THURSDAY

Har besökt skolan idag för första gången sedan i fredags. Fick träffa alla mina favoriter som jag har saknat! Skoldagen har flytit på ovanligt bra för att vara en torsdag (när de har klämt in so, no, svenska, matte, engelska, hemkunskap & idrott samma dag). På idrotten chillade vi mest runt och gjorde olika övningar, på so:n jobbade jag typ inget alls, inställd kemilektion, svenskan bestod av att andra redovisade om kända personer och på engelskan hade vi typ ingen lärare. Den enda lektionen som var seriös var matten och den gick förjävla bra. Så ska det vara!

Åkte ner på stan med Pez efter skolan för lite nödvändig shopping. Kom hem med detta:






1. Rut M. Flera 180:- 2. Nya converse 700:- 3. Rut M. Flera 399:-

Nä, nu måste jag slå in presenter till min lillfjärt som fyller 12 år imorgon. Godnatt med er !


TILLBAKA FRÅN SÄLEN 2011



Bilderna är tagna från vårat hotellrum.

Har haft 4 underbara dagar i sälen, har haft skitkul verkligen. Har haft helt underbart väder & det var perfekt snö att åka på. Har faktiskt hållt mig på benen hela tiden! Inte ramlat en enda gång förutom i ankarliften, men det var bara för att jag korsade skidorna och fick ankarliften mellan benen. Då är det svårt att hålla balansen alltsåå, stukade tummen men den mår bra nu! Jag och Rebecka har raggat liftkillar (eller hon har ju sååååklart hjälp mig att ragga killar eftersom att hon redan har sin boy). Vi har (som vanligt) åkt tillsammans i knappliftarna fast man inte får, åkt sicksack i liftspåren & retats med massa människor. SÅ typiskt oss haha! Ett exempel? Vi åker knappliften som går mellan två olika fjäll tillsammans och möter två killar som också åker tillsammans.
Jag: Hallå, ursäkta? Man får inte åka tillsammans i dom här liftarna, en åt gången.
Becka garvade så att vi nästan ramlade av liften. Vi åkte ju också tillsammans och efter några meter skrek dom något lite småroligt som vi knappt hörde men vi dog av skratt ändå. Med andra ord - underbara dagar!

Men det är alltid skönt att komma hem såklart! Ni kan med andra ord räkna med att uppdateringen blir som vanligt från och med... NU!

EARTH HOUR



Har nyss tänt lamporna igen efter en mysig Earth Hour. Tycker det är rätt mysigt faktiskt! Nu är väskorna färdigpackade och jag sitter här med nytvättat hår och laddar inför en 6/7 timmars lång bilresa imorgon. Så kan det va! Kom ihåg att dra fram klockan 1h innan ni somnar/när ni vaknar!

Men ja, det var väl allt för mig. Nu blir det inget mer inlägg förän på onsdag/torsdag när jag är hemma från Sälen. Systemkameran hänkar så att jag kan bjussa på lite bilder sen när jag kommer hem. Ska bli så kul att åka skidor, wiho! Puss på er!

FÖR UNGEFÄR ETT ÅR SEDAN...







... så hade vi fått 10 biljetter till Körslaget 2010 när Team Picasso & Olivia var med och tävlade. Kommer aldrig glömma den dagen, den är sorterad till en utav de klart bästa dagarna hittills i mitt liv. Vi hade så otroligt roligt och vi träffade så mycket underbara människor som vi skrattade med/åt så att tårarna rann. Sen gick ju västeråskören vidare också, som sista (!!) kören när vi var där, och jag kan säga att det var lite smånervöst. Men det var iallafall en upplevelse jag sent kommer att glömma!

Och jag har fortfarande varken packat eller duschat. Tänkte ta ett litet styrkepass med mig själv innan jag duschar, typ armhävningar, situps, plankan & 90 grader och sånt. Sen måste jag verkligen packa haha...


ME AND MY GUITAR


ph: Michelle

Heeej bloggen! Nu har jag fixat och trixat lite mer med bloggen och nu är jag faktiskt riktigt nöjd tror jag! Egentligen har jag inte tid med det här. Jag skulle behöva packa, göra rent i hamstrarnas burar och sedan ta mig en fet dusch (som verkligen är behövlig) för att sedan börja ladda till sälen som satan! Åker ju imorgonbitti :) Kanske hörs något mer ikväll! Pussar

Ny design...

Lånade en design av någon som gjorde dom gratis och gjorde om den. Är inte helt klar en men nu har jag iallafall grunden och nu orkar jag verkligen inte sitta här längre mina ögon viker sig! Godnatt på er :)

Visste ni att...

[mittt+hår.JPG]

* Jag har färgat håret svart/mörkbrunt i min lilla "testa-på-period" i 7:an? Ville så gärna göra det och gjorde det, ångrar inte att jag gjorde det heller, jag fick tillbaka exakt samma hårfärg som jag hade från början. Nu-bilden stämmer alltså inte, bilden är gjord för över 1 år sedan men jag har typ inga andra bilder. Så såg håret ut efter en ljusbrun färgning och sommarens blekning. + att "först" bilden är tagen på sommaren och det är därför mitt hår är så blondt.

* Jag har haft en liten emo-period i 7:an också.. Alltså jag skäms så otroligt mycket för hur jag klädde mig..? Jag fattar inte att jag inte blev söndermobbad haha! Menmen. Har tyvärr ingen bild på det.

* Jag hade världens bästa självförtroende när jag var mindre/yngre (?) Alltså typ i 1:an - 7:an/början av 8:an. Hade ingenting i huvudet förutom att älska livet. (Vilket jag gör fortfarande såklart! Men det finns vissa problem nu liksom, jag börjar bli typ... stor).


malinjuhlin.blogspot.com

↑ min gamla blogg. Alltså jag läste den nu, shit vad mycket minnen det väcker alltså! Superbra att blogga egentligen..! Det här hittade jag bland annat i arkivet:

Malin


Gillar:
- lukten av ett fortkörande tåg
- skalbaggar som skjuter rygg
- fotosyntesen
- ljudet av när tandborsten glider mot tänderna
- mossa på gräsmattan

Gillar emellertid inte:
- blinkande spotlights
- silvriga dörrhandtag

- barn som tror dom är fina när dom har prinsessklänningar
- ica-reklamen (jag tycker ica-reklamen är fettcool,så den stämmer inte)
- flyttlådor med kaffekoppar och tavlor

HAHAHA.
Fick den av typ Tobbe & Brandberg i min klass för åratals sen, men kommer fortfarande ihåg hur mycket jag skrattade...... miss it.


Dålig uppdatering

Men som sagt så är det bajsmycket i skolan just nu, och snart åker jag till sälen och grejer så bloggen kanske ligger nere ettag... Lovar att blogga som vanligt när jag kommer hem från sälen. Pussar


GODNATT


Jag Malva Frida Emma Elin Rebecka och Julia på bilderna!


MOST WANTED


Glider gärna runt i liknande i vår/sommar!


22 mars




Haha. Bilden är tagen från min typ favvoblogg http://rstahl.devote.se/ ;)

Jag har studiedag imorgon = studera. Har fysikprov på torsdag & en svenskaredovisning SJÄLV för HELKLASS. Detta mår min själ inte bra av, men men... Även en biologiuppgift som ska vara inlämnad på fredag och ett nationellt prov i biologi på fredag, labrationsdelen. GAH KILL ME.
Ska även hinna med en runda på stan med mami för att min lillebror fyller 12 (??!!?!) år nästa vecka. Han ska med andra ord ha presenter, och nästa vecka är vi i sälen så då hinns det inte köpa något!

Och btw, det här är det jag pluggar just nu (alltså jag garvar åt det för att det är så fruktansvärt ointressant hahah): "Vid seriekoppling av kondesatorer minskar kapacitansen. Är de båda kondensatorerna lika stora blir den totala kapacitansen hälften av en kondensators kapacitans. Vid parallellkoppling av kondensatorer får man större kapacitans. Den totala kapacitansen blir lika med summan av kapacitanserna."
Alltså jag blir helt svettig när jag läser det??? Haha!

08:18


Här har ni världens snyggaste framsida på en fysik-inlämning EVER! Vi skrev som överskrift typ: vad ska man välja för värme till sitt hus? Och sen ah haha... Våran lärare fick sig ett gott skratt och vi fick oss ett gott mvg :)

Men nog om det. Jag har sovmorgon till 09:10 idag. Skönt som attan! Känner mig nästan utvilad. Woho. Ska börja fixa mig nu och sen sticka till skolan. Imorgon är det studiedag hjärta

sticker till skolan


Hörs sen!

Träningsvärk nästa?

Ohja det kan ni ge er på! Var nyss på gymmet med mamma och Bella. Min otränade kropp älskar att bli styrketränad märker jag efter varje träning. Känns redan i musklerna! Riktigt kul är det faktiskt :) nu väntar en dusch och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! (Förutom att jag sitter bänkad kl 20.00 då säsongens SISTA (!!) solsidan sänds.. Gud jag kommer gråta floder. Ove Sundberg.. </3)

Hur många lingon finns det i världen?



Var och såg filmen som heter som rubriken på bio nu ikväll tillsammans med Fridalee & Malvis.
Hur många lingon finns det i världen kan vara en utav dom roligaste och mysigaste filmer
jag någonsin har sett! Så himla sevärd! Hade med andra ord en fördjävla mysig kväll, tack för
att ni piggade upp min dag tjejer! Utan er hjälp hade jag seriöst fastnat framför datorn föralltid.

En konversation mellan mig och min vän Malva på bussen till stan:
Malva: Fan också...
Jag: Vad äre!?!?!
Malva: Jag glömde vattna orkidén...
Jag: Men jaha, jag trodde det var något viktigt.


Bert Ljung & Klimpen♥




Kroatien


Hotell Meteor som ligger på den Makarska rivieran. Gud jag längtar ihjäl mig!


SATURDAYY


Mitt hår växer fort, det älskas av mig kan jag säga!

Sov så jäkla skönt inatt. Har sovit pissdåligt hela veckan för att jag har haft mycket i huvudet och nationellt prov som jag har oroat mig för osv... Men nu är det bara 1 jobbig redovisning & 2 jobbiga prov innan jag drar till sälen om en vecka. Fasen så skönt! Även fast man är 7kt trött på snön så är det alltid så härligt att komma upp till sälen. Jag och Rebeckisen ska äga i backarna!

Har inte en aning om vad jag ska göra idag. Kanske plugga lite, kanske inte..

Lite bilder från skolan.

Den senaste veckan i skolan. Vissa bilder är sjukt dåliga för att dom är inzoomade & tagna med min mobilkamera! Och jag lär ju säga innan att jag bjuder på vissa bilder som jag är med på. Så himla fula och oseriösa haha!





En engelskalektion... Ett bevis på att våra engelskalektioner behöver piggas upp lite kanske..?


Stol-torn på bilden. Haha kult.


Visst passar jag bra med en cigg i munnen? Haha fast ne. Kan ju lugna er med att den varken är tänd eller min ;)



Haha... Nu orkar jag inte ladda upp fler.
Har jag sagt att jag älskar mina klassbästisar?


01:23

Hemkommen för ettag sedan från Jonathans place. Hade en jätte chill/mys kväll med lite grabbar och tjejer. Filmtittning, hög musik och Fifa med andra ord! Tror jag somnar snart så det är bäst jag slutar. Hörs imorgon med lite bilder förhoppningsvis:)

tråkig blogg

Jag vet, jag bloggar jättedåligt. Ber om ursäkt för det!

Idag hade vi revy i skolan, alla 9;or hade. Haha shit! Våra lärare är för söta alltsååå♥ Anders gör sin robot-dans med en dräkt på sig och grejer och sen ställde alla sig och sjöng en låt till oss typ och bokstavligen rockade loss, stod på scenen och dansade allt vad dom kunde. Skrattade så jag vek mig. Våran klass (eller alla modiga i den) sjöng walking in memphis och det var ju för bra haha!

Har en föreställning nu ikväll också för föräldrarna. Efter det ska min familj hem till våra semesterkompisar längre upp på berget där jag bor och käka spicy, men det bästa på kvällen - Kroatienresan ska bokas! Ska dit i sommar, längtar jag? JAA

17:56

Tjatja. Nationella sög. Herregud så svårt det var! Trodde ärligt ögonen skulle ramla ut när jag såg provet typ... Hoppas hoppas att jag klarade det annars jäklar! Efter skolan åkte jag och bella ner på stan och fikade/åt lite och satt och pratade typ. Mys. För ettag sen ringde det någon från en undersökning om hur ofta man lyssnar på radio som ville prata med mig, kändes som att vara på förhör! "-när lyssnade du senast på radio? vart befann du dig då? vad var klockan?" Träning ikväll också, nice. puss

22:00

HEEEEEJ. Skolan idag var faktiskt ovanligt rolig, fråga mig inte varför, halva ligan var ju hemma och var sjuka - Bella Frida Rebecka Julia. We miss you! Men klassen var liksom allmänt dryg, sånt gillas av mig. Dock inte av lärarna, heheh. Fick 50.5/52 rätt på so-provet. Mvg med andra ord. Mvg även i fysik-inlämningen jag gjorde tillsammans med pez. Laatch!

Imorgon är det biologinationella på morgonen i typ 3 timmar. Nervös? JAAAAAA.
Går och sover nu, pussar till er!


måndag


Tja närbild =P

Ska sticka till skolan om typ 40 minuter. Först ska jag bara sminka mig, platta mitt hår, borsta tänderna, käka klart frukosten och hitta något att ha på mig!!!! Med andra ord - jag har fett bråttom! Hörs nog inge mer ikväll, har träning och en jävla massa läxor.

Senaste gruppen på facebook...

Jävlar om du stör mig på söndagar mellan 20-20:30.
Sant. Hörs imorgon pussgurkor.


hallå på er!



Gårkvällen då....... Danny, varför vann inte Danny?
Idag då...... Har pluggat hemkunskap i någon timme sådär och nu är det dax för mat. Gymmet väntar senare idag med mammsen och troligen hänger rebeckii med också. Känner verkligen för att det är dax med lite träningsverk i varenda muskel imorgon. Har inte tränat på ååår men nu är jag hyffsat frisk för det! Ikväll - SOLSIDAN.

Måste bara skriva, så himla sött....
Igårkväll skulle en som var hemma hos oss (8 år) ringa och rösta på eric saade. Och då svarar dom ju typ och ba: Hej det är eric kul att du röstade på mig hejdå, typ. Så när han ringde och eric svarade så hörde man han ba: Hallå? Hallå? Hahah! Så himla kul. Han trodde alltså med andra ord att han hade eric saade i luren. Sött.

16:56

Bokad bio ikväll 21:30 med underbara vänner, men jag avstår faktiskt den ikväll.. Dels är jag alldeles för trött för att ens kunna titta på en film utan att somna innan den ens hinner börja (även fast det är en skräckfilm), och dels för att vi får gäster ikväll. Kanske blir semesterplanering för sommaren och det vill jag inte missa. Så tyvärr avstår jag från bion, dom klarar sig alldeles säkert galant utan mig ;)

Så jag taggar för mello istället. Vem vinner?


Svaret är lätt - den som inte alls borde vinna.
Hoppas nog på Danny jag, tror att hans låt skulle lyckas bra i eurovision faktiskt.


detta är helt sjukt...



Bilderna är kopierade från Aftonbladets hemsida.

Alltså det som händer i Japan just nu är helt sjukt verkligen. Om det är någonting jag verkligen verkligen är rädd för, så är det naturkatastrofer och typ jordens undergång och sånt, just eftersom att man kan inte försvara sig alls. Japan är väl förberedda på det här och ändå kan dom inte stoppa det när det väl händer. Jag tror på allt jag hör och ser om att jorden ska gå under, och det här gör inte saken bättre. 10 000 försvunna människor och dödssiffran stiger hela tiden, tror den låg runt några tusen människor bara nu.. Usch jag tycker så synd om dom i Japan just nu :(


tjabaa

Gårkvällen kan beskrivas med 1 ord - galet!
Hade sjukt kul. Dansade, spelade tjejsnack och sjöng med i låtar vi inte ens kunde texten på tills vi dog och somnade i soffan. Iallafall vissa utav oss =P Var hemma hos bellas padre, men klockan 1 drog vi till hennes madre och sov i hennes lägenhet. 5 pers i en 2a. Mysigt värre. Låg och garva med emma tills klockan blev 3 och vi skulle sova, då började partyt i lägenheten vägg i vägg, hög musik och skrikande röster, aha godnatt då... Idioter.

Tack för kvällen tjejooor, älskar er mest.

21:48



Bjuder på en liten cosy bild från en underbar sommarkväll @ fridas place förra sommaren.
Alltså bilden säger allt. Sommar, värme, bästa. Peace.

Har varit hos frida idag och pluggat. Hon förhörde mig på religionen. Prov imorgon mannen, fett svårt. Kan dock det mesta och nu orkar jag inte plugga mer helt enkelt. Har inte hänt något annat i mitt liv som är speciellt heller så jag har inget mer att tillägga. Imorgon kväll ska jag parta med brudarna så det blir nog inget inlägg då. PÖSSS


klasströjan



Riktigt schnygg blev den! Fick hem dom idag, woho.
Och för er som inte vet varför vi har "Alla vi som hade disco på so-lektionerna" så är det för att vi har det helt enkelt. Kopplar in måns iPod i högtalarna i vårat klassrum innan so-lektionerna och sen är det gasen i botten tills vi bokstavligen talat knuffas ur klassrummet med en lärare ilsken som ett bi efter oss... typ =P Fasen vad jag kommer att sakna den här uunderbara klassen när vi slutar om typ 3 månader. Fyfan.......
Love you guys!

Har ägnat en hel del åt eftermiddagen till so-plugg. Prov på fredag you know. Det måste göras och idag var jag faktiskt riktigt plugg-taggad. Och förutom min lilla powernap med böckerna i högsta hugg (som by the way också var nödvändigt, jag var sjukligt trött), så gick det riktigt bra idag. Ovanligt för att vara jag.

Skrev jag förresten att jag fick MVG på engelskaprovet??? För om jag inte gjorde det, så: JAG FICK MVG PÅ ENGELSKAPROVET!!! Sorry, men jag har faktiskt aldrig fått det förut, eller iallafall inte sedan typ 6an 7an någonting. Stolt som en tupp.

Nu ska jag om ettag slänga mig in i duschen och skita i att plugga mer ikväll tror jag.
Grrrymt kul att ni har blivit fler som läser också, välkomna hit buddies!

just ikväll mår jag bra

Fasen så skönt att gå och lägga sig med en feel-good känsla i magen. Älska livet.


23:12

Herregud, alla på facebook är helt solsidan-galna. Det bildas typ 2/3 grupper om solsidan-repliker efter varje avsnitt. Kan ju dock inte säga att jag inte är en av dom, är lika tokig i det själv, gillar alla grupper osv.. Bäst ju!! Det förgyller mina söndagar :) Imorgon är det skola, tjingtjong!

promenad - solsidan - wallander


Så ser min kväll ut. Bye.


GAAAH, jag saknar sommaren!


Bilden är tagen i somras med min webbcam. Shorts och t-shirt varje dag liksom. Hur underbart?!

Somnade som sagt med huvudvärk igår & inte fasen var den borta när jag vaknade. Gotta love it! Blir en rejäl dusch för mig idag känner jag. Sen om jag orkar ska jag försöka platta håret så att det inte är ett fågelbo när jag vaknar imorgon. Har en känsla av att jag kommer vara ganska.. typ, trött. Usch jag gillar inte att gå till skolan när jag inte mår helt bra, men nu kan jag verkligen inte missa mer.. Jaja. Det är faktiskt bara 10 skolveckor kvar tills slutbetygen skrivs in, hur gal1 är inte det då!?!?!?! Bara att kämpa som aldrig förr. Sen är jag faktiskt sugen på lite prov-resultat som jag inte har fått reda på än. JAJA.

Måste plugga mera matte idag, hann med en hel del igår men jag har en hel del kvar. Kanske drar med mig någon ut på en prommo sen också, fööör fint väder ute! Sen ikväll är det solsidan och wallander som gäller!

23:52

Tja! Har pluggat idag som sagt, kult! Känner att jag kommer få plugga som en idiot nästa vecka för att hinna ikapp allt jag missade förra veckan. Har varit och kollat på bandy också, TB spelade. Vann gjorde dom också för den delen. Har sjukt ont i huvudet så jag avslutar här. Godnatt!

saker som irriterar mig...

Okej nu måste jag bara skriva några grejer som verkligen irriterar mig.
För det första:
Lev varje dag som om det vore din sista.
Så kan man väl fan inte gå omkring och tänka? Herregud så deprimerande att gå och tänka så hela tiden. "Vad ska jag ha på mig idag? Det kanske är bäst att jag tar på mig mina favoritbyxor för jag kanske dör imorgon." Då kan man ju inte ligga på soffan en hel dag och bara ta det chill, utan att tänka typ "shit jag måste göra någonting snart, eftersom att jag kanske är död imorgon."
Visst, jag kanske förstår det till en viss del. När någon frågar vad jag ska bli när jag blir stor så tänker jag typ "jag ska ju bli stor först innan jag planerar värsta lyxlivet", men samtidigt går jag inte omkring och tänker på att jag kanske dör imorgon.

Och en sak till:
När man sitter och pratar med folk, som alltid ska vara bättre/sämre, eller alltid har något att jämföra med.
"Alltså jag är sjukt stressad i skolan just nu.." "AH MEN DÅ SKA DU GÅ I MIN SKOLA!!! SJUUUUKT MYCKET VÄRRE!!!" Okej, ditt kanske är värre, men det gör inte mig mindre stressad. Eller: "Alltså jag har inte rört mig på en månad, känner att det är dags att ta tag i det här nu så att jag får lite kondis.." "AH MEN JAG HAR INTE TRÄNAT PÅ FEMTON ÅR OCH JAG HAR FETT MYCKET SÄMRE KONDIS ÄN DIG!!!" Aha och? Det får inte min kondis att bli bättre. Vad man än berättar så finns det vissa som alltid alltid alltid ska ha det värre/sämre. Ibland är det ju åt andra hållet också: "Alltså jag önskar att jag skulle kunna höja mig i dom här ämnena innan vi slutar nian." "AHA, JAG HAR IALLAFALL HÖJT MIG I TRE ÄMNEN OCH JAG ÄR SJUUUUKT NÖJD MED DET!!!" Jahaaa, okej det var precis vad jag behövde, det där fick mig att må så mycket bättre.

Äh, gnälligt det blev, men ni kanske förstår till en viss del. Sånt här gör mig sjukt irriterad!!
Ska gå och plugga matte nu, ingen match för min del idag eftersom att jag fortfarande är grymt förkyld. Har spelat två handbollsmatcher den här säsongen, kul!! Känner för att lägga mig och böla just nu faktiskt, men jag går och lever livet istället. Jag kanske dör imorgon ni vet ;)

14:41



Har varit nere hos mormor och morfar och käkat mat, lika mumsigt som alltid! Nu kommer Michelle snart till mig och vi ska väl typ kika på någon film eller något. Hörs imorgon eller senare ikväll. Puss!

så spännande så att man dör

Kollar på skid-VM. Herrarna åker ju stafett och det är sjukt spännande!!!
Be Right Back!

Sungah Jung

Hur blir man såhär duktig? =P




NELLY.COM


Sugen att beställa hem en snygg men ändå typ "enkel" klänning.
Vill helst ha den till vänster. Ska bara gå och skita pengar brb.


22:24


Gammal bild, men sitter på samma ställe nu. Med gitarren vid min sida också!

Har varit hos sysslingarna tidigare idag som sagt, jätteskojigt. Busade så att jag blev helt löööök, haha så ska det va! Nu på kvällen har jag inte gjort ett smack. Kollade på något tv:program och sen har jag käääkat och spelat på min gitarr. Nu ska jag dygna vid facebook typ.. Nejdå. Kanske bloggar något mer ikväll. Får se!

THURSDAY


Woho that's me.

Jag, pappa och Henrik åker och bowlar typ snart. Ska bara käka något först. Sen åker jag och Henrik till våra syslingar Jesper, Felix och Jack och leker med dom, mys. Hörs senare, nu är det brått!!!


Dagens inköp:



Från Accent. Kostade 249:-


Från Vero Moda, kostade 180:- 90:-. Vet inte vad som hade hänt med den men den hängde på halva priset hyllan och den hade en sån där "Ove Sundberg-halvapriset-lapp" på sig, som Bella märkte i sista sekund. Fick den alltså för halva, tror inte det blev riktigt rätt men vem fan klagar? Tack bella!


Från H&M, 99:- Dålig bild men det är bara ett vanligt linne med dragkedja en bit ner på ryggen. Schnykt!

me and my brother.





Love you.

Bilderna är tagna av Michelle.



10:47

Det var faktiskt lite scary att sova ensamma i Bellas lägenhet inatt, speciellt efter att jag hade sett den där Psalm 21.. Men det gick alldeles utmärkt ändå. Trassel va king, alla som inte har sett den borde se den!

Nu ska vi väl börja fixa oss och sen åka ner till staden för lite shopping och lunch. Mys!


@ pez place


Ja, jag är fullt medveten om att ni har sett bilden förr men jag har inga andra här såatt!

Har spenderat dagen med Michelle, vi har kollat på film, Psalm 21 & sen har vi typ chillat. Psalm 21 SÖG btw, se den inte. Haha. Kult.
Nu på kvällen drog jag mig mot Pezen där jag stannar över natten. Har nyss varit hos hennes systeeer och snackat lite skit. Gosade lite med lilla Vendela också, Bellas systerdotter. Hon är snart 7 månader och så himla gullig!!

Nu ska vi se på film, Trassel. Den ska tydligen vara himla bra har vi hört. Hörs imorgon!

1 mars

Stängningsdagen för gymnasieinsökningar, skynda på alla som inte har skickat in!!
Hade inget att skriva egentligen, förutom GODMORGON!

RSS 2.0