mitt liv suger just nu..

Det är allt jag har att säga tyvärr.
Jag kan inte göra i princip någonting och det börjar bli riktigt långsamt faktiskt..
Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta men jag har exakt lika mycket feber nu som för 3½ vecka sen. Ingenting tyder på att jag börjar bli bättre. Vet inte ens om jag orkar hoppas på att bli frisk innan höstlovet är slut igen. Usch, allt suger faktiskt just nu. Så ursäkta för en väldigt gnällig period i bloggen, verkligen. Lovar att vara extra positiv när allt blir bättre. Tack och hej!

godmorgon!


Skönt att man ställde tillbaka klockan, då fick man ju sova en extra timme lixxx.
Och för er som e lite, blåsta, så klippte jag självfallet inte håret sådär. Hellre dör jag.., typ.
Nej men det lär väl alla ha fattat men ändå ;)

Idag har jag inga som helst planer. Ska somsagt till skolan imorgon och göra prov och ha iup-samtal. Men, jag har inte fått ett visst papper och träna på, och alla säger: "träna på pappret så kan du allt!" Fine, men jag har ju inte fått nåt? Smart av min lärare där..

Jaja. Nu ska jag iallafall ner till mormor snart, hon har inskaffat en locktång / nån lockapparat men jag måste visa henne hur man gör för bästa möjliga resultat typ. Haha. Ja, ni får väl ha de bäst helt enkelt. PUSS

skaffat ny frilla


Klippte mig här om dagen föresten.
Tog bort närmare 1 meter hår och klippte upp det och fixade lugg.
Vad tycks..? ;)

20.23

Jahapp. Gårkvällen med emma var awesome. Hade hur mysigt och kult som helst och jag hade ingen feber på hela kvällen. Så ska det va.

Idag har jag hjälpt henrik att styla i sitt rum, satte upp plancher på en hel vägg typ. Ascoolt vart det!
Skulle ha åkt med några brudar hem till Ylva och setat i deras källare och kollat skräckis. Men min äckelfeber gjorde så att vi fick skjuta upp det. Fan vad jag hatar det, nu har jag varit sjuk i snart 1 månad. Det är fan helt galet. ÅHHH RYCK, jag orkar inte det här. Och så enkelt var det att få min lördagskväll helt förstörd. Hade sett fram emot det, tur att vi fick komma en annan kväll istället. Ylva har nämligen världens mysigaste källare med bioduk & grejer.

Det var väl det jag tänkte säga typ. Har inget positivt att komma med tyvärr. Så ah. Ha en bra kväll!

19.26

Sitter här och är proppmätt för att jag nyss käkade pizza. Jag och Emma har skrattat och det tog längre tid en vanligt att käka bara för alla skrattpauser vi var tvugna att ta hela tiden. MEN, vad fan gör det? Exakt det här har jag saknat. Har inte alls mycket feber nu, kanske 0.3 grader mer än jag brukar. Idol börjar klockan 20, toppen!!

höstlov!

Skönt med höstlov, skönt att komma bort från skolan lite..
Det här kan vara första gången jag inte är glad över att det är höstlov faktiskt.

Men iallafall! Idag tänker jag inte plugga ett smack! Så trött på det haha.. Ska istället nörda framför tvn. Snart börjar program som jag ska se, sen har ju jag massa filmer från frida. Fett skönt. Bara för att jag är så snäll så ska jag slänga in en låt till er. VARSE! ;)


Brukar inte lyssna på Amanda Jenssen, men den här är helt ok.
Happyland

livet är så orättvist.

För ettag sen började jag läsa en blogg. Den handlade om Moa, som var 8 år och hade cancer. En obotlig sådan och hennes mamma bloggade om Moa som försökte bekämpa cancern. Gick in på bloggen idag och läste att Moa inte levde längre. Hon hade somnat in och slipper lida mera, men fan va livet är orättvist! Hon var 8 år.. Här kan ni läsa bloggen. Svårt att hålla tillbaka tårarna när man läser alltså.. Vila i frid ♥

converse ska det va!

Måste bara visa, vet att det finns fler converse-freak än jag! Ylva hade köpt några skitsöta små converse till mig. Plus att dom luktar skitgott. Det gulligaste var att man fick med massa reserv-sulor som man kan lägga i skorna som alla luktade olika. Hihi, tack igen Ylva!



Hihi små och söta va? Dom hänger så fint vid min spegelvägg tillsammans med mina converse-halsband.
(som jag btw också har fått av Ylva) ;)



Typ identiska, bara att dom förra glittrar & är halsband!
Kanske ska börja samla på små converse-skor? Fan va coolt! :D


22.09

Hej på er alla goa läsare!
Jag har nästan inte fått nå plugg gjort idag. Det är för mycket som snurrar i huvudet så jag kan inte tänka! Börjar få lite (läs mycket) ångest inför höstlovet. Åh jag ville ju till skolan innan men nu blir det inte så. På måndag ska iallafall jag och mamma till skolan och ha iup-samtal med min handledare, och jag ska få göra ett & kanske flera prov också när jag ändå är där. Skönt att bocka av några, så man slipper plugga ihjäl sig sen. Lärarna är ju i skolan fast inte eleverna är där, så hoppas att några lärare finns tillgängliga! ;-)

För att rensa bollen lite så svalde jag en alvedon och hängde jag med hem till Ylva på inredningsparty. Har varit på det förut & mamma har också haft det men det är riktigt fina grejor, så jag och mamma köpte lite grann. Kul att träffa lite folk! Tack för de :)

När jag kom hem så kollade vi på robinson, käkade popcorn & frukttallrik och bara myste.


bara så att ni vet

Jag bloggar lite senare! ;)


för att få smilisar i bloggen!

Skitenkelt & går på 1 sekund att fixa.
Bara att gå in på kodmallen, och längst ner klistra in den här koden:

<head><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/bloggdesign.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','3','1','3')</script></head>

Spara kodmallen och sen borde det finnas smilisar i din blogg! ;)


tillfällig header

Bara tills jag har tagit nya bilder att ha till den typ. Var tvungen att förminska bilderna nu så dom blev lite suddiga. Menmen!

godmorgon bloggen


Cute. Haha mussepigg-linnet har jag och sover i, inget annat. Så ni vet alltså ;-)

Nu sitter jag och dunkar musik och ska snart plugga tror jag. Vet inte vad än, men det lär ju finnas rätt mycket och välja på tyvärr. Blä. Alla ba jublar för att det snart är höstlov, jag vill inte ha de :o När jag kommer tillbaka efter höstlovet har jag som sagt varit borta i över 1 månad, och det är ju en del..

Aja, hare!

hutt hutt hutt

Alltså jag skriver att jag ska sova men sen fastnar jag ändå på facebook.
Men det här får bli mitt sista inlägg, promise!

HAHA alltså, idag i sporthallen står jag och emma & becka och diskuterar någonting. Sen hör man utanför dörren ba: "HUTT HUTT HUTT", då blir vi helt tysta och kollar på varandra, och sen börjar alla aaasgarva! HAHAHA shit, har inte skrattat så mycket på dom här 3 veckorna sammanlagt. Äsch nu måste jag sova. Natti!

äsch, tror jag går och lägger mig istället

Godnatt

dagens outfit


Haha nästan ironi på rubriken, man ser ju i princip inte alls nåt speciellt.
Har iallafall min älskade skjorta från jc, jeans från vila och baslinne från gina.
- kände jag mig faktiskt rätt så fin idag, med plattat hår och allt :)
Eller vänta, får man säga så när man är 15 år och tjej?

dålig bloggning.


Nån ramdom bild jag tog med mobilen.

Till skillnad mot tidigare sjukdagar så har jag idag inte suttit något vid datorn. Det är ett plus, men jag kom på igår att jag inte har ens tittat på judendomen än som vi hade prov på idag. Alltså, jag var ju självklart hemma idag också men ifall under sker och jag får gå i skolan innan lovet så måste jag nog kunna det ifall att. Satt några timmar med det, resten spenderades framför tvn!

Vid 18 åkte jag ner till sporthallen med mamma där det var overallsprovning. Fick träffa några underbara handbollsbrudar och kramas lite med dom. Fan va jag saknar alltså, det kliade i fingrarna att inte få vara med och spela :'( Fick lite skrattanfall med becka och emma, shit vad vi garvade. Jag har inte skrattat så mycket på dom här 3 veckorna tillsammans.. Konstigt va..?

Aja, så fort jag lämnar huset så sticker febern iväg. Det suger ba**e, för jag hade faktiskt laddat inför skolan imorgon. Men NEJ det går inte, fanfanfanfanfanfan. Hörs när vi hörs, ha en trevlig kväll!

diskussion mellan mig och pezen

Bella var sjuk ett par veckor under sommarlovet, exakt samma som jag är nu. Lite ont i körtlarna (jag har inte längre, men hade i början), långvarig låg feber & sega i kroppen. Vi har diskuterat att hon borde ha haft körtelfeber hon också, och vi var med varandra några gånger fast hon var sjuk, hon var ju inte så mycket sjuk liksom.

Bella: Mamma hade sökt på körtelfeber.. och då stod det att om någon hade haft det kunde det ta 30-90 dagar innan någon annan kunde få det. Så jag kan ju ha smittat dig! Men provet visade ju ingenting när jag tog prov för körtelfeber..

Jag: OMG! Du borde ha haft det. DIN JÄVEL JAG SKA FAN DÖDA DIG!!!!


Bella: äldksat fih vännen
Bella: oj, vad fint jag skrev :P
Jag: äldskat fih också!

Orka min humor hahah:(


22.35

Såg på Ylvas blogg att hon hade utmanat mig, så I go for it!

4 TV-program jag ser på
: Idol, Jon&Kate+8, Top model & Svenska hollywoodfruar!

4 saker jag gjort sedan frukost
: Pluggat matte, gosat med hamster, bloggat & snackat i telen med pezen i 1½h!

4 saker jag längtar till: Dagen jag blir frisk, höstlovet (haha), sälen i mars & julafton!

4 saker på önskelistan: Systemkamera, pengar, shoppingdag med mamma & utomlandsresa.

4 saker jag avskyr: Falska människor, att vara sjuk, läxor+prov & äckliga gubbar!



Nu ska jag facebooka lite och snacka med pezen på msn, hörs!

engel ♥



Kärlek på låten alltsåååå.

judith & judith



HAHA älskaaa.

tuesday



Hola amigos.
Vaknade halv11 idag, alltså jag är så jäkla trött på mornarna så jag får dra upp mig själv ur sängen. Vet inte hur jag lyckas med tanke på hur otroligt trött jag faktiskt är. Haha =P

Men annars då? Livet rullar, jag har pluggat matte & ska träna på min engelskaredovisning snart. När jag tränade för en stund sen gick det asbra. Jag önskar att det kan gå så bra sen också, men inser att det aldrig kommer bli så bra när de sitter folk och glor på mig. Usch.

Hoppas på skola på tors & fredag. Gör verkligen det! Håll tummarna för mig tack!


Svenska hollywood-fruar!

Lena, Maria och Pävi njöt av vårvintern utanför Grand Hotell i går!
Älskar programmet. Så klockrent. Maria Montazami i mitt hjärta haha!
"Utan mitt läppstift känner jag mig naken, rädd, exposed"
Sitter klistrad framför tv:n NU!

tack så mycket mamma♥



Sådär ja, nu har jag sysselsättning ikväll. Fick med 2 söta nagellack också :)

dagens

Dagens humör: Nja, småsur & trött
Dagens mående: Huvudvärk & seg
Dagens borde: Plugga & städa
Dagens frisyr: Utsläppt flottboll
Dagens klädsel: Mjukisar & fleecetröja
Dagens planer: Plugga, spela gitarr & kolla på svenska hollywoodfruar!
Dagens vill ha: Kläderna lite längre ner
Dagens längtan: Mina tjejer
Dagens fundering: Hm.. Vet inte
Dagens beroende: Inget speciellt
Dagens tråkigaste: Allt är rätt tråkigt just idag faktiskt
Dagens tidning: SOLO
Dagens låt: Gubben i lådan ;)


gubben i lådan


Den är beroendeframkallande, faktiskt.

sitter här och dreglar



Kläder ifrån Monki, H&M, Cubus & Bikbok.
Ska tvinga med mamma på en shoppingtur när jag blir frisk..

fan va fet jag är

Men jag ska nog ta en panpizza tror jag. Hungrig som bara den. Eller vänta, ska bara träna glosor först på spanskan. Har skrivit lite (läs mycket) stödord på ett papper som jag ska ha och kolla på när jag redovisar om Lady Gaga, haha.. Nu är det bara bildläxa, kemi & matte kvar. Mitt huvud gör ooont :(


min nya drog


Kan inte sluta äta avokado, det är asagott ju! Haha nej nu ska jag spela gitarr, skjuter upp pluggandet liiite (a)

godmorgon 12.14

Hade en jobbig natt. Låg och kollade på tv och kände att jag fick mer och mer ont i huvudet. Men wft tänkte jag, ska ju ändå sova snart. Låg kvar i sängen och det blev värre & värre och dum som jag var så sket jag i det. Det slutade med att jag knappt kom ur sängen. Allt var suddigt och jag var yr & mådde så sjukt illa. Samtidigt som huvudet dunkade liksom. In på toan & satt där ettag. Gick och la mig och försökte sova. Men så fort jag blundade snurrade det i hela huvudet. Väckte mamma, hon var vaken med mig någon timme, hjälpte mig ta alvedon och sånt. När den äckliga huvudvärken äntligen gick över så somnade jag och sov till nu typ. Skönt. Har dock fortfarande lite ont i huvudet men inte alls som igår. Febern har jag inte tagit än, vågar inte...

Idag måste jag verkligen plugga en hel del. Bildläxa, kemi, so & sen träna på min engelskaredovisning när man ska redovisa om sin favorit artist / skådis. Ska nog snacka om lady gaga, finns mycket att säga om henne. Man måste snacka 3-5 minuter, och det värsta, läraren ska stå med ett fucking tidtagarur :O:O:O:O:O Oh my god, det är fan rätt länge med 3 minuter.. Får prata låångsamt :)

älskar kameran♥


Typ slitet nagellack, men ändå. Sjukt bra kvalité för att vara 5mpx mobilkamera..

Nu tänker jag göra popcorn, titta på parlamentet och sen slå på en film eller kolla på tv. Såg att det var Beck - Skarpt läge, men den har jag, och plus att den är rätt obehaglig. Äsch vi får la se. Trött som fan, så blir nog tidig ikväll. Skönt med sovmorgon imorgon? Nja. Skulle hellre gå till skolan. Äsch, popcorna väntar på mig. Ha en bra kväll världens bästa ni!

nu tycker jag faktiskt synd om mig själv..

Vaknade imorse, tog tempen som varje morgon och den visade 36.8 (!!!) Observera då också att min feber brukar vara högre på morgonen än på kvällen. Det betyder alltså att imorse hade jag min första feberfria dag på 19 dagar vilket resulterade i att jag hoppade av lycka. Följde med och tittade på Henriks match i sala, dom vann med 13-5 och han gjorde 9 utav målen. Så var det med den premiärmatchen.

När vi kom hem tog jag en välbehövlig powernap på ett par timmar, helt slut i kroppen för jag gick upp klockan 7. Vaknade och var pigg och glad. Åkte ner till sporthallen och tittade på handboll, först småkottarna & sen juniorerna. Emma & Rebecka var med och spelade så jag satt och hejade från sidan (och var jävligt sugen på att spela själv), och fick äntligen kramas och pussas med mina äääälskade kompisar som jag har saknat såå.

Kommer hem, tar tempen (bara för att liksom), den visar 38.0. FUCK! Alltså fan va arg jag blev. Jag orkar inte vara sjuk längre, det är snart lov och jag ska till skolan innan lovet, så är det bara. Annars har jag inte varit där på över 1 månad. Det är ju helt sick. Får se hur länge skiten håller i sig, trodde jag var bra men tydligen inte. Tycker faktiskt synd om mig själv, för fyfan va sämst det här är. Jävla äckelfeber försvinn ur min kropp, och det ska ske fort för nu orkar jag faktiskt inte vara hemma mer. Imorgon blir det dag 20..

testar lite!

Klockan är nu 22.48 och jag ska prova mig på ett tidsinställt inlägg. AWESOME att blogg.se har skaffat det tycker jag!

Har alltså varit och tittat på Henriks match och när ni läser det här är jag antagligen påväg hem eller redan hemma! Kan slänga in en grym låt som ni kan lyssna på. Den är verkligen gryyym.


Pink - Raise your glass

måste sova nu...

Ska upp klockan 7 imorgon :o:o:o Shit va tidigt, har inte gått upp så tidigt sen jag var i skolan förra året! Haha.. Henrik har innebandy och för att sysselsätta mig lite hänger jag med och kollar, tyck att jag är puckad men jag gör fasen de alltså. Måste göra saker för att inte ruttna. Haha! Han spelar i sala och efter det är det matcher i sporthallen, handboll alltså. Går evetuellt dit med mammsen. Min feber är minimal & jag smittar inte längre, så jag måste testa hur mycket jag orkar om jag ska kunna klara heldagar i skolan sen. Äsch vad jag svabblar, nu ska jag ligga och smsa med min underbaring till mobil, pözz

lördagsmys



Syskonkärlek.
Måste dock säga att vi inte är seriösa, men rätt söt lillebror har jag iallafall :-)

Henrik har gjort någon skitgod hallson-smoothie med choklad & grädde. Herregud, han ville bli kock när han var liten, han borde satsa säger jag bara. MUMMMMS. Nu ska jag pyssla lite med min mobil & sen mysa lite granna med familjen. Ska prova träningsoveraller sen. Har inte bestämt om jag vill ha mjukis eller vindoverall, men jag tror jag vill ha mjukis. Mycket skönare! Men det är så snyggt med vindoverall. Haha. Får se :)

min nya älskade andra halva





Efter 36690 sms & en hel del mms på min gamla mobil så har jag inskaffat mig denna underbaringen. Den är på laddning men bara genom att kolla på den så blir jag kär. Känner mig dock som en svikare mot min gamla mobil, den och jag har ju liksom gjort en hel del tillsammans.. Förlåt älskade mobil, men du höll inte riktigt måttet.. :)

dagens roligaste

Vi sitter vid matbordet och ska äta. Maten liknar typ "flygande jakob", om ni vet vad det är för mat.
Henrik: Åh, är det sån där Carl Filip? Eller flygande Carl?
Jag: Flygande Jakob?
Han: Ah juste, så hette det ja.
Jag: Hahah


lördag

Har inte gjort något speciellt idag egentligen. Åkte till mediamarkt med mamma & sen till ica och köpte godis och så. Nu ska jag hjälpa henrik att uppdatera hans mobil och sen ska jag försöka bli frisk. Imorgon ska jag nog ner till sporthallen och kolla på handboll, alltid skojigt. Måste göra lite saker för att se vad jag orkar osv.. Aja, uppdaterar snart ;)

haha alltså..

Jag: Men shit snön får inte komma än! Hur många veckor har vi gått i skolan?
Pappa: Du har gått 1, alla andra typ.. 15.
Jag: Men hahah..

true story - true love


Alltså det här är så jäkla gulligt. Får typ rysningar varje gång jag kollar. Äkta kärlek.. För dom som inte förstår engelska: dom där 2 killarna har tagit hand om lejonet (Christian), sedan han var bebis. Men eftersom han blev för stor så var dom tvugna att åka till afrika och lämna honom där, och när dom skulle åka tillbaka och hälsa på 1 år senare sa alla att inte Christian skulle känna igen dom. Ah osv.. Så gulligt så jag blir tårögd!

tiden går så himla fort..


Alltså hur söt?!?!?!?!
Redigerade lite för jag var så ful, alltså hahaha örhängena och frillan-.- Och smilet?
Det ser ut som att jag ska käka upp honom. Får bjuda på den helt enkelt!

Men kolla på Felix, så jäkla liten han var. Kommer ihåg hur mycket jag älskade att gå och bära honom sådär, han var så söt & så liten! Söt är han ju fortfarande, fast inte lika liten. Tror inte det skulle gå lika bra att gå sådär med honom nu :) Åh så söt! Kan inte sluta le.

bra jobbat mallan!



Check this out!? Jag som hade så jäkla svårt att trycka in spanskaglosorna i huvet. Med lite träning så går det. Är riktigt sugen på att slå på en film också, en som jag fick igår alltså. Testade alla dvd:er i huset (3) + min laptop, funkade inte - testade den stora datorn - funkade! Allt hänger på att man måste ha VLC-player i datorn för det är bara det programmet som tar brända skivor. Så jag får ladda ner de i laptopen så kan jag ligga vart jag vill och kolla, chilll fan :)

godmorgon

Nu ska jag se om filmerna funkar, hoppas hoppas hoppas.
Ska käka en panpizza och kolla på letters to juliett isf.
Uppdaterar mer sen!

MEN ÅÅÅÅÅH..



ALICE LÄMNAR IDOL :(:(:(:(:(:(:(:(:(
NEEEJ, jag hejade ju på henne! Åh fan va besviken jag blev, hade verkligen sett fram emot att höra henne i höst, hon har en grym röst som är skön att lyssna på.. Tillbaka kommer Minnah som åkte förra veckan. Fan va tråkigt. Ifs så är det ju bra att hon tog det beslutet, starkt gjort. Men tråkigt. Hejade verkligen på henne..

Godnatt.

härligt skolan, härligt

Lillebror idag: HAHA Malin nu har du missat både hamburgare, tacos OCH pannkaka i skolan, och fisk har vi inte fått någon dag alls. Plus att hamburgarna var riktiga hamburgare och inga fiskburgare. LYCKAT!
Jag: Men tyst!

Alltså jag kan hålla med honom om det sista, LYCKAT! Okej, mat är inte det största problemet, men så länge jag kan minnas har vi fått fisk allt för ofta och får sen aaaldrig riktiga hamburgare utan alltid med fisk eller något annat blä. Tacos får vi högst en gång per termin. Pannkaka typ 2. Jag kan hålla med. LYCKAT! Orka mig egentligen, världsligt problem.

Tur att jag har en mormor som lagar väääldigt god mat, och som dessutom lagade pannkakor till mig idag♥


världens bästa frida-lee♥

För första gången på 15 fucking dagar så har jag äääntligen fått träffa frida! Hon kom en stund ikväll eftersom att hon ville ge mig någonting. Och eftersom att det är nästan 100% säkert att jag inte smittar (såvida jag inte spottar i någons mun som mamma så fint förklarade det), så fick hon komma hit! Lycklig tjej jag var då alltså. Satt och snackade i 2h, hon uppdaterade mig och jag uppdaterade henne. Det enda jag hade att säga var att jag saknade allihopa något så oerhört, och tyvärr så fick jag inte krama henne. Det var synd, hade nämligen flygit på henne annars! Vi hade en asmysig kväll, och hann prata om väldigt mycket. Alla jobbiga prov och redovisningar och alla roliga händelser som hade hänt. Tack för en skitpysig kväll hjärtat mitt! Detta var vad hon hade med sig till mig:


Frida sa: du behöver ju inte ta kort på påsen, innehållet har exakt ingenting att göra med cubus. SO? Hihi :)





Alltså det är så jäkla gulligt så jag blev helt tårögd. Om alla fina presenter från kompisarna skulle få mig frisk skulle jag vara världens friskaste människa just nu! Frida vet att tuttifrutti ringar slår allt enligt mig, och förutom chips & ostbågar fick jag en dvd-skiva med massa filmer nerbrända som hennes bror hade fixat. Så nu har jag nåt att titta på imorgon!! Bland annat "Letters to Juliet" som jag har velat sett sen jag såg trailern för första gången. Hoppas verkligen det går att titta på brända filmer i datorn! Jag blev helt tårögd när jag tittade i påsen och när jag läste kortet. Hemskt att jag inte ens fick krama henne när hon gav mig det här, men jag är skyldig minst 200 kramar sen. Hon fick ett stort leende och massor med slängpussar istället. Och tro nu inte att jag är med mina vänner för att jag får presenter utav dom, utan förstå istället hur mycket jag lider av att inte få träffa dom. Älskar er såååå!

& när vi ändå är lite positiva här. FEBERN SJUNKER!!!!

gamla bilder


HAHA snygg. Va nog 9 kanske :-)



My brotherrr. Han va typ 5 här kanske. Söti!!

Det finns så jäkla mycket bilder här på morfars dator, verkligen hela min uppväxt typ. Mer får ni se någon annan gång, hinner inte mera just nu (:

torsdag

Jag måste ha nött in i mitt huvud att det är onsdag idag, för det känns verkligen som det.. Jaja. Har varit hos mm & mf hela dagen och snart kommer mamma och hämtar mig. Jag har käkat pannkakor och stickat en hel del, har kommit till tumm-hålet på båda vantarna :) När jag kommer hem väntar en del plugg och sen ska jag mysa framför robinson ikväll med familjen, iallafall mammsen. Me gusta.

Dagens chilloutfit.

Sticker ner till mormor och morfar ettag. Behöver lite stickhjälp och sällskap. Hörde rykten om pannkakor till lunch, ameh de är ju lysande! På mig har jag iallafall detta:




Byxorna är cheap monday & baslinnet är från gina. Den sköna mjukisen fick jag som sagt av mormor i förrgår. Jaja, nu kommer morfar snart och hämtar mig så jag ska borsta gaddarna och leta fram stickningen. Pussar

tidsfördriv

lånat av http://alvaforslund.webblogg.se/

SENASTE:
1. Dryck:  saft
2. Telefonsamtalet:
 pappa
3. SMS: från mamma
4. Sång du lyssnade på: minns ej 
5. Gången du grät: vet inte, igår tror jag

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger:  nej
7. Har någon varit otrogen mot dig: vet inte, nej det tror jag inte
8. Har du varit otrogen: ah, hahah 4:an
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: deprimerad är att ta i
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Vitt
13. Blått
14. Rosa

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: ja
16. Fått ditt hjärta krossat: nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: ett antal gånger, ja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: hm.. nej
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: faktiskt
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ah
21. Kysst en kompis: pussat

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat:
ingen aning, inte alla iaf

23. Hur många barn vill du ha: vet inte, fler än 1 iallafall
24. Har du några husdjur: ja
25. Vill du ändra ditt namn: nejdå
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: de va studiedag och tjejerna var här och käkade & firade mig, konfirmation på kvällen.
27. Vilken tid vaknade du idag: 10
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: låg och spela minigolf (a)
29. Någonting som du längtar till: åka utomlands, bli frisk
30. Senaste gången du träffade din pappa: någon minut sen
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns väl lite grejer, men inte så mycket!
32. Vad lyssnar du på just nu: tv:n
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: hm.. vet inte.
34. Vad gör dig irriterad just nu: febern

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: malin juhlin
37. Singel/upptagen: singellll
38. Stjärntecken: oxe fan
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: tillbergaskolan
41. Gymnasie: vet ikkeee
42. Högskola: Inget hah
43. Hårfärg: blandras
44. Långt eller kort: långt
45. Längd: 1.75½
46. Vad gillar du gällande dig själv: till utseendet eller på insidan?
47. Piercings: öronen
48. Tattoos: no
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation:
 never
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: har ingen
54. Bästa vän: elin
55. Sporten du spelade: fotboll tror jag, om inte gymnastik räknas
56. Husdjur: kanin
57. Vaccination du minns: stelkrampssprutan
58. Konsert: minns ja inte
59. Förälskelse: hampus
60. Alkohol du drack: smakade väl nå vin eller nåt

JUST NU:
61. Äter du: nothing
62. Dricker du: nada
63. Är du på väg att: kissa på mig

64. Lyssnar du på: tv:n
65. Väntar du på: att testet tar slut så jag får gå och kissa

DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: om jag vill!
67. Vill du gifta dig: ja
68. Karriär i åtanke: journalist eller något inom barn-grej

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon:
ögon

70. Kramar eller pussar: båda
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: spelar ingen roll, helst äldre
73. Romantisk eller spontan: romantisk
74. Snygg mage eller snygga armar: snygga armar
75. Tatueringar eller piercingar: tatuering
76. Känslig eller inte: spelar mig ingen roll
77. Ragg eller förhållande: förhållande!
78. Bråkstake eller tveksam: inget av de

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: nej
80. Gjort något sjukt spontant: har jag säkert..
81. Tappat glasögon eller linser: nej, solbrillor!
82. Haft sex på första dejten: men orka dejt
83. Krossat någons hjärta: ja
84. Har någon krossat ditt hjärta: nja, nej
85. Har du blivit arresterad: hahah. nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: men klart man gråter

88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: oftast inte, men de brukar gå bra ändå
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja då
92. Himlen: hoppas iaf
93. Tomten: ne
94. Att kyssas på första dejten: ja
95. Änglar: typ

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: men i 4:an!!
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: vet inte
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mina vänner och min familj
100. Att posta det här är din 100 sanning: hahah va?


typ 100 år senare


Idag kom mitt skolfoto (?) Haha! Bättre sent än aldrig och jag är faktiskt rätt nöjd. (Det borde fotografen ha varit eftersom han bara tog 1 kort, tror aldrig det har hänt förut!) Men men, här har ni det iallafall.

en nyttig överdos



Efter en billys panpizza känner man sig sådär lagom småfet. Tur att frukt är gott. Det är mycket godare att skära upp det än att bara sitta och äta med kärnor i, om ni förstår vad jag menar, enligt mig. Så ah, mumma!

min hjärna är trött

Jag har bokstavligt talat tryckt in lite spanskaglosor i huvudet. Engelska glosorna var rätt lätta, så dom är jag klar med. Men spanskan.. HERRE. Varför kan inte bara plånbok heta "la plånia" & du missar "el miso"..? Då skulle jag iallafall ha alla rätt. Lätt.

begåvad kille





Många har säkert redan sett, men ni andra borde kolla.
Han är riktigt duktig, han gör alllt själv liksom.
Grym kille verkligen..

onsdag

Alltså jag har såå svårt att somna på kvällarna, jag ligger bara och vrider och vänder på mig hela nätterna känns det som, så på morgonen när klockan ringer klockan 10 så är jag så gott som död. Fick dra mig upp imorse med hjälp av mamma som ringde och väckarklockan som aldrig slutade ringa. Nu ska jag kika runt lite och sen måste jag ta tag i pluggandet, det är så svårt att bara sätta igång men jag vet att jag kan. Jag har nog aldrig pluggat så mycket till ett prov som jag pluggade till andra världskriget provet, men det lönade sig ju med ett mvg så.. Igår när mamma var i skolan och hämtade läxor så snackade hon med min fysiklärare, och han berättade att jag hade alla rätt på första läxförhöret, och vg på det andra.. OMG!! Jag har g i fysik, har aldrig trott att jag ska kunna höja mig, men nu är jag tamefan riktigt nöjd! Allt handlar om att pluggapluggaplugga. Det är inte min starka sida.

Aja, nu ska jag inte sitta och skrivbomba er nåmer, utan istället kolla på lite bloggar och sen köra igång. Puss

one piece


Pics från google.


Alltså huuur mysiga ser inte dom här dresserna ut då? Typ nu, när man ändå är hemma och är sjuk, fatta skönt att krypa i en sån här och dra på sig ett par raggsockor och slänga sig i soffan? Skulle dock aldrig ha på mig den om jag skulle någonstans. Men som sagt, hemma och mysa-kläder - perfekt.

Nu ska jag krypa ner i min säng, eller nä, först ska jag leta på min mobil, den har gått och gömt sig nämligen. Sov gott alla läsare!

22.12

Alltså åh, jag vill till skolan. Har fan aldrig längtat så mycket till att få sitta i timmar och lära mig om saker jag verkligen inte fattar vad jag har för nytta av i framtiden. Jag börjar nästan bli rädd för att komma tillbaka till skolan nu, det känns som att det var så sjukt längesen jag var där! En del av mig säger att jag vill vara hemma några dagar till, medans en del inte vill något annat. Jag saknar mina tjejor sjuuukt mycket!

Kommer antagligen blogga nå mer innan jag somnar, har inget för mig och jag orkar inte slå på någon film, har ändå redan sett alla typ.


Mallan tipsar!



Jag är en sån som får flottigt hår redan dagen efter jag har duschat, vilket kan vara riktigt irreterande. Jag som har mitt tjocka hår hatar att behöva tvätta håret varje dag. Så vill ni slippa tvätta håret exakt varje dag så borde ni testa detta. Skitbra är det verkligen. Bara att spruta in i hårbotten och gnugga in det, man får både volym och inte lika flottigt hår.
Finns på kicks och kostar runt 100:-

Dagens outfit.


Bilden är så otroligt ful men jag hann inte ta nån bättre.
Skitenkel sjukoutfit. Tröja från JC & leggings från gina.


Har på mig mina fina armband från Bella. Köpta på KappAhl!


Såhär går jag klädd nu. Nice!


19 10 10

Hola! Har spenderat min förmiddag hos mormor och morfar för lite hjälp med mina lovikavantar som jag håller på att sticka. Känns lite bättre att ha kommit en bit nu iallafall. Låg lite efter.. Men nu är det upptrappat. Ska sätta igång och plugga lite om en stund. Vet inte vad än, men funderar på att köra lite kemi och kanske lite matte skulle vara nödvändigt också. Har btw ärvt en mysdress av mormor som är sååå skön, älskar mjukisar när man är sjukling. Börjar få ont i halsen, WOHO. Ska nog göra lite te och njuta av köttbullskakan jag fick med mig hem från mormor :-)


19.31

Nu har jag precis lekit med mina små hämstörs & nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka fixa ett schema inför veckan, hur jag ska plugga. Börjar att skriva hur jag ska plugga den här veckan, för om jag blir hemma hela nästa vecka också återstår att se.. Ska käka något snart tror jag för jag börjar bli hungrig igen. Önskar mer än något annat att jag skulle vara på träning nu, fatta underbart! Jaja, nu tjatar mamma om datorn. Hörs :-)


Ke$ha - Take it off

Check this out.


Tack Uppsala Universitet för denna. Finns många bra filmer jag skulle kunna tänka mig att se :)

Katy Perry






1. California gurls     2. Teenage dream     3. Last friday night

Katy Perry är en utav mina favoriter inom musiken, så jäkla grym. Bra låtar, och förutom att hon är riktigt söt så verkar hon så söt mot sina fans. Förutom att jag är rätt trött på "I kissed a girl" & "Hot and cold", så äälskar jag hennes låtar. Verkligen.


Lunchrast!



Nu har jag pluggat ett tag och börjar bli riktigt hungrig. Och eftersom jag pluggar bättre med käk i magen så håller jag på att laga tortellini med sås, mums! Justin Bieber gästar Ellen show, och alla brudar i plubliken sitter och skriker halsen av sig, hahah! Jag blev sugen på att kolla på någon gammal underbar film eller nåt. Febern har stigit en del och det känns i kroppen, känner mig helt trött i kroppen mot vad jag har gjort alla andra dagar. Äsch nu ska jag inte skriva nå mer. Nu ska jag vänta tills maten är klar, och sen fortsätta med so:n eller lite mer kemi tror jag. Hörs!


Min humor till 100%


HAHAHA. Emma hade lagt upp den här på sin blogg, och jag har sett den 100 gånger förut men den är så klockren, så jäkla roligt! 4 utav dom klart bästa komikerna i samma program, kan inte bli bättre.

Vaknade halv11 idag, drog upp mig själv ur sängen typ. Var så satans trött. Nu ska jag iallafall köra igång med pluggandet så att det inte blir stressigt sen.

00.27

Okej då. Dags att gå och lägga sig. Vi får höras imorgon när jag har rast från allt pluggande ;-) Ha det bäst.

23.43



Det känns lite småkonstigt att blogga från den här bloggen. Men jag vänjer mig nog snart. Hihi. Jag är inte trött, men jag måste ändå sova snart om jag ska orka upp och plugga imorgon. Har bestämt mig för att det får bli so och kemi. Fast jag måste klämma in matte & engelska någon gång mitt i alltihop också. Jaja. Kanske uppdaterar igen innan jag somnar, vi får la se!

WELCOME.

Har bytt blogg hit. Orkade inte fixa med designen på min förra blogg (klick) så jag fixade en ny blogg helt enkelt. Den andra kommer självklart att finnas kvar, det finns många värdefulla dagar som jag har skrivit ner i den bloggen som jag aldrig vill radera! Trivs jag inte med den här bloggen byter jag väl tillbaka helt enkelt, ciao!


RSS 2.0