KÄNNS LITE FALSKT MEN...

Prövar på att blogga på devote.se ettag... Tycker mitt nuvarande bloggnamn är så tråkigt, sen krånglar det ofta för mig med blogg.se. Men vem vet, I might be back! Men följ med mig på devote istället, även fast den för tillfället är lite tråkig!

http://malllan.devote.se/
http://malllan.devote.se/
http://malllan.devote.se/

SES DÄR


ELIN/PEZ/BELLA/PEZIE/BELLI/BÄSTIS.



Den här bruden är utav mig så jäkla uppskattad så det är inte sant. Ni anar inte hur mycket hon ställer upp för
mig när jag behöver henne. Typ som till imorgon har jag fått låna en grej av henne som man gör "bullar" i håret med.
Skiten funkar ju inte och vad gör hon? Går upp imorgonbitti och hjälper mig med frillan. Jag behövde knappt fråga, hon
 bara känner mig lite föööör bra ibland, hon förstod det ändå. Men såna bra vänner är vi, vi känner varandra så
 bra så att vi typ kan läsa varandras tankar. Det är lite läskigt ibland faktiskt haha, men sant. Du är bäst gumman.


@ SPANSKA LEKTIONEN NÅGONGÅNG I NIAN.



Alltså den här bilden får mig verkligen att sakna skolan. Sakna Tillberga. Även fast jag vet att jag är typ den enda som gör det. Vilken trygghet att gå där egentligen, det förstår man nu. Man har växt upp tillsammans, de killar och tjejer jag fortfarande umgås med är bland annat såna som jag gick på DAGIS tillsammas med. Dagis till nian, hur sjukt är det inte egentligen? Och det handlar inte om en person, utan många!

Nu börjar verkligen ett nytt liv, idag fick jag busskort för första gången och jag ba wtf?!?!? Så alltså ja. Låter väl som största tönten nu men så är det, ovant men ändå sjukt kul. Ser verkligen fram emot de här tre åren på JB. Ska göra mitt yttersta och bli den nästa Morgan Pålsson. Haha nejdå, inte riktigt men nästan :)

Och den här bilden... Alltså sjukt kul vi hade. Blev tillsagda hundranittiofemti gånger att lägga undan mobilen, och vi lyckades ändå ta ca 20 bilder. Finns alltså galet många fler! ÅÅH varför tog man inte bara vara på tiden liite bättre?

TJENIS PENIS.

Tja broes! Vet att ni älskar mina vackra cambilder, sån jäkla kvalité på min webcamera så det är inte klokt! Alla borde ha en sån... Eller?

Har nyss kommit hem från mitt möte med min nya mentor på JB. Känns skönt att veta vart man ska gå och hur allt går till osv. Men jag är fortfarande riktigt riktigt nervös. Herre min skapare, jag kommer inte ens kunna säga vad jag heter ifall någon frågar, kommer ha satt tungan i halsen eller något. Satfläsk.

Imorgon ska vi iallafall fira lilla mormis som fyller 75, dock gör hon det på måndag egentligen, men då har jag annat i huvudet eftersom att jag börjar skolan då. Kommer nog bli riktigt skoj! Något som är mindre skoj är att jag har fått ont i halsen, WTF det passar ju verkligen lagom in nu, BALLE.

Mina finaste!

Hello, kul att så många har kikat in här idaag! Nu är maten snart färdiglagad och ikväll väntar bara en jävla massa mys. Synd bara att jag har mitt möte så jäkla tidigt imorgon, derför kan jag inte sova här och det suger ju. Nu är maten klar som sagt, kyckling, pomfritt, haloumi & sallad. Gino till efterrätt, jag kan rulla hem ikväll! Älskar er världens bästa tjejer i hela jävla världen.

COUNT ON ME ♥




You can count on me, like 1, 2, 3, I'll be there. And I know when I need it, I can count on you, like 4, 3, 2, and you'll be there. Cause that's whats friends are suppose to do.

15.20 ska jag åka med lillebror ner till stan och möta upp mamma så att jag kanske kan få köpa en tröja jag vill ha. Gött. Sen åker jag med henne hem och fixar mig inför kvällen när jag, pezie, rebecka, frida & malva ska ha en riktig grillkväll. Ska grilla hos rebecka och sen slaggar vi nog där också. Alltså det ska bli så galet mysipys! ♥

Och imorgon ska jag träffa min klassföreståndare för första gången. Nervös faktiskt....

'BOUT YESTERDAY.


HEEEJ. Igår kväll var jag icke hemma så det blev ingen bloggning då. Drog till ica med Pez, Robin, Jonte, Tobbe & Marcus för att handla grillmat. Sen åkte vi till gropen, tände en stor brasa och grillade korv! Kom fler och fler under kvällen och tillslut var det tio grabbar tror jag, plus jag och pezie råå. Vi hade skitkul! Tobbe den galningen ringde hela Marcus kontaktlista och prestenterade sig som "Pastor Granlund" och frågade om de ville ha hans välsignelse innan de gick till sängs. Hahah dog...

När klockan närmade sig 23 blev det kallt och rätt dött i gropen eftersom att alla började dra sig hemmåt. Då tog jag, Pezie, Marcus, Jonte & Tobbe våra cyklar och hojade till Tillberga igen, och satte oss och käkade chips på Tobbes altan. Blev kvar där i flera timmar och bara satt och snackade. Hade skitmysigt! När klockan närmade sig 2 höll alla på att dö, så vi cyklade hemmåt. Och eftersom att jag har världens finaste och snällaste vänner så cyklade Elin, Marcus & Jonathan med mig ända hem. Älskar er allihop, ni är så guld värda så det finns inte♥

COME TO MAMA.


FETTGALETSNYGGVILLBARAHADENNUPÅDIREKTENSNÄLLASÄGATTDENKOMMERIBUTIKSNAAAAAAAAART.

YOHÄNAH WAS HERE.





Hej bloggen! Johanna har varit här sedan imorse och spelat gitarr och sjungt & allmän-snackat med mig. Har varit skitmys, vi e så grymma så! Haha närå, fast jo. Synd att ni inte får höra ;) (Det var även johanna som fixade mitt hår till avslutningsmiddagen, så om ni vill ha en bild av henne så here you go!) Tack för en mysig dag Jojjjjo!

Nu tänkte jag ta lite att äta, en alvedon och sen hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite, I look like crap... Hoppas jag mår bättre mot kvällen iallafall! Later.


MY NEW BABIES.

399:- Din Min sko

TUESDAY.

Bild på mina fina cheyor. Elin&Elin med andra ord hehe♥ Nej men var ner på stan idag igen. Hittade ett par lovely höstskor som fick följa med hem, lunchade på vivaldi & fikade på café rob's deli. Pengarna rinner iväg, men såna här dagar så är det värt det! Var superkul att träffa Elin igen, hade mycket att prata om! 

Ikväll ska jag se en film som hette typ "Almost famous" eller något som gick på tv1000 drama. Den hade fått 5 pluss så den är värd en chans! Imorgon kommer min fina vän Johanna hit och imorgonkväll ska jag träffa några grabbar och pezie tror jag! Får därmed se hur mycket bloggning det blir imorgon. Ha det! /mallllan

FÖRLÅÅÅÅT.

Har verkligen bloggat URUSELT. Men jag har haft så mycket annat för mig om dagarna...








Bilderna är från i fredags när jag och Michelle sov i tält. Höll på att förfrysa på natten men sen på morgonen var det vaaarmt och skönt! Enligt mig då. Men hade iallafall askul på natten, somnade väl runt 5 och vaknade runt 10. Love you! Bilderna tagna härifrååån: http://michelleevelina.devote.se/

På lördagen minns jag knappt vad jag gjorde faktiskt, och herre mitt fanskap så kommer jag knappt ihåg söndagen heller. Eller jo det gör jag, jag var först på kalas hos mammas & pappas kompisars barn. Sen åkte jag till elinpez och sov där tills igår, då var jag ner på stan och letade kläder att ha på mig i skolan tillsammans med alva, emelie, frida & elin. Hittade dock inte ett skit men hade iallafall en apmysig dag med lunch på hongkong, shopping, fika på waynes & massa snack. Igårkväll träffade jag frida, bella, malva & becka. Det var typ ÅR sen och vi hade en del att prata om... Älskar er allihop!

Men NU sitter jag här, redo för dagen. Ska ta 11.35 bussen down town och träffa "Elin A" & "Elin G" för lite lunch! Elin A är då min bästis pez, och Elin G är våran bästa barndomskompis. Det var vi tre mot världen på dagis typ, och nu har skitungen äntligen börjat skolan här i vässan (hon bor i hallstahammar) så nu kommer vi få tillfälle att träffas mycket oftare. Förut vare mest på loven och så. Har inte umgåtts med henne sedan förra sommaren tror jag så det ska bli galet mys!

Allt för nu. Kraaamar.

I DONT CARE IF THE HOLE CLUB IS THERE

Lalalaaaa lalala. Idag har jag sovit bort halva dagen, och damsugit andra halvan. Grym jag är! Som min senaste face-status "att damsuga suger, men att damsuga med musik i öronen är helt ok!" True true. Har typ dansat med damsugaren och haft munstycket som mikrofon, älskaaa musik. LIVET.

Ikväll ska jag och pichilich tälta på min baksida, moget va :D? Nej men det ska bli asakul, ska bara ner och köpa massa gott först, snack, kortspel och mys hela natten, hell yeah. Måste bara slänga mig in i duschen och vänta hem mammsen som kommer hem med mat så att pappa kan börja grilla. Kärlek till grillat alltsååå.

BTW - idag ringde min nya mentor/klassföreståndare och snackade lite. Hon lät fett snäll & om man kan låta bra så gjorde hon det ;-) Fett taggad!

FACEBOOKSFANSKAP

ALLTSÅ KAN FACEBOOK SLUTA TJATA OCH TRACKA MIG ELLER? Varje gång jag loggar in så ba "heej malin, du har inte en giltig e-postadress vänligen fyll i en ny blablabla..." WHAT THE FUCK det har jag visste så sluta tjabba, det går ju inte att skriva i någon annan heller för alla är ju redan upptagna. Irriterande såhär på kvällskvisten. Drop it spela roll om ni inte har nått mig via e-post?!?!?!?!? Behöver inte veta via mejl också att 5 personer har gillat min status eller att 3 personer vill bli min vän på facebook, jag ser nämligen det i den lilla händelserutan. Så försvinn tack!

TJENIS.

Hittade en skitgammal bild. Eller det är typ ett år sedan den är tagen skulle jag tippa. Själv tycker jag att jag ser jätteförändrad ut då mot nu, men det är säkert bara vad jag tycker.

Jaja iallafall! Har suttit och snackat med Johanna, Johan & Michelle på face-chatten hela kvällen så tiden har runnit iväg. Har även spelat lite gitarr (som vanligt) och smidigt finfina planer! Nu sitter jag och lyssnar på den här låten ↓ som jag älskade förut och hörde på radion för ett par dagar sen. Mår så bra av den.

Savage Garden - Affirmation

Natti mina fina! ♥

SITTER OCH KOLLAR PÅ DEAR JOHN...







... samtidigt som jag leker lite med webcameran. Är i slutet på filmen där det är som allra sorligast, så för att inte sitta här och böla så sitter jag och smilar för mig själv istället. Är faktiskt ganska glad trots allt, förutom att jag har en nervositet som ligger och gnager hål i mig. Fyfan vad nervös jag börjar bli nu, riktigt riktigt nervös. 10 dagar kvar. Snälla, högre makter, hjälp.

HAHAHA.



Tog en asarolig bild med fridas och mina fingrar igår. Alltså kvinnan har milslånga naglar, så jag fick tillochmed under min. Gal1

And no need to worry, that's waste in time.



Hej på er bezta. Igår spenderade jag kvällen med Alva, Emelie, Bella, Frida & Nike hemma hos Alva. Hade en välbehövlig, sjukt mysig och rolig tjejkväll. Var längesen jag skrattade så mycket under samma kväll, var helt flamsig och skrattade åt allt och tyckte att livet lekte typ. Vilket det gjorde, kärlek till er tjejer!! Vi åt red hot chili och kollade på någon film som hette "life as we know it" & den var faktiskt riktigt bra. Kom hem därifrån runt halv 3 inatt, slängde mig i sängen och somnade med ett leende på läpparna. Hur kan man få ha så fina vänner?

& idagrå, jag vet inte vad som händer. Chillar lite med mig själv, ska kanske ladda ner Dear John på tvn senare och mysa med mig själv. Ha det bäst!

TIDSFÖRDRIV.

100 frågor om mig

01. Fullständigt namn: Malin Elisabet Juhlin.
02. Ålder: 16.
03. Vart bor du: Västerås.
04. Bor tillsammans med: Pappa, mamma & Henrik.
05. Husdjur: Två hamstrar.
06. Färg på ditt hus: Gult med gröna knutar.

07. När är du född: 28 april.

08. Klass: Samhäll Media/Journalistik linjen på JB, vet inte vad klassen heter.
09. Vilket år tar du studenten: Blir allt som planerat så 2014.

10. Något jobb: Inte för tillfället.
11. När gick du upp i morse: 07:00...
12. När ska du sova: Om en stund.
13. Duschat idag: Yes.
14. Kramat någon idag: Ja.

15. Pussat någon idag: Nepp.
16. Vad har du ätit idag: Frukost, lunch, donken, chips & godis.
17. Dagens klädsel: Klänning, leggings och tröja över klänningen.
18. Dagens smink: Mascara, foundation & solpuder. (+concealer för att dölja sömnbrist)

19. Dagens sötnos: Frankie.

20. Dagens roligaste: När jag och mamma drog våran bästa humorn på lunchen på konfirmationen. Så jävla töntiga vi är, satt och lekte med min chokladpudding som jag inte tyckte om.

21. Har du många vänner: Anser att jag har ganska många vänner, men jag har även många nära vilket jag är väldigt glad för.

22. Hur många har du kysst: Alltså vad är skillnaden på kysst & pussat? Vet faktiskt ej.
23. Vem kramade du senast: Mamma eller morfar tror jag.

24. Vem saknar du: Elin Granlund ♥

25. Hur många har varit otrogna mot dig: Bryr mig ej, har aldrig haft ett "seriöst" förhållande såatte...
27. Har du pojk-/flickvän: Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast: Bellipelli.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Alva: Hoho:D<3


FAVORIT:

31. Film: Finns jäkligt mycket bra alltså!

32. Låt: Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight.

33. Mat: Grillat, underbart!

34. Dryck: Lättdryck päron eller vatten.
35. Färg: Vitt/beiget/brunt/färgglatt/alla färger.

36. Tv-serie: Följer ingen just nu, förut var det iallafall Andra Avenyn.

37. Stad: Göteborg ♥
38. Land: Sverige & Kroatien (bara dom jag har varit i som jag verkligen älskar iaf).

39. Ämne i skolan: Svenska.
40. Tv program: Ajdonno.


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Alva, för jag snodde de här frågorna av henne!

42. Personen du pussade: Haha vill inte ens skriva det egentligen, men det var nog min bästa väns pojkvän. Kan väl tillägga att ingen var jättenykter, så nu har jag sagt det också. Ps. om du läser det här pezie, jag skulle aldrig sno din grabb, älskar dig!!!

43. Gången du spydde: Minns ej!

44. Gången du grät: Gud jag kommer inte ihåg faktiskt.

45. Pizzan du åt: Vet inte men säkert en kebabpizza för det äter jag jämt!

46. Gången du var i Göteborg: Igår =P

47. Gången du var i Stockholm: På grönan för någon månad sen.
48. Gången du duschade: Imorse.
49. Gången du sov: I bilen påväg hem idag.
50. Personen som såg dig gråta: Brukar inte gråta offentligt, pinsamt tycker jag. Burrar ner huduvet i kudden istället och tycker synd om mig själv tills jag slutar. Mamma ser mig dock ibland.

51. Svart eller vitt: Vitt.
52. Hund eller katt: Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Har varit hemma och myst för mycket på sistone så erbjuds fest så gärna!

54. Tvspel eller datorspel: Same shit.
55. Singel eller upptagen: Singel/Snigel. Same shit?
56. Pussas eller kramas: Same shit. Skoja haha nej men båda är väl lika mysigt!
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Stallet.se =P
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel: BB.
60. Har du svart hår eller blondt: Blondt.

61. Har du blåa ögon eller bruna: Blåa.

62. Choklad eller lakrits: Beror på faktiskt, båda är asgott!

63. Göteborg eller Stockholm: Götet.
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt. 
65. Coca cola eller fanta: Fanta.
66. Pizza eller kebab: Kebabpizza =P
67. Randigt eller prickigt: Randigt.
68. Älska eller älskas: Båda såklart.
69. Leva eller dö: Leva!

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Orka räkna.

71. Personer du hatar: Hatar inte många, om ens någon alls.
72. Pojk-/flickvänner du haft: 5/6/7 kanske. Från dagis till 6:an alltså. Måste ju variera sig lite ;)
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Herregud skitamånga. Mest tjejer men även killar.

74. Glassar du ätit på en dag: Gillar egentligen inte glass, så inte många.
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Vetefan.

76. Gånger du haft minnesluckor: 0
77. Gånger du varit hög: 0.

78. Personer du saknar just nu: Många.
79. Gånger ditt hjärta brustit: Vet faktiskt inte vad jag ska räkna till "brustit".

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: Ingen.
81. Träffade du senast: Förutom familjen så träffade jag pezies mamma & syster.

82. Sjöng du senast för: Mig själv, right at the moment.
83. Hade du senast en msn-konversation med: Msn är UTE.
84. Spelade du tvspel med senast: Min bror tror jag.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Nobody.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Anders Breivik, eller nej, ett helt jävla berg.

87. Förtjänar att dö: Ingen.

88. Är söt: Många.
89. Vill du sova jämte inatt: Ska faktiskt bli skönt att sova själv!

 

VAD:
90. Gör dig glad: Träffa såna jag tycker om, göra roliga saker och att vara allmänt nöjd.

91. Gör dig ledsen: När det känns som att allt går emot en.

92. Vill du helst göra nu: Hämta min gitarr och spela en trudelutt.
93. Önskar du att du slapp göra: Lyfta arslet härifrån och gå och tvätta bort smink, borsta tänderna och borsta mitt kråkbo till hår, nej fyfan vad jobbigt. Teleportera mig tack.

94. Vill du ha nu: Något att äta, svälter snart.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Haha skitfult, men jag vill spela in låtar med bra material. Som en egen liten studio. Så något sånt skulle vara roligt. Eller nej, underbart. Keep dreaming.
96. Längtar du till: Gymnasiet.

97. Tycker du om dina betyg: Nästan helt nöjd!
98. Ångrar du i ditt liv: Finns såklart saker man ångrar.

99. Är det bästa som hänt dig: Mina bästa tjejer i livet. Utan dom vetefan vem jag hade varit. Sen min lillebror är såklart det bästa någonsin, halva min själ typ.

100. Hur mycket är klockan: 00:30 PRICK.

 

BYE!


D e t   ä r   s v å r t   a t t   g e   b o r t   v ä n l i g h e t .   D e n   k o m m e r   a l l t i d   t i l l b a k a   t i l l   d i g .

TJABBA TJENA.

Bilden tagen när vi åkte förbi liseberg, sa jag att jag blev lite sur för att alla vägrade följa med mig in och åka lite?

Hej. Nu är jag åter tillbaka i vässan igen! Alltid lika härligt att komma hem, trots att jag har haft det riktigt mysigt de här tre dagarna. Idag var vi och kikade in Miriam när hon konfirmerades, jätteduktig var hon. Sjöng solo och grejer i vissa delar av en låt, skitbra. Önskar att jag var lika modig, jag vet att jag kan egentligen!

Imorgon tänkte jag på ett eller annat sätt träna, känner att jag verkligen måste komma igång på något sätt nu. Herregud jag känner mig som en jävla deg (fast jag går ner i vikt och inte tvärtom, konstigt) men det är inte vågen som avgör utan hur jag känner mig och jag känner mig som sagt som en slö klump. Så ändring på det nu. Kanske att jag tar mig ner till mormor och morfar och crosstrainar lite, jag vet inte. Lätt att säga, men jag ska fasiken! Imorgonkväll ska jag träffa saknade tjejor, Bella, Frida, Alva & Emelie. Spicy och tjejsnack, exakt vad jag är sugen på♥

the world is the dancefloor, i'm the music.

Hej mina sötnosar. Idag har jag shoppat, åkt förbi liseberg och träffat min morbror och hans familj. Riktigt mys dag! Har spelat kort nu på kvällen och nu ska vi sova för att orka gå på konfis imorgon, 7 måste vi upp... Bilderna är på det jag har köpt förresten. Later!

TIDSINSTÄLLT!


Tja alla läsare, f1 3vligt att ni har kikat in här på min 7kt snygga blogg. Känns gr8, love 2 u!

Skoja bara =P I skrivande stund sitter jag hemma i soffan och degar, men när ni läser så är jag i Ljungskile! Imorgon (för er alltså, för mig är imorgon en söndag, konstigt det blev nu då), så ska jag på konfirmation då min halvkusse ska konfirmeras. Ska bli skoj faktiskt, var jättelänge sen jag var på en konfirmation förutom den jag medverkade i förra året så det ska bli skoj. Ni får ha en trevlig måndag! (Lördag för mig =P)

21:37

Heej! Lyckan är gjord, hittade trådlöst internet och nu har jag tillochmed lärt mig ladda upp bilder med brors mobil. Bilden är tagen nu ikväll när vi gick promenad och köpte mjukglass. Så sjukt fint här! För er som inte vet så ligger Ljungskile på västkusten. Imorgon ska vi åka in till Göteborg och hälsa på min morbror och hans familj. Hoppas på lika fint väder som idag. Helt sjukt fint väder. Hörs när vi hörs, love.

15:34



Hola! Har kommit fram till Ljungskile nu och det FANNS faktiskt en dator på vandrarhemmet där vi bor. Dock kommer jag inte kunna blogga nåmer härifrån för den är nog inte till för att bloggas på ;) Har skrivit ett tidsinställt som ploppar upp imorgon så kika in då med även fast jag inte bloggar. Pussar!

SURPRISED?



Haha åh! Måste bara visa den här sjukt söta bilden på min lillebror och våran morfar. Herregud så söt den är!!

Btw, kommer inte att kunna blogga nåmer innan tisdag/onsdag. Kommer nämligen hem på tisdag kväll och det kommer inte finnas någon dator så att jag kan blogga i ljungskile. Skriver maybe ett tidsinställt men förövrigt så får ni klara er bra utan mig! Poss.

SATURDAY.

Tumblr_lp134zkqow1qivqs0o1_500_large
Hej på er! Idag har jag hittills hunnit med att packa inför ljungskile imorgon, packat det jag ska ha på mig ikväll och duschat. Bra va? Nu ska jag äta något snart, sen städa mitt rum lite snabbt, fixa mig och sedan ta 14:30 bussen ner till stan. Tror ni jag hinner? Tss, inte en chans! 


Jag och Bella ska iallafall gå en shoppingrunda och sen köpa mat och dra oss hem till lillåudden och göra oss iordning. Tre grabbar från gamla 9:orna som har fyllt år nämligen, och firas ska dom tydligen!

NYA KLÄNNINGEN.





H&M, 149:-
Snyggare på en på bild, bör tilläggas lixom. Ska ha denna på konfirmationen på tisdag och när mormor fyller år :)

13:48



GOOOD MORGON! Eller god dag eller god eftermiddag snart =P

Idag har dagen flytit på i ett jobbigt långsamt tempo. Har varit sugen på att bada men har inte tagit tummen ur och gjort det så nu sitter jag här där jag visste att jag skulle hamna. Yeah. Ni måste ju faktiskt erkänna att jag bloggar mer nu? Tack.

Ikväll ska jag träffa emmilito innan hon drar sig iväg mot varmare breddgrader resterande delen utav sommarlovet. Aja men kul... Imorgon är det fezt och på söndag åker jag till ljungskile på konfirmation, så vi får helt enkelt se hur mycket bloggning det blir!

BLONDIE.









Lite bilder på håret. Inte riktigt rättvisa bilder då håret inte är helt torrt plus att det ser gulare ut i camen
mot vad det gör på riktigt. Men blondare är det och nöjd är jag iallafall, dos tumbs up! Duktiga morsan♥
By the way jag vet att ni älskar min bränna. Solen tog mer idag, mer än jag trodde fan. 

Några kompisar till madre y padre kommer hit snart med sina barn. Grillat väntar.
Fyfan vad gott har inte ätit på hela dagen, jag kanske till och med ska ta före och efter bild
på min mage, den kommer nämligen vara FET när jag har ätit färdigt ;) Pussar.


16:23

I brist på andra bilder (nu funkar det inte att ladda upp bilder från mobilen till datorn heller, hell yeah), så får ni en bild från vårat rum i kroatien♥

Har varit och badat idag med mor och bror, dock badade jag ingenting. Läste bok och spelade minigolf, känner att det är lite osmidigt att bada nu för min del om man säger så! Och juste, igår premiärbesökte jag Östra holmen också, med båten som vi var ute med, för ett akut toalettbesök vid ca kl20 på kvällen. Haha grym jag är...

NU VET JAG ALLT VAD JAG SKA GÖRA!

Jag ska, på ett eller annat sätt, se dessa filmer samma dag (om det regnar någon dag). Det är de alldeles perfekta gråtfilmerna och samtidigt är de så jäklans bra allihop så jag bara måste se dom på rad. Hur smart? Ska bara tvinga med mig någon som får joina, inte kul att sitta och snyfta ensam...

EVERY WORD YOU SAY I THINK I SHOULD WRITE DOWN.

Finaste covern jag någonsin har hört, gaahhh ge mig en kille och jag lovar att jag sjunger såhär med honom.

LITE KORT INFO.

Alltså min blogg suger jag vet men det finns helt ärligt en anledning. På min laptop är det något fel, kan inte ladda upp fler än en bild i varje inlägg?!?!?!? Jomen något fel är det väl då. På den stationära datorn där jag sitter nu kan jag inte HELLER ladda upp bilder för internet har blivit knas och kraschar varje gång jag försöker ladda upp fler än en bild. Ber verkligen om ursäkt har ca en miljard bilder jag ska visa som inte gååår. ÅÅH ARG. Nu vet ni.

HEEEJ!

Tjenispenis. Har inte bloggat idag p.g.a en enda anledning. Har varit upptagen!
Först var jag och mamma ner på stan och kikade på lite olika saker, hittade en klänning till mig, linser till mammsen, tog ett kort till min legitimation & käkade vivaldi. Jo men värre kan man väl ha det :-)
Nu på kvällen har vi varit ute och åkt båt på mälaren tillsammans med familjen eklund, hur mysigt som helst! Min kåmpiz Jessica och jag har inte träffats på år och dar så det var skoj! Har inte heller åkt båt på år och dar så det var också mys. En helmys kväll helt enkelt! (Btw får typ ryck på att inte raderna flyttas ner när jag klickar på enter. VARFÖR?!?!?!?!?!?)

GOOD NEWS AND BAD NEWS.

Okej folks. 1 bra nyhet och 1 förihelvetesjävlaskit nyhet.

Den bra nyheten:


Har pallrat mig iväg och köpt en locktång. Fick den dessutom för 299:- ist för 399:- som den skulle ha kostat för att kassörskan gjorde fel. Vardagstur. Ska prova ikväll, återkommer om resultat :)

Den dåliga nyheten:


FAAAAAAAN.
Skulle stänga bildörren och den här jäveln hamnade i mellan. Hörde hur det liksom krasade till och den är väl mer eller mindre typ mos på skärmen. Helt böjd där bak (syns mer i verkligheten vill jag lova). Dock funkar den så jag tänker inte ge mig. Jag älskar min mobil och hade precis bestämt mig för att inte köpa en ny utan unna mig lite mer shopping och bio t.ex, för mina sommarjobbspengar. Men nehepp, så här blev det så nu vet jag inte hur jag ska göra. Det är en helt okej telefon med internet, bra kamera osv och det känns som en trygghet att ha en mobil där man kan allt, hittar till allt, ja vet exakt hur prylen fungerar så att säga. Så jävligt irriterande är det att den är böjd och har en fet spricka/sprickor i skärmen. Känns nästan som att jag har gjort ett mordförsök på min kompis men har misslyckats. Förlåt älskade mobil!!!

SPÄNNANDE.....

Sitter för tillfället med blond hårfärg i håret. Riktigt spänd på resultatet. Hoppashoppas det blir bra, har låtit mamma göra det så jag skyller på henne annars. Nejdå, men som jag alltid säger - det värsta som kan hända är att det blir fel.

NY HEADER.

Tjenis igen dårååå. Testade att göra en ny header, vet inte riktigt vad jag tycker om den men kände för en förändring så det fick det bli. Har dock inget mer att säga så jag avslutar typ.... HÄR.


LITE UTAV DET JAG VILL HA/BEHÖVER JUST NU.



* Behöver en locktång, en bättre än den jag redan har.
* Vill så otroligt gärna slinga håret blondt, har varit sugen på det i typ ett år men jag gör det inte. Nu jävlar! Frivillig någon?
* Min halvkusse konfirmeras på tisdag och jag behöver en fin klänning, alltså inte fööör fin. Kan inte ha klänningen jag hade på avslutningen men jag ska försöka hitta någon mer neutral fast ändå fin om ni fattar. Ska även ha den till min mormors 75årskalas!

Behöver köpa det här snarast!!! Så nu vet ni hehehhe.

HUDIKSVALL HELA HELGEN.



Därav den sugande uppdateringen broes! Har haft den fetaste helgen med pezen i hudik, har haft jättemysigt. Alltså.. vart säger man: "ska vi åka in till stan och hyra film och köpa glass? ah, vi tar båten!" Jo, i hudik. Har badat badtunna, åkt båt, lagt i fiskenät, solat, kollat på film, haft grymt väder, ätit god mat, shoppat och haft det allmänt chill. Gillas!

Ikväll kommer mormor, morfar & farmor hit och grillar och spelar kubb. Men next up = maaat.

RSS 2.0