TRUE, TRUE

Det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att tillfredställa en tjej.
Däremot spelar det ingen roll om det är Master Card eller Visa.

HAIR CUT


Inte alls någon bra bild, varken på mig eller på håret, men jag hade bättre bilder som jag skulle ladda upp men dom blev helt gråa så man såg inte bilden? Och det går inte att andra tillbaka och det går inte att titta på dom på kameran!?!?!?!? 7cm ungefär är kapat. Känns otroligt konstigt, det ser faktiskt längre ut på bilden än vad det är. Vet inte om jag är nöjd eller inte men det är fräscht iallafall och inte det minsta slitet så nu ska jag bannemej börja vara rädd om mitt hår. Värmeskydd och hårinpackning kanske inte skulle skada..

28 - Det här lever jag för

Jag lever för att leva livet(?) För att ta reda på vad livet har att erbjuda och för att lära mig nya saker och få nya erfarenheter. Det finns så jäkla mycket jag ska hinna göra. Såklart lever jag också för att umgås med dom jag tycker mest om, min familj & släkt och mina vänner. Det är väl typ så jag kan förklara den punkten.


27 - Lite tankar

Har mycket tankar i huvudet just nu. Alltifrån vad jag ska göra nu på lovet tills hur det blir när jag slutar skolan. Dock kan jag inte säga att jag inte vet vart jag ska gå längre. Gymnasievalen ska skickas in inom en halvtimme och jag har valt dessa:

1. John Bauer - Samhäll, Media & Journalistik
2. Jensen - Samhäll, Media
3. Rudbeck - Samhäll


Söndag

Gick upp 7 imorse för att titta när mitt lag spelade handboll. Förlust blev det men dom spelade bra ändå.:-) nu har jag precis duschat och runt 15 blir det kalas hos familjen boman :-)

26 - Bästa platsen på jorden

Skåne.

godmorgon på er

Första natten på länge där jag sov utan att vakna trettioelva gånger, skönt!! Vågar inte ta tempen.. Jag har med all säkerhet feber. Varför skulle jag få njuta av lovet tillsammans med mina kompisar som jag har längtat efter såååå länge? Hörs sen!

18:01

Jag är i ett stort behov utav en dusch och jag behöver verkligen fräscha till mig lite. Känns inte nödvändigt att vara superfin hela tiden när man ändå bara är hemma, MEN nu fick jag för mig att jag verkligen måste duscha och så är fallet. Ha en fin fredagskväll alla friska, njuuut!

Btw. Beställde ingen ring, det fick bli earcuffen istället!


ITEMS BY JOHANNA


Sjukt duktig tjej som gör sina egna smycken som hon säljer. Är sjukt sugen på dessa här ovanför, ni måste hjälpa, vilken utav "kedjeringarna" är snyggast? Den med en kedja eller den med flera? Ska fråga mamma om jag får beställa hem en :)

25 - En vanlig dag

Nu verkar ju en vanlig dag för mig se ut typ såhär: Vakna, snyta mig, ta nässpray, dricka vatten, ta alvedon, kolla på tv (samma skit varje dag), snyta mig, slå på datorn, lyssna på musik, snyta mig, kolla på en film, läsa en bok & sedan snyta mig och ta nässpray för att sedan gå och lägga mig och ligga och hosta halva nätterna. Nä 9:an har verkligen inte varit mitt friskaste år..

Men. En vanlig dag för mig ser i själva verket ut typ som "Min dag i bilder", skolan, umgås med någon/plugga, träna och chilla framför tv:n. Är det helg blir det oftast någon träff med tjejorna också. ÅÅÅH GÖR MIG FRISK GUD, NÅGONGÅNG. Jag saknar att vara frisk.

mamma kan jag få såna här?



Eller typ nå liknande.
AP-snygga. Verkligen.

godmorgon

Drömde inatt att min navelpiercing typ blev utstött från kroppen och det vart fetaste ärret och sen typ kunde jag inte ha kvar den. Blev sjuukt glad när jag vaknade kan jag säga. Dels för att jag så gärna vill ha den såklart, men också för att jag inte skulle vilja ta om den om man säger så, hehe. Jaja. Jag och pappa ska nog köpa pizza sen, spännande och se ifall jag har återfått smaken. Hade ingen alls igår när vi käkade fisk (och tur var väl det) ;-) ska se om jag har feber men igårkväll var jag faktiskt riktigt pigg när febern gick ner. Spännande..

24 - Min framtid

Jag ska ha många barn, ett bra jobb, en sambo, lägenhet och chiuaua.
Inga dåliga krav..


T R A L A L A L A

   

Var nere hos läkaren på stan, blodprovet visade ingen infektion eller inflamation så jag skulle bara hem och vila. Jag och mamma sprang in på akademibokhandelns bokrea och jag köpte dessa 3. Bara "Skadad" var på rea men ändå hehe. De andra två är ju skrivna av katarina von bredow (<3<3<3) så jag var tvungen att köpa..

Mina ögon är så trötta så jag håller allvarligt talat på att somna.
Kanske tar en bok och lägger mig och läser eller något.

nu är jag arg

Har taggat som fan för att få gå till skolan idag. Var på klassmöte igår och mådde prima, så jag var laddad för skolan idag. Sen inatt sov jag inge bra, vaknade 3 gånger och kände mig lite typ.. Konstig. Imorse fixade jag mig och allting men mådde inte alls bra, men jag har redovisning idag på svenskan så jag ville iallafall ha det gjort. Sen blev jag yr och fick ont i musklerna och blev helt varm i kroppen och rosig om kinderna. Tog febern som visade nästan 39 grader, vilket för mig är rätt mycket feber. Så det var bara att stanna hemma idag också. Mamma har bokat tid hos en läkare klockan 2 och jag kanske har någon inflammation eller något i kroppen. Kult. Så himla arg!! Har iallafall klickat igång titanic så nu är jag sysselsatt i några timmar iallafall.. Puss

23 - När jag är ensam hemma

Men åh. Här hade jag tänkt spela in när jag sjunger och sen lägga in det på bloggen, men nu hostar jag och kraxar när jag sjunger så det går inte. Får skjuta upp den tills jag mår bättre! Men annars då? Jag lyssnar på musik, pratar med mig själv om lite intressanta saker, dansar omkring eller så chillar jag bara helt vanligt..

13:51

HOLA! Sitter och käkar nudlar, orkar inte göra något annat, tss. Lyssnar spotify och inväntar mina kåmpizar som ska komma så vi kan träna på redovisningen till svenskan imorgon. Jag hostar fortfarande grymt mycket men jag måste göra den imorgon, alltså jag orkar inte ha den tills efter lovet.. Vi ska iallafall dramatisera om en bok som Bella har läst, haha sjukt pinsamt men kul! Bella ska spela Stina, den feta tjejen i klassen. Hahah!

Nu verkar bloggen btw har fixat sig igen, wohoooo. Glad. Hörs sen igen :)


23:23

Godkväll bloggen. Ligger vaken tillsammans med min hosta och bara önskar att den skulle ge sig ettag. Har druckit vatten, tagit nässpray och massa annat men inte hjälper det:-) nej fy det låter som att jag tycker sjukt synd om mig själv, det finns barn som svälter ihjäl. Är bara så satans trött, har inte sovit bra alls sen i typ....... long time ago. Blir ingen skola för min del imorgon heller som ni kanske förstår, hade lite feber nu på kvällen så jag stannar hemma. Nu ska jag försöka sova iallafall, för mobil-internet är så seeegt för tillfället. I-landsproblem igen, jappjapp. Godnatt på er fisar!

BIKINIS



Åh jag älskar alla färger. Vill bara klicka hem allihop (speciellt den persikofärgade och den vita) och få sommar på en gång!

Och ni måste hjälpa mig: är min blogg konstig på era datorer? Är menyn typ längre ner på sidan i mitten? Snälla kommentera isf! Fattar inte varför skiten ska krångla hela tiden..

22 - Det här ångrar jag

Kan faktiskt inte komma på någonting.. Att jag har slösat pengar på vissa plagg då, sånt kan jag ångra mig med men liksom det finns nog ingenting annat. När jag blir "stor" kommer jag nog säga: "att jag brydde mig för mycket om vad andra tyckte om mig!"

MAMMA / DRYGOBERT


Så här kul tycker mamma det är att vara inne i mitt rum. Hon byter till ELOV VARJE gång! Puss


10:32

Hemma från skolan idag också. Har världens slemhosta och kunde inte sova igår för att jag hostade så mycket trots att jag i princip satt upp och sov.

Har ändrat designen också. Ska bara fixa in en header så blir det nog toppen bra!


21 - Ett sportminne

Ett sportminne.. När vi kom 3a i saffets med fotbollen och vann på straffar, alla år på kopparcupen osv.. Det största minnet är nog iallafall när jag gjorde avgörande målet i en seriematch förrförra året, det var den enda matchen vi vann det året då vi bara mötte lag som var äldre. Jag gjorde avgörande målet och blev matchens lirare och hela plubliken typ stod upp. Det var coolt.


Sjukt gammal bild!

Hahaha roligaste:

"Att gilla sin egen status är som att highfiva sig själv!"

Statusen på facebook, alltså.

UPDATE:



På tal om att mamma förhoppningsvis hade något med sig hem.
ÄLSKAR DIG!!!!!!! FETT.

16:30


Bild från Skåne i somras. Har plågat mig själv genom att läst igenom gamla arkivet på min förra blogg från i somras. Helt galet vad jag längtar till sommaren. Vintern är hemsk. True.

Har bara slappat hela dagen typ.. Har iofs gjort svenska-inlämningen på datorn men jag har ändå chillat framför facebook och så samtidigt! Nu tror jag mamma kom hem. Hoppas hon har något bra med sig hem! Kom på att jag inte har käkat lunch idag också. Aphungrig. Hörs hej!

Sjukling

Hemma från skolan idag. Min snuva är typ borta men nu hostar jag som en galning istället.. Blä! Hoppas jag kan gå imorgon. Värdelöst att vara hemma ju. Sitter iallafall och kollar på Anna Pihl och har käkat frulle nyss. Ska plugga om ettag och sen typ chilla. Pussar

W E S C


Vill ha. Vet bara inte vilken färg.


Piss förkylning

Mår inge vidare, humöret är inte på topp. Alla har sportlov nu förutom våran skola? Elleeer?
Fast jag ljög lite där, jag mår visste bra. Fast ändå inte. Mår bra psykiskt men inte fysiskt (?) för min förkylning tar kol på mig. Haha! Ikväll blir det iallafall solsidan och wallander för min del. Skolan imorgon är ännu oklart. Men det lutar åt att jag stannar hemma och vilar upp mig lite. (sen är det också jättejobbigt att behöva snyta sig 5 gånger varje lektion.) Halsen är lite bättre iallafall vilket är ett plus.

Fan vad jag längtar till lovet. SÅÅ taggad! Ska klippa mig, slinga håret, plugga matte, och göra lovet grymt liksom. Sen betyder det också att vi har kommit en bra bit påväg mot slutet av 9an. Vet dock inte om det är bra eller dåligt.
Valde gymnasium idag, allt är klart, ska bara skicka in det. Men det gör jag inte idag. Måste tänka lite till först. Men det är ifyllt och klart iallafall. Har fram tills 1 mars på mig.


20 - Bästa dag hittills 2011



För att jag vågade. För att jag är så nöjd.

23:43

Hej bloggen! Sitter i soffan och är inne på bloggen på mobilen. Har fortfarande ont i halsen och näsan är fortfarande igentäppt.. Måste ta nässpray varannan timme typ.. Har inte varit inne på datorn så har inte kunnat lägga upp bild från igår, gör det någon annan dag istället. Mår inge vidare så jag har inte lust eller ork att göra det just nu. Var hemma hos farmor idag och träffade mina kusiner, Ebba & Sara. Har inte träffat dom på typ ett år, nästan 2 så det var kul! Ebba är 10 år och är 1.61 lång, bara 14 cm kortare än mig som är 5 år äldre. Helt galet vad lång hon hade blitt alltså!! Nu ikväll har jag chillat framför tv:n. Först melodifestivalen och sen hade vi hyrt Salt. Den var skitbra! Nu ska jag borsta gaddarna, ta nässpray för 8onde gången idag och sen försöka sova. Pussar till er!

19 - En hemlighet

I think I'm in love

ingen skönhetssömn...

kan inte sova, är för förkyld. Näsan täpper igen såfort jag nyser och det gör jag hela tiden.. Har ont i mina halsmandlar och det gör galet ont att svälja. Åååh jag hade verkligen sett fram emot att få sova, har sovit sjukt dåligt i veckan liksom.. Menmen.. Jag är inte ensam om att vara förkyld iaf, enligt facebook. Nu ska jag försöka sova lite mer och sen blir det nog chill hela dagen, ska försöka få mamma att hyra filmer med mig tror jag allt ! Godnatt igen. (ps, undertiden jag skrev det här inlägget på mobilen så nös jag 6 gånger..)

mobilblogg!

Jag har hittat så att jag kan mobilblogga. Inte mms-blogga utan jag kan logga in på blogg.se och godkänna kommentarer och allting, allt ser precis lika dant ut som på datorn. As-ballt ju!! Har sjukt ont i halsen och näsan är helt igentäppt, ingen match imorgon med andra ord. Ska försöka få lite sömn nu. Trevlig helg på er!!

at the library!

Sitter inne på bibblan tillsammans med elinpez och väntar på att lektionen ska börja. Har 1 lektion kvar och den börjar typ 20 över 1. KULT. Har haft rast sedan klockan 10. Underbara fredagar alltså!!

Josefine och Jennifer firas, så det är där jag kommer att befinna mig ikväll! Ska försöka slänga in dagens också. "Det här hade jag på mig idag". Det gör jag ikväll. PUSS

MY HAIR


Här är mitt hår, lockigt och rakt och vågigt och ah you get it.

SÅ sugen på förändring, vill ha't nu! Fast jag tänker absolut inte kapa av det. Mitt älskade långa hår! Men jag vill slinga det blondare eller något. På sommaren är det helt perfekt blondt (längst till höger), men på vintern blir det någon tråkig färg som ingen människa kan namnet på typ.. (längst till vänster) 

Får se hur jag ska göra. Ska boka klipptid iallafall, får tänka ut något, men troligen blir det bara toppning och sen kanske några blonda slingor.. Jag är för feg. Har någon förslag så ge mig dom, jag är i stort behov!

Godnatt!

17 februari

Dagens kap:


Örhängen och halsband från Ur&Penn. Båda tillsammans gick på 40:-

Dagens roligaste:

*På biologilektionen*
Julia: Men alltså ormar har väl ingen snopp?
Jag: Men det lär dom ju ha?
Julia: Nej, jag har hållt i en snopp och den hade ingen... EN ORM MENAR JAG!!!!!

*På hemkunskapen*
Våran elevensval-hemkunskaps-magister (vilket långt ord), skulle förfina ordet bög. Han kom fram till ordet STJÄRTPRINS! HAHAHA vi skrattade så att vi typ dog..

17 - Det här gör mig ledsen

Typ.. Att så många människor har det svårt och typ mår dåligt. Tycker sånt är skitjobbigt haha.. Men ah. Något mer som är jobbigt är att jag bara har ca 4 månader kvar på tillbergaskolan. Alltså visst, en liten skola, men jag trivs så bra där!

16 - Det här gör mig glad


punkt.slut

15 - Min dag i bilder

Ni får tåla att det är lite suddigt, mobilbilder!

Började dagen med mitt älsklingsämne: MATTE!


Någon som fattar!?!?!?!?!? Apsvårt.


Genomgång. Självklart är jag fullt med i matchen trots att jag sitter och smygfotar..

Sen var det dax för mitt favoritämne nummer 2 (kanske ska nämna att jag är oseriös) SPANSKA!

Beckas nerklottrade bok, inte min!
Min kunde jag ju inte ta kort på när jag hade glömt den hemma..

När vi spanjorer var klara med lektionen träffade vi våra favorittjejer:
Elin Frida Rebecka Malva & Emma

Vi drog till Resturang Matberga och käkade:

Och nej jag skojar inte, det heter faktiskt Restaurang Matberga, hahah!
På bild är det då min mat. Kinamat skulle det vara. Helt okej! 3 av 5 pinnar. Eller nåt sånt.


Mina älskade favvisar. Malva & Rebecka.


And here you got it! Blomman! Den som gör våra dagar!
Vi sätter oss runt bordet, viker ner blomman och snurrar och säger typ "Den som blomman hamnar på måste låtsas fjärta högt i hela matsalen" eller "Den som blomman hamnar på måste börja bygga torn med glasen i disken" Och sen kör vi ba! Ibland är vi så jäkla töntiga så att det är läskigt, men vi har så otroligt kul varje dag i matsalen tack vare dessa plastblommor! Men det är sant. Det står ett fint torn med glas i disken efter att vi har kört "snurra blomman". Stackars mattanter..

Sen var det biologiprov. Fick ingen bild på det dock, glömde. Såri.
Gick sådär på provet om ni undrar.

Här har ni lilla mig. På ett spegelbesök på 9b;s toalett tillsammans med Emma och Frida.

Sen var det dax för bild:


Här har ni bilden som jag ska fördjupa mig i under några veckor..
Ska göra en bildanalys och sedan ett konstverk. JARÅÅÅ.

Sen var dagen slut! Slutade tidigt idag. 14:20.
Följde med Rebecka hem och tränade redovisning.


Här är jag medans hon är på toa. Blev en liten dålig dagens outfit..
Blus/Skjorta - Lindex
Baslinne - Gina
Leggings med nitar - H&M
Sen har jag en dubbel kors-ring på mig men den syns knappt =P


Låter Becka & hennes söta hund Tindra avsluta denna dag.
Har ändå bara legat hemma och degat och pluggat engelska nu på kvällen.
Inte ens värt att fota liksom.. Glömde dock att fota dagens höjdpunkt - Min semla!!!!

Men aja, klockan är mucho. Tar och hoppar i säng. Godnatt!

Nytt navelsmycke




Lite gulligt var det väl allt?
Har alltid velat ha ett sånt här och har typ kollat på det varje gång jag har varit inne i någon smyckesbutik. I typ över ett år. 95:- bara, så för några dagar sedan blev den min! Får dock inte byta förän om 3 månader.

ALLA ♥:NS DAG


Glad alla ♥:ns dag på er! Dagen har spenderats i skolan (ni ba nehäääää?!?!?!?!). Hatar måndagar, usch så tråkiga. Fast torsdagar är ta mig fan värre, då har dom lyckats pressa in matte svenska engelska so OCH no. Plus idrott och hk men det är ju iallafall kul. Anyway: mvg på hemkunskapen! Wiho. Välbehövligt då jag behöver höja mig från mitt g i hk. Hoppas hoppas. Fick också reda på att jag hade fått vg på svenska nationella del a. Blev faktiskt rätt besviken, trodde det gick bättre. Bättre lycka nästa gång (haha ironi, behöver ju liksom inte göra om det nånsin.)

Och på tal om nationella i svenska, jag Frida och Johan ska ha den muntliga delen på torsdag. Först av alla (!!) och ni kan ju gissa på om jag är nervös? Haha oh my säger jag bara, kommer pirra skönt i magen..

Jaja, måste plugga nu. Har biologiprov imorgon, måste verkligen träna 1 timme till. Sen ska mamma förhöra mig och sen ska jag chilla framför tv:n. Imorgon börjar jag med matte klockan 10:30. Gillas? Ah :)

14 - Vad är kärlek?

På alla ♥:ns dag och allt, hehe.
Kärlek är för mig att känna sig älskad, och att kunna älska någon. Visst, kärlek till kompisar & familj, men det är inte samma sorts kärlek liksom. Kärlek är när en tjej & en kille (eller tjej och tjej/kille och kille) blir typ kära och så. Haha töntigt det låter.. Vet inte hur jag ska kunna förklara mig bättre faktiskt.


pluggsöndag..


ÄÄÄÄLSKAR. Ska skriva en inlämningsuppgift om klassisk musik. Om Amadeus Mozart. Okej, ta inte illa upp mozzzze, men jag bryr mig inte om din musik. Men så måste jag tyvärr spendera min söndag. Har även biologiprov på Tisdag, jag har inte ens kollat i boken än. Ha en trevlig söndag bitches!

13 - Om jag vann 1 miljon

Jag skulle shoppa, resa, spara & skänka. Skulle typ skänka pengar till välbehövande, samtidigt som jag skulle leva livet. Skulle självklart plugga vidare och skaffa mig ett bra jobb ändå, men det skulle bli lite lättare att leva om man säger så!


12 - Det här hände idag

Gick upp vid 9, fixade mig och sedan åkte jag och mamma ner till sporthallen. Åkte minibuss med laget till borlänge där vi spelade match, hihi. Matchen gick käpprätt åt helvette, men den har jag redan glömt typ.. Åkte hem efter matchen och var borta sammanlagt 7h, litesådär halvkul.. På kvällen chillade jag framför melodifestivalen och sedan zappade jag bara på tv:n tills jag var så trött så att jag somnade. Det var min jätteroliga lördag.


11 - Detta ser jag fram emot



Sista veckan i 9an. Klassresa, avslutninsmiddag, matkrig i matsalen & ett slut för 9b.
Både bra och sorgligt på samma gång..

ny design på G

Håller på att jobba med en ny design. Om den blir som jag vill så kommer jag vara supernöjd. Måste ha tid att göra den bara.. Men aja, hörs!


21:05



Hur mår du Malin? Hej på er!

Jo fan jag mår rätt bra just nu. Tror att jag börjar få lite ont i halsen bara, men jag hoppas jag slipper den skiten. Jag har den här veckan gjort två nationella prov i Svenska. Tisdagen bjöd på läsförståelse, tog ca en timme och idag var det uppsats. Tog ca 2 timmar. Båda gick faktiskt bra, är nöjd och det känns förjävla skönt. (och ja faktiskt förjävla skönt eftersom jag har haft ångest sedan början av 8:an)
Och inte var det svårt heller? Jag älskar ju att skriva, jag kan det. Det är min paradgren, som mamma säger. Känns lovely. Lämnade även in min hk uppgift och det luktade mvg på den enligt min lärare, får tillbaka den på måndag så vi får väl se då!

Sitter och chillar, lyssnar på John Mayer och njuter av livet. Varför kan man inte få må såhär bra alla dagar för?

10 - Mina rädslor

Att dö. Det är min största rädsla. Det kanske inte kommer vara det om 70 år, men nu är det min största rädsla. Jag vill hinna leva livet först. Sen är jag rädd för att jag ska vara med om ett typ "trauma" eller vad det nu heter. Typ det. Sen är jag livrädd för redovisningar och att sjunga inför folk också (alltså många människor) men det vet ni ju redan ;)

09 - Ett bra minne


Hudiksvall 2009. Alltså jag behöver egentligen inte skriva så mycket mer, men jag gör't ändå. Fan va lätt allting var, inga kraf och ingen ångest för att vi skulle börja i skolan. Shit vad bra jag mådde den sommaren. Sommaren till 8:an. Inga tankar alls kring skolan, jag hade fan inte ens fått något betyg här..? Grabbarna som vi hängde med på stranden tills det blev helt bäcksvart och vi fick leta oss hem och det var knappt vi gjorde det vissa kvällar. En hel vecka med Elin och Emma i Elins familjs hus i hudik. Det höga gråa i bilden, bakom flaggstången. Det superlilla söta gråa huset längst till vänster var vårat hus, där bodde vi i en vecka & där spelade vi in alla våra "nysningsvideos" som vi skrattar åt fortfarande. Alltså det är snart 2 år sedan, jag kan inte fatta det själv. Hittade massor av videos därifrån idag, satt och skrattade för mig själv och bara drömde mig tillbaka. När vi stod på bryggan på bilden och jag tappade min foppatoffla och jag och bella hoppade i med kläderna och sprang/simmade och hämtade den, den hann komma ända in i vassen innan vi hoppade i och jag bara stod och skrek av förtvivlan för att min älsklingstoffla höll på att tas ifrån mig (funderade ettag på att rycka loss båten och ro och hämta den, båten vi sitter i på bilden alltså). Fan vilken underbar vecka, vilken underbar sommar. Take me back..

08 - Mina dåliga sidor

Jag blir sur, skitlätt. Är så otroligt lättretad så det krävs inte mer än ett litet ord eller en blick för att göra mig skitsur. Ofta är det mina kompisar eller min familj som råkar ut för det, brukar ju inte direkt ställa mig och skrika på en random person.. Som tur är går det fort över igen!

18:16


♥:at hittade jag i min foundationburk för ettag sen, gulligt.

Sitter här och taggar inför nationella imorgon, pepp pepp pepp.
Var hos läkaren idag och snackade lite och sådär, behöver inte gå in mer på det.
Nu sitter jag och lägger upp massa bilder på facebook, ska snart gå och äta. Mamma har beställt hem "Linas matkasse" som vi ska testa, har hört att det ska vara gott, spännande!

Ska ner och kolla 96;ornas match snart. Pussar

07 - Mina bra sidor

Jag är snäll. Omtänksam och en bra lyssnare. Lyssnar gärna när någon har problem med livet, vill så gärna hjälpa alla och se till att alla mår bra. Det är min bästa sida. Sen är jag en jäkel på att skratta åt fula skämt och gör det gärna och ofta, älskar sådär torra skämt som typ jag och Emma går och garvar åt i skolan:
Emma: Man ba går fram till alla i skolan och ba: "Ursäkta hur kom ni in?" Och dom ba: "Genom dörren?" Hon: "Jaha har jag glömt att låsa?"
Alltså.. Det är inte ens kul egentligen, men det blir det ändå på något sätt.

Varnar för kass uppdatering..

Nu är det så äckligt pissmycket i skolan så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det är så mycket så att jag knappt orkar ta tag i det.. Man gör 1 grej och får 2 nya typ. Kan skriva upp lite saker jag har kommit på att vi har (har säkert glömt något). Men detta har vi mellan måndag v.6 & måndag v.8:

Engelska glosor
Fysik inlämning
Inlämning hemkunskap
Nationella proven i svenska x 2
Engelska prov
Musik-uppsats inlämning
So muntlig redovisning
Svenska muntlig redovisning
Svenska nationella muntligt
Spanska läxa
Biologiprov

Jag som äääälskar prov och muntliga redovisningar!!!!
Ber om ursäkt, ska verkligen försöka blogga om dagarna men inte säker på att bloggen kommer vara sådär jätte aktiv. Alltså det här ska göras på 2 jävla veckor? Det är ju insane. Galet. Hörs, älskar er!



06 - Ett barndomsminne

Svårt.. Finns så många. Beror väl på hur långt bak ett "barndomsminne" sträcker sig. Alltså.. Minns alltifrån när jag och Elin var i smögen och kastade sten på magneterna (jag vet, taskigt) & alla semestrar jag har varit på som liten. När jag fick en lillebror, det är väl ett fint minne om något? Minns också alla underbara kvällar med mina grannar när vi samlades och lekte tills det var kolsvart ute. Vi hade så himla kul. Har fortfarande kul med dom, såklart, men det var ju skillnad då. Jaja, kan inte komma på något speciellt minne. Det får bli lite blandat helt enkelt!


05 - Favoritsaker



Smink, dator, tv, mobil, gitarr, kameran osv!

04 - Mina drömmar

Mina drömmar är att leva ett långt lyckligt liv, behålla alla mina vänner & få en fin familj och några barn :) Sen är ju min dröm att komma in på en bra skola när jag slutar 9an och få en bra utbildning och ett bra jobb. Sen vill jag ju såklart vara frisk hela mitt liv också!


03 - Vänner

Herregud vart ska jag börja? Mina vänner.. Mina fantastiska underbara vänner som jag älskar såå mycket. När jag tänker på ordet "vänner" så är det några speciella tjejer som kommer upp i mitt huvud. Ni vet själva vilka ni är, skriver inte ut massa namn här. Ingen nämd ingen glömd!

Helt otroligt hur mycket jag skulle kunna berätta om mina vänner. Så mycket olika personligheter och stilar, och ändå så passar vi verkligen perfekt för varandra på något sätt. Vissa utav oss har hängt ihop sedan dagis medan andra har kommit in i "gänget" på senare år.

Men ordet "vänner" betyder, för mig, också gamla barndomskompisar som jag inte träffar varje dag, men ändå tycker väldigt mycket om. Kompisar jag har växt upp tillsammans med men inte umgås med längre. Dels för att vi är i olika åldrar & vissa utav mina vänner har flyttat och sådär.

När jag tänker på vänskap så tänker jag på alla minnen jag har med mina vänner. Alla semestrar jag har varit med på och alla kvällar vi har tillbringat tillsammans. Alla busringningar och allt drygande.. Jag och mina vänner är rent ut sagt helt jävla galna. På ett bra sätt, alltså. Vi kan bli riktigt jävla förbannade på varandra, och alla märker när någon är sur / arg. Grejen är den att det tar ca 1 timme, sedan är det bra med den saken. Varför vara arga på varandra? Tjaffsa måste man väl få göra, men jag är som sagt inte en sån som kan börja bråka med en vän om en skitsak och sen sluta snacka med den för att jag inte vill be om ursäkt.

Just nu är vi mellan 5 och 7 tjejer som är otroligt tighta. Vi sitter i princip ihop med varandra. Bråkar man med 1 utav oss så bråkar man med alla, och om 1 utav oss är sjuka så är det helt galet tomt i skolan. Vi träffas för det mesta varje / varannan helg, köper med oss/lagar någon mat och sitter hemma i någons soffa och snackar skit halva natten. Fattar ärligt talat inte hur jag skulle kunna leva utan dessa underbara människor i mitt liv. Skulle ju fan inte gå..

Trots att vi närmar oss Tillbergaskolans slut så kommer jag aldrig sluta bry mig om dom. Även om vi inte kan träffas lika ofta då som nu, så kommer dom aldrig sluta vara mina bästa kompisar som jag tycker så mycket om! Bästa bästa bästa ni, tack för att ni finns i mitt liv.


Hittade ingen bild på alla, men här är 4 utav mina absolut närmsta kompisar!

02 - Min familj

Min familj består av 4 stycken. Mamma, pappa och lillebror. Förutom oss humans så finns det 2 små dvärghamstrar i mitt hus som jag tycker väldigt mycket om. Förut fanns det också fiskar & min lilla kanin. Vet inte om det är familjemedlemmar men dom bor ju hos oss såatt.
Min mamma heter Gunilla. Ovant att skriva dock eftersom jag aldrig kallar henne någonting annat än mamma (tycker det är så fult att kalla sin mamma för hennes namn, wtf) Men det heter hon iallafall. Hon är 44 år & fyller på nyår. Hon är rätt lik mig faktiskt, inte till utseendet, eller lite kanske, men mer typ.. Samma fula humor osv. Vi gillar samma saker liksom, sport, shopping och myskvällar typ. Hon är en alldeles underbar mamma som alltid (verkligen alltid) ställer upp för mig och hon är den i hela världen som vet mest om mig. Vi bråkar typ aldrig och hon är den bästa mamman i världen. Enligt mig alltså.
Min pappa heter Per. Eller Pelle kanske, spelar ingen roll för samma här, jag säger ändå alltid pappa. Min pappa är en "man" (vadfan säger man?) som är 47 år gammal, enligt honom 27 men här är den bittra sanningen pappa hehe. Han är också väldigt lik mig på många sätt. En skillnad är att han till skillnad från mig inte slösar pengar på sånt han inte behöver, typ kläder och smycken. Inte för att han kanske vill ha smycken men ändå, you get it. Han bryr sig väldigt mycket om mig och är väldigt mån om min framtid. Han gillar golf och sport i alla former. För att hålla formen tränar han badminton och sedan är han typ ledare i lillebroderns fotbollslag. Han är världens bästa pappa.
Henrik då, min lillebror. Eller han är väl mer känd som Henke. Ingen utom jag & några nära släktingar säger Henrik, alla säger Henke. Han är en liten knutte (sant) på 11 snart 12 år. Hur han har blivit så stor har jag ingen aning om men det har han iallafall. Vi har samma humor, alltså vi har verkligen det. Vi kan sitta och skratta åt samma sak i en halvtimme, och en timme senare tycker vi fortfarande det är skitkul. Jag skulle nog aldrig kunna slå någon blodig, men rör någon honom skulle jag inte ens tveka. Man blir som en beskyddare, någon storasyster/bror som känner igen sig?
Han gillar sport. Eller nej han ÄLSKAR sport. Han tränar i princip varje dag, fotboll, innebandy & nu extratränar han bandy också. Han spenderar timmar framför fotbollsmatcher och annat skit på sportkanalerna. Han gillar också att umgås med sina kompisar och sin tjej. Sen gillar han ju att umgås med sin syster också ;)
Min familj, då ser jag även min släkt som en stor familj, men det här är dom 3 personerna som står mig närmast, som jag bor tillsammans med och som jag har växt upp med. Älskar dom alla!

01 - Mig själv

Malin Elisabeth Juhlin heter jag. Enligt mitt pass stavas Elisabeth utan h, men på mitt dopljus står det med h, så jag kör med h. Föddes den 28 april 1995 när det var världens snöstorm. Skulle beskriva mig själv som en levnadsglad tjej som älskar att göra saker och hatar söndagar. Går ju sista året i grundskolan och håller på att välja gymnasium och har knappt en blekaste aning om vad jag ska bli när jag blir "stor".
Född och uppvuxen i Västerås, föddes i stan men min första flytt var när jag var 5 veckor, då vi flyttade till den lilla byn Tillberga, och där har jag bott sedan dess (även om jag har flyttat en gång till). Jag trivs himla bra på "landet", då jag tycker det är kul när alla känner alla. Ser det bara som en fördel faktiskt.
Har spelat handboll och fotboll sedan jag var mini, men har även hunnit med en silvermedalj i pingis & några diplom i discodans. Har även gått i gymnastik men då var jag typ 5 år så ah. Slutade i fotboll förra sommaren då jag helt tappade intresset men handbollen håller jag fast vid. Ingenting jag kommer satsa på men jag tycker det är kul att ha något att göra förutom att plugga på kvällarna.
Jag är inte en människa som kan sova bort en hel dag, mitt rekord är typ 14:30 och då var jag riktigt arg när jag vaknade, blir bara tröttare av att sova sådär länge + att hela dagen går bort på det. Däremot är jag en riktig nattmänniska som lätt är uppe till 4-5 och ändå vaknar klockan 10 och tar mig igenom dagen utmärkt ändå.
Jag har bra syn, väger som medelmåttet, är 175 cm lång & har långt blandfärgat (naturligt) hår. Jag får inte hela mitt barnbidrag då jag inte känner att jag gör av med pengarna på rätt sätt när jag har för mycket pengar. Hehe.
Jag har alltid haft många vänner, och anser själv att jag är bra på att hålla kontakten med mina vänner, även om dom flyttar eller byter skola. Då menar jag alltså dom som jag vill ha kvar som vän. Jag har alltid varit en form av "ledare" för mina vänner, och då menar jag inte värsta bossen som bestämmer vad alla får och inte får göra, utan jag tar hand om dom som om dom vore ömtåliga pärlor. Jag gillar att fixa och ha koll på vad som händer bara. Jag är en sån som inte klarar av att bråka med folk och vill alltid att alla ska må bra. Jag är en sån som inte mobbar folk även om det är skitkul att reta upp en person så att det blir fight, det klarar inte mitt samvete av.
I 5:an/6:an hade jag mina jobbigaste skolår. Jag skötte mig inte perfekt, mycket snack med lärarna, bråk med kompisar och ja. Det var en jobbig tid. Fick ofta skit för sånt som mina kompisar gjorde för att lärarna "antog" att det var jag om man säger så. Dock var jag ju inte så trevlig att ha och göra med. Men det här var nog bara i skolan, för jag har då rakt inte för mig att jag höll på såhär mot mina nära och kära. Eller..? Hehe.
Allt vände i högstadiet och jag har nog mognat en aning, och jag lever nu ett liv som jag är väldigt nöjd med.


RSS 2.0