FÖRLÅT FÖR KASS UPPDATERING.

Men jag jobbar ju surrni! ;-) Ikväll ska jag för första gången eventuellt byta min navelpiercing, äääntligen jag har längtat fett mycket. Ni får bild på det sen!


NYSHOPPAT.


Skor och tröja från New Yorker & bikinitopp från H&M.

17:29


Åh vilken underbar bild det här är. Världens bästa dag på grönan med världens bästa klass♥

Var ner på stan idag med mamma. Handlade lite saker till mig, lite till min bror och lite till mamma. Se bild i inlägget ↑. Sen åkte vi till hälla och köpte mat och sen vidare hem och nu gör jag inte ett skit. Sitter och taggar inför jobb imorgon kanske? Pepp-pepp-pepp. Bara för att det ska bli så bra väder den här veckan så blir man ännu mer taggad haha......... Menmen det får gå! Ikväll väntar grillning och kommisare späck, för att inte glömma det allra bästa och viktigaste - solsidan!

THE NOTEBOOK.


Så himla fin och bra och underbar och romantisk och bäst film. Ni som inte har sett, gå och se! En ny favorit.

Har inte hänt mycket alls i eftermiddag/kväll så jag har inget att tillägga. Eller jo, mina granntjejer Saga&Vilma kom över och spöade mig i kortspel och tvspel, sen har jag klämt en pizza och tagit en promenad med mamma. Nu ska jag bara chilla, spela lite gitarr och njuta över hur mycket jag just nu faktiskt älskar mitt liv. Låter heltöntigt kanske, men det var längesen jag mådde såhär bra.

Tjaaa.

Igår var det ju somsagt midsommar. Åkte vid halv 5 till tortuna med bella och hennes familj. Dansade runt midsommarstången med alla barn och onyktra gubbar haha, supermysigt var det iallafall. Sen skjutsade mats hem oss till dit min familj befann sig. Där bjöds det på hallonpanacotta, brännboll, filmtittning och jordgubbar med glass. Mumma! Drog oss hemåt till bella igen vid två och låg och pratade lite tills vi somnade.

Imorse sov vi till typ 9, sen var det full rulle eftersom att bellas två systerbarn sov här. Har myst med dom hela morgonen och kollat på madicken, hihi vendela somnade i mitt knä och sen satt vi och mös i några timmar. Nu ska vi äta lite och sen checka in The notebook. Förbereder oss för gråtkalas, har hört att det ska vara en sorglig film ;) Ni får eventuellt lite bilder när jag får tid!

Och juste, ska passa på och länka min kära vän Michelle som nyligen har skaffat blogg. Kika in vettja!

22:45

Va gjorde du förra sommaren? Åkte till Skåne, oroade mig inför nian (räknade ner dagar när det var typ 60 dagar kvar, jag skojar inte) och sen typ chillade. Grönan några gånger osv :)
Svär du för mycket? Ja fan i varje jävla mening, så jävla jobbigt det går fan inte att sluta.
När duscha du senast? I måndags. Skoja, igårkväll.
Vilken färg är det på dina byxor just nu? Svarta jeans
Vilken låt lyssnar du på just nu? Lady Gaga - The edge of glory
Vad var det sista du sa? Lillebror slänger upp dörren och ba: hej. Jag ba: tja. Sen gick han.
Vad är bredvid dig just nu? En dörr
Vad var det sista du åt? Brieost
Vem vill du spendera resten av ditt liv med? Honom söker jag fortfarande. Familj & vänner såklart.
Har du en lavalampa? Nej, men brodern hade när vi var små och jag var så jävla avis
Hur är vädret just nu? Skitzo
Vad gjorde du igår natt? Sov?
Vem pratade du sist med på telefon? Bella
Vad gör dig glad? Kommer jag in på JB (får svar den 5juli) så gör det mig överglad!
Vart skulle du vilja åka? Just nu är det croatia, men dit ska jag ju, men typ london & usa. (Ska dit också btw)
Vill du ha barn? Ja, och helst nu men jag har ingen pappa till det och jag får inte för min pappa. (Inte för mamma heller tror jag)
Vad ska dom heta? Det bestämmer jag väl då.
Vilket land besökte du senast? Danmark
Hur många snälla känner du? Många
Vad såg du senast på tv? Massa olika, vi har precis skaffat Viasat så vi har 100000 kanaler, helt jävla underbart. Kommer bli soffpotatis. Disneychannel och grejer♥
Vad är det för märke på din DVD-spelare? Vetefan fick den när jag sålde jultidningar 1985
Senaste köp? Tröjor
Vad har du dåligt samvete för? Mycket
Vad har du för skor? Några ballerinor, 5 converse, gladiator, foppa, "hoppaiskor", olika klackar med mera.
Vad har du på dig just nu? Jeans och sovtröja
Vilken musik har du lyssnat på idag? Har lyssnat på radion på jobbet hela dagen = allt!
Är du vegitarian? Nej.
Har du sagt JAG ÄLSKAR DIG till någon idag? Nej
Vad heter dina kusiner? Ebba & Sara på pappas sida. Sen på mammas sida äre typ "låtsas/plast/halvkusiner som heter Miriam och Miranda. Vi är inte släkt egentligen men min morbror är typ som deras pappa om ni fattar ;-)
Vad drack du senast? Lätt-dryck. Fulaste namnet
Gillar du att laga mat? Nej, jobbigt.
När sjöng du senast? Sjunger hela tiden för mig själv.
Håller du det städat? HAHA dagens. Man får hoppa på ett ben mellan alla högar med kläder...
Saknar du någon? Många!

Lånade av Emelie!


LEEEEDIG.

Fasen så härligt. Dock är jag inte trött, wierd. Men iallafall så shoppade jag lite nya fräscha sommarkläder idag, alltid nice. Dock är alla mina pengar påväg att ta slut, tur att det snart är påväg nya in på kontot ;-)

Det här köpte jag:

Imorgon är det då midsommar. Har inte riktigt fattat att det är sommar än faktiskt men midsommar är alltid trevligt. Åker ut till tortuna med Bella och ser vad tortisarna har att erbjuda, låter ju nice! Hörs broes!

@ WORKWORK.

Sista dagen innan tredagarsledigt idag, så jääääävla skönt. Jag är så satans trött så att jag somnar från och till typ =P Efter jobbet drar jag till Bellsson och vidare ner på stan där hon ska handla midsommarkläder och jag Kroatien/sommar-kläder, det sista jag behöver innan vi drar. Nu är det ju bara typ två veckor tills jag drar till värmen. Mamma såg på en vädersajt att det var 32 grader där nere idag, och här sitter vi med pissiga TRETTON och det är snart JULI. Nej någon måtta får det vara, skönt ska det bli iallafall!

Nä, back to work. Dock är jag klar och det finns inga uppgifter kvar att göra. Får väl rulla tummarna i några timmarrååååå. Hörs :-)

HINNER INTE BLOGGA.

Sitter framför en dator hela dagarna långa, och när jag väl kommer hem är jag så trött så det sista jag vill är att sätta mig framför datorn igen. Mobilbloggen funkar inte heller tyvärr. Hoppas ni hänger kvar fast uppdateringen kommer att suga. Får inte vara inne på blogg.se eller facebook egentligen, så bye♥

SITTER PÅ JOBBET.

Sommarjobbar ju somsagt hos mamma de här 3 veckorna som kommer nu. Jag ska typ föra över en kod till olika adresser. Jag har 7300 rader att föra över och jag har gjort 5000 bara nu idag, och det här jobbet skulle ha räckt i tre veckor haha! Men jag får extrajobb sen, så det ska bli kul med lite omväxling faktiskt, börjar bli lite segt att kopiera och klistra in x5000 gånger heheh... Men annars är det skitnice faktiskt, hänger med mammas arbetskompisar och chillar typ, när jag inte jobbar alltså! Sen är det lätt värt alla pengar jag tjänar :-)

Vi hörs senare, back to work! :-)

9B-äst



Jag som trodde jag skulle vara lycklig när jag slutade nian, över att grundskolan äntligen är färdig. Men helt ärligt har jag svårt över att vara glad när jag inser hur otroligt tomt det känns. Det känns som att något saknas. Jag är ingens klasskompis än, och det känns helt fel. Till er som ska bli nior i höst - ta vara på tiden, det går fortare än man tror.

HELLO.

Igår var jag, Elin och Emma hemma hos en gammal barndomsvän Alva som fyller idag (grattis sötis!!!) och firade henne. Det var vi 3, Alva och tre tjejer till. Bland annat Emelie som jag ska gå i samma klass som i 3 år framöver! Hade en grymt mysig kväll med massa snack och skratt osv. Finns mycket att ta igen när man inte har setts på fyra (!!) år... Haha vi satt och körde typ "tjejkväll", det är massa kort med frågor på som alla fick svara på för att få igång snacket liksom. Och på ett kort ba:
Alva: "Skulle ni helst ha ett stormigt förhållande med mycket passion, eller ett lugnt förhållande men knappt någon passion alls?"
Carolina: "Vad menas med att det är stormigt då?"
Emelie: "Alltså det typ blåser, och regnar."
Alva: "Och man bor typ i ett tält."
HAHAHAH

Idag har jag och mamma varit in till hennes jobb där jag ska jobba de tre kommande veckorna! Hon har visat vart jag ska sitta, vad jag ska göra och hur allt funkar osv. Blir nog toppen. Inget världsroligt jobb, men det är inte värdelöst heller och jag får fett bra betalt! Hoppas det är skitväder nu de tre kommande veckorna så att jag inte missar värsta värmeböljan ;).

Blog you later!

NEW.



Var nere på stan med Elin och Emma och köpte en liten present till våran vän Alva som fyller nästa vecka. Fick även med mig annat som ni ser på bilden. Nu kommer snart min vän Malva hit och kollar på film med mig, perfekt i detta väder♥ 

SKOLAVSLUTNING.









*Fan vad jag kommer att sakna er, vi måste träffas i sommar tjejer, ni är underbara och jag älskar er*

Först fikade vi, sen sjöng vi, sen sjöng våra fina lärare för oss, sen fick folk stipendium för bästa betyg, bästa matematiska och naturvetenskapliga tänkande osv. Sen slutade det med betygsutdelning och den blomstertid nu kommer.

Utanför tog vi typ kort och kramades med varandra och med lärare osv. Fasen vad hemskt det var. Först fattade man typ inte att vi var påväg att splittras med sen när vi tjejer kramades och sa hur mycket vi skulle sakna varandra så började alla typ störtböla. Till och med lärarna grät när vi sa hejdå till dom ska jag säga. Fyfan. 9or, ni är underbara och älskade allihop, kommer sakna alla så otroligt mycket och vi måste verkligen ses igen någon gång. Det är så sjukt att man har kommit varandra så nära precis som en familj och sen splittras man. Jag älskar er underbara ni.

Mormor, morfar och farmor kom hem till oss efter och käkade lite, Malva var med hem hit också. Fick lite pengar och sen spelade jag gitarr för dom och sånt. Fick även 500:- för varje MVG och 300:- för varje VG av mamma och pappa. Så nu är jag rik.

Kvällen spenderades i gropen med alla nior typ. Lekte lite tjuv och polis och vi var tjuvarna. Sen kom polisen massor med fler gånger och kollade så att saker och ting stod rätt till, vilket det mestadels gjorde. Fasen vad roliga alla blir när dem är fulla, haha gick bara runt och skrattade hela kvällen. Jag var väl den som var mest nykter där iallafall haha... Hade iallafall en riktigt rolig kväll. Dock tvingade polisen mig och typ 15 till att städa upp efter alla, haha drygt.

Och juste betygen. 5 MVG, 11 VG och 1 jävla G haha. Jättenöjd:-)

AVSLUTNINGSMIDDAG.

Innan middagen.




På middagen.


























Det började med att vi kom dit och fick mingla lite osv. Sen fick vi komma in och äta och snacka och sånt, och sedan visade lärarna bilder från när vi gick i sexårsgruppen/ettan på bioduken. Skrattade så sjukt mycket när de sedan visade bilder från när lärarna var unga, haha så jäkla kul! Hade en superbra kväll med massa skratt osv!


HEJ!

Vad här hänt sedan sist? Klassstafetten vann vi, sista skoldagen är avklarad och jag går inte längre i 9b. Igår var en underbar dag samtidigt som den var fruktansvärt sorglig. Har så himla mycket bilder att visa er. Be right back!

GODER AFTON.


Gammal bild.
Tja på er! Var ner på stan idag för ett studiebesök i domkyrkan. Intressant faktiskt. Visste ni tillexempel att det ligger 167 familjer begravda under golvet i domkyrkan? Det finns alltså kistor kvar med skelett i precis under där man går. Scary men häftigt! Innan studiebesöket knatade jag och Malva runt på stan och letade klänning och skor till henne, hittade bägge delarna, tjoho! Efteråt drog jag och mina cheyor till spicyhot där vi tog en lunchare på sådär en och en halv timme. Alltid lika mysigt♥

Nu behöver jag snart hoppa i säng för att orka med den sista skoldagen innan sommarlovet imorgon. Den kommer att bestå utav skåprensning, inlämning av skolböcker och en klass stafett. Jamen det blir väl en chill dag iallafall. Godnatt alla fina!


BILDER FRÅN IGÅR.


































Hade som sagt en riktigt riktigt bra dag. Grymt bra stämning hela dagen och fint väder och grejer.
Alla bilder är lånade från Andreas i min klass's facebook. GAAAH imorgon är det middag och på
torsdag slutar vi. Alltså jag gör mig redo för en gråtattack på torsdag. Älskar ju min klass... :(


GRÖNA LUND.




Var på grönan hela dagen igår ju. GRYMT!!! Det var svinkul, åkte runt i alla karuseller och skrattade typ hela dagen. Lycklig tjej. Dagens bästa var iaf LÄTT spökhuset där jag gick tillsammans med Emma, Bella, Marcus, Becka, Julia, Malva, Tobbe & Frida. Spökena köttade på oss för att vi var så många, det var ju sådär halvkul, skrek så det ekade på hela gröna lund tror jag haha!

Aja, kan slänga in lite fler bilder senare någon gång. Nu ska jag på studiebesök i domkyrkan. Haha alltså... sommarlovet har aldrig varit mer efterlängtat. Och btw - mamma har fixat sommarjobb till mig. WIHOOO

14:47


Yo fellas. En liten försenad "dagens look bild", såg nämligen ut såhär i förrgår heheh.

Min kära vän Youhänah (http://johannadaunfeldt.blogg.se/) har varit här idag och fixat min frilla, typ testat hur den kommer att se ut på onsdag på avslutningsmiddagen. Supertjusigt blev det, kommer bli så snyggt så! En inbakad fläta på huvudet som avslutas i lockar som hänger ner på ena sidan, äsch svårt att förklara, men fint iallafall!

Ska snart laga lite mat till min familj, och ikväll ska jag duscha och fixa klart allting inför gröna lund imorgon. Klassresa numero 2 kommer ju att gå dit imorgon och jag längtar som en tok! Ska bli så härligt att åka dit med min finaste klass. Ses kanske ikväll, mobilbloggen funkar inte längre (vet ej varför) så om inte så hörs vi nog ingenting imorgon heller............. Ses när vi ses!

TJABBA TJENA.






Hej på er! Elin is back from Alicante, Spanien, så hon e här! Vi har stekt i gropen hela dagen med Malvis och massa grabbar. Helhärligt, så jäkla nice väder så att man nästan chillar ihjäl sig. Kan slänga in några bilder från dagen senare. Ni förstår säkert varför min uppdatering inte är great, men ni sitter väl förhoppningsvis inte inne vid datorn såna här dagar ändå? Bra! Hejdå :)

MERA NYTT.






Mina smycken som jag beställde från http://jfr.se/ kom nu ikväll, blev supernöjd med allt! Har velat ha en vanlig klackring och en vanlig earcuff utan något mer på liksom ettag. Sen slank ugglan med i shoppingbagen för att den var så cool;-)

NEW.




[1]
Baddräkt, kommer användas även som linne, 149:-
[2] Linne och hårspännen, 49:- och 19:-. Allt från H&M.

SIGHTSEEING, HELLYEAH.









Har strosat runt på stan idag med Emma. Först gjorde vi någon tråkig stadsvandring och SEN fick vi shoppa!
Fick med mig lite nytt, ni får se i ett senare inlägg! Sedan begav vi oss på djäkneberget där det serverades
lunch och sedan fick vi gå ner på stan igen (efter att ha lovat lärarna att ha roligt, utforska stan ordentligt
och käka en god glass), vilket vi gjorde. Tog det blåa tåget och satt på det i flera timmar innan vi ville av.
Hade så otroligt roligt! Bästa Toby bjöd på glass också så det blev en toppenmysig "skoldag". Efter någon
timme så gästade Rebecka, Julia och Julias bigsistah Jennifer oss på tåget och då blev det ännu roligare! 
Har sagt det förut och jag säger det igen, livet leker!


SIGHTSEEING NÄSTA.



[1] FACELOOK.
[2] OUTFIT - randig tröja - jc, tröja över - ginatricot, shorts - jc, skärp - ginatricot.
Smyckena kommer från ginatricot & ur&penn.

Ska bara sminka på det här blekansiktet och smörja in benen, Emma är på ingång och sedan beger vi oss mot lite shopping med skolan. Alltså shopping? Har dom slagit i huvudet? Me like!! Hörs eventuellt lite senare. BYEE

MODEVISNING.



[1] Idag på modevisningen. [2] Right now!

Hade som jag har skrivit tidigare modevisning hela dagen idag! Vi tjejer i åttan och nian gick för hela skolan och även för våra päron, sammanlagt tre visningar alltså. Fick ihop lite stålar till avslutningsmiddagen och det var även en kul grej att göra. Var inte alls så nervös som jag brukar vara. Emma plattade mitt hår & sminkade mig, Frida volymtångade håret och Johanna stylade det. Blev supernöjd, tack!

Och det bästa av allt? Johanna (http://johannadaunfeldt.blogg.se/) ska fixa mitt hår innan avslutningsmiddagen på onsdag!!!!!! Eftersom att hon är 96:a så har hon ingen middag och är inte upptagen med att fixa sig själv liksom. Tack så himla mycket för det min vän, sjukt snällt! Nu ska jag spela gitarr och sedan sussa. Imorgon går bussen mot stan klockan 09:10. Ska åka ner med skolan och gå på sightseeing och sedan ha aktiviteter på djäkneberget. Luktar chill-dag. ÄLSKAR LIVET.

VÄSTERÅSGÅRDEN 2011.

Bjussar på massor med bilder från klassresan nu. Och då menar jag MASSOR!

I bussen på väg upp.








Första dagen.

























Kvällen bjöd på trerätters och mys vid klipporna, där vi satt tills solen gick ner.







































Andra dagen!
























Trötta grabbar påvägen hem i bussen.












Hade så grymt roligt så ni anar inte. Snacka om lyckad klassresa. Har badad, åkt ring efter motorbåt, fiskat, grillat, bastat, skattat, spelat femkamp, knappt sovit något, kramats & bara haft det helt underbart. Man inser verkligen hur otroligt nära varandra man står efter tre år tillsammans, och jag kommer verkligen att sakna alla så grymt mycket. Som en andra familj, bästa vänner. Vi slutar skolan om åtta dagar och det kommer vara en hemsk dag samtidigt som det är den dagen alla har längtat efter så himla länge.

Ah. Helt grymt bra dagar. Världens världens bästa 9b!

21:05

Håller på att ladda upp bilder från klassresan på facebook. Återkommer om någon timme med bilder osv! :-)

I'm BaCk.

Hemma från en förjävla underbar klassresa. Har haft två riktigt g-r-y-m-m-a dagar tillsammans med världens bästa klass. Har inte mått så bra på länge, världens bästa b. Bloggar mer om klassresan typ imorgon då jag även tänkte bjuda på massor med bilder.

Imorgon är det modevisning hela dagen, lite pirrig faktiskt... Ikväll ska jag duscha och sedan dyka i säng, lite trött är jag allt!

BRÄND.

Vet inte om det syns så bra men jag har som jag skrev tidigare en FET bränna på benen, gör grymt ont. Och handmärket har jag inte där det försvinner ju men när jag trycker så blir det helt vitt, haha yäh. Läste i tidningen att min hudtyp klarar 11-15 min i solen utan skydd, haha bra där. Uppdaterar en till gång innan jag åker!

12:32


Haha asgammal bild.

Idag ska jag alltså packa & tagga inför imorgon. Ska bli grymt bra väder imorgon och sådär på tisdag, men får vi toppenväder imorgon så kan det regna hur mycket det vill på tisdag för då åker vi ändå hem! Har fått reda på att man sover 6 i varje rum (istället för 4 som vi trodde) så nu kan vi tjejer sova i samma rum - grymt! Ska åka med frida och köpa godis och sånt som vi ska ha med oss lite senare. Nu väntar maten på mig, hejrååå.

FULASTE BILDEN PÅ MIG, NÅGONSIN


Hahah. Kommer aldrig kunna hitta en fulare bild på mig själv än denna. Fattar inte ens att jag har vänner, gör ni? Kommer fortfarande ihåg hur satans kul vi hade när vi tog den här bilden. För vad har vi på oss egentligen? Elin har en häxhatt, ett par asfula solglasögon och sin dockas napp & jag har typ solariumglajor och håller i någon slags burk. Skäms över mig själv när jag ser den här, men tänkte att ni kanske vill ha er ett gott skratt, så - varsågoda!

Som jag skrev tidigare har jag både solat och bränt mig på lögarängen idag. Att jag alltid lyckas? Missar alltid att smörja in vissa ställen, idag glömde jag hela benen. Jo men det är ju skönt verkligen. Nu behöver jag duscha av mig allt klor och sedan hoppa i säng. Imorgon ska det packas, inhandlas godis, städas lite & eventuellt träffa någon saknad liten kåmpiz & sedan ska jag lägga mig tidigt för att vara vid sporthallen klockan 07:45 på måndag när jag drar till dalarna med bästa 9B på klassresa! Kommer bli awesome!

Ps. Fick loss min navelpiercings-knopp igårkväll=lycklig. Ville ha en med glitter men fick inte loss skiten, men jag skruvade tydligen åt fel håll. Aja, godnatt:-)!

18:24

Har stekt på löga hela dagen = vidbränd. Haha ni ska se mina ben, så jäkla ont det gör. Missade solkrämen där... Är för tillfället hos mormor och morfar och har käkat och nu ska Miranda ha datorn, hejdååå!

SCHLITEN CHEY.


Sliten tjej här har ni mig! Typ.

Har traskat runt på stan idag i värmen tillsammans med mamma (och tio miljoner andra också för den delen) och utfört lite ärenden. Först kollade vi på skor, hittade inte, sedan kollade vi mera på skor, hittade inte osvosv. Sedan tog vi oss till en fotoautomat och tog kort som jag ska ha på mitt legg. 4 bilder, en blev bra, men den fick jag inte ha för att man inte såg min huvudknopp :((((( Sadface. Ser ut som en gök på det kortet jag valde, ser ut som att jag har flottigt hår och mitt öra kikar fram och ba heeej. Så nej det var väl sådär, men jaja vilket i-landsproblem.

Hittade iallafall de där jäkla skorna tillslut och det var verkligen braaaa, annars hade jag haft panik. Köpte med oss spicy och sen åkte vi hem och träffade min lillkusse Miranda som är här och hälsar på från GBG. Även min morbror, hihi. Har lekt lite med henne på eftermiddagen och nu hade jag tänkt gå in och joina familjen framför fotbollsmatchen. Imorgon ska vi åka och bada. Känner starkt för min söta lilla byxdress då faktiskt! (inte när jag badar alltså, utan när vi åker dit) haha förstår att ni bryr er. PUSSSS

Ps. idag åkte min elinpez till spanien, kommer sakna henne fedt.

NEW.

Ear cuff från glitter, 49:-



Avslutningsskor från Eurosko, 500:- Rea 349:-



HOLA AMIGOS.

Har typ precis gått upp, ställde klockan för att jag och mamma ska ner på stan och fixa några saker. Bland annat legg till mig, pass till henne & avslutningsskor till mig. Bloggar senare !

NI E BEZT.


Om ni bara visste hur mycket jag uppskattar och respekterar dessa människor. Jag skulle i princip göra vad som helst för dem. Ni anar inte hur mycket jag kommer att sakna dem. Vi har inte mycket kvar i skolan nu, de har gjort de här tre åren helt grymt bra. För utan dem är jag inte den jag är. Vi finns för varandra även fast det finns mycket motgångar i livet, och när folk förändras märker man verkligen vilka som är ens äkta vänner. De här tjejerna är mina bästa och jag älskar dem. Spelar ingen roll hur olika vi är, hur olika intressen vi har eller hur olika åsikter vi har, vi lyckas ändå alltid ha det så himla kul. Så glad att jag har er tjejer!!

21:10





[1]
Min navelpiercing som jag fick av Michelle, thihi!
[2] Min homie
[3] Dagens chilloutfit
[4] Min sötisbebishamsterpai

Hello! Jag och Michelle har lite kalas för oss själva ikväll. Har gett varandra en lite present och typ käkat kebab. Exakt så som det ska vara! Dock ingen tårta... Idag var jag nere på stan med bellson och ikväll sover michelle här och vi ska chillidilla hela kvällen. Alltså fattar ni, betygen är satta när jag kommer tillbaka till skolan?!?!?!?!?! Helt sick. Grymt nöjd med mina betyg iallafall, känns alltid härligt:-)!

Nej nu ska jag ta och ha det bäst med Michilish. Hejdoooo!


RSS 2.0