ryser i hela kroppen

Alltså årets idoldetagare är så awesome!
Ni med spotify, sök på idol 2010 så kommer det upp alla låtar som är studioinspelade med idolerna. Bland annat Alice - Samson. Varför varför varför hoppade du av för? Olles låt är grym, och Minnahs. Alltså jag ska aldrig sluta lyssna. Älskar!


'bout today


Ser man ut såhär med 10 flätor så sover man oskönt, men får fint hår :)

Idag var som sagt på IUP-samtal med min handledare. Både mamma & pappa var med, first time ever haha.. Men jag har missat så mycket så båda ville vara med. Fick jättebra omdömen. Sköter mig exemplariskt, men har missat väldigt mycket så dom har svårt att välja vilket betyg dom ska sätta, men jättemånga skriver att jag är påväg mot högre betyg = MVG. Fick reda på att jag kommer söka till gymnasiet med MVG i historia, så härligt!

Sen gjorde jag provet i Judendomen också. Fick ett vg+ på det, är toppennöjd!! Tyckte det var rätt svårt ändå, men 34,5/40 rätt är enligt mig awesome. Blev chockad själv, och nej jag skryter inte, har bara haft jättesvårt att plugga in judendomen i huvudet. Nöjd chey.

Har käkat och ska nog plugga lite mer snart. Min bildlärare tog in mig i sitt rum idag och frågade om jag inte hade förstått läxan, vilket jag verkligen inte hade, trots förklaring och beskrivningar. Lite pinsamt, men nu fick jag bättre förklarat och fattar hur jag ska göra, så nu kan jag plugga bild. Det är ju skitkul :D Ärligt alltså!

Oj vad mycket jag skriver, aja, ha det bra!

Lär känna mig lite bättre..?

HAHA alltså det finns så otroligt många klockrena grupper på facebook. Verkligen klockrena. Några som jag är med i kommer här!

♥ HAHAHAHAHA!.... Jag fattar inte?:/
♥ Alla vi som tänker "Vad fan är det här?" när vi ser skolmaten
♥ Converse All Star
♥ "du tog sönder den", "nej, den var så!"
♥ R.I.P alla fjortisar som har drunknat i brunkräm
♥ Vad fan är "mobileo"?
♥ Vi som bygger upp magmuskler genom att skratta
♥ Vi som ringer våra mobiler när vi har tappat bort dom
♥ Alla vi som vänder på kudden för att få den kalla sidan
♥ Vi som gillar när klockan är 13.37
♥ Vi som har osynliga magrutor
♥ Vi som någongång har misstagit en skyltdocka för en riktig person
♥ Vi som hör våran sms-signal när vi inte ens får sms!
♥ Vi som kollar i facit och sedan försöker komma på en rimlig uträkning
♥ Fina flickor röker inte
♥ Han är inte bög, han är bara snällare, finare och klär sig bättre än dig
♥ Äh.. Jag gör det imorgon
♥ Vadå prov imorgon?
♥ Jag älskar min mamma ♥
♥ WoW Jocke
♥ Alla vi som säger AJ, innan man vet om det gjorde ont eller inte, ifall att
♥ Vi som älskar att höra någon säga "Jag älskar dig" ♥
♥ Jocke med kniven
♥ En snygg kille blir fulare i mina ögon om han har en svinig attityd
♥ Lycka till i vinter, SJ
♥ Vi som undrar vad bussar med "Ej i trafik" gör i trafiken
♥ *mobilen ringer* "ALLA HÅLLER KÄFTEN!! hej mamma:)"
♥ HELVETES JÄVLA MOBILTELEFO.. åh, nu funkar den!

Haha alltså alla dessa grupper stämmer in på mig perfekt, och säkert på 100 andra tjejer och killar också. Smarta människor som kommer på alla dessa grupper alltså. Älskar våran grupp - Vi som hade vita kåpor när vi konfirmerade oss♥ HAHA.

RSS 2.0