LOVE.




Åh vad nöjd jag är! Förvånade mig själv över att ta en svart, men jag fick välja mellan tre stycken. En valde jag bort direkt då den och jag inte alls passade ihop. Sen var det en träfärgad och en svart kvar. Och jag tyckte först att den träfärgade var snyggare, men jag och den svarta föll för varandra och jag kunde inte släppa den. Som tur var så fick jag (tack vare att killen i affären var skitsnäll) bestämma mig under helgen, om jag ändrar mig får jag byta. Gulligt! Med skydd och ställning så gick hela kalaset på 3700:- men det är det värt!

22:51

Hello! Tänkte bara typ medela att jag har köpt en gitarr, ni får se bilder imorgon. Men jag älskar den iallafall, helt otroligt underbar!! Godnatt :)

SITTER I DATASALEN.

SIDRE-DREADN_large  SIGRA_largec982
Tja! Sitter och kikar runt på gitarraffärens hemsida, dit jag ska idag och köpa min alltså. Antar att det blir den i mitten eller den till vänster. Tror iallafall
att det var dem som pappa har kikat ut. Den till höger är den jag har!

Annars då? Har haft matte, hl-tid & teknik och nu väntar so och spanska.
Sen kommer den efterlängtade helgen som kommer bestå av Valborg och plugg.
Valborg blir nog inte så pjåkigt ändå! Ni får självklart kort på gitarren sen!


MERA PRESENTER.




På de första två bilderna så var det presenter från det jag fick utav släkten, och på bilden här ovanför så är det presentkort från mamma&pappa på en gitarraffär, ska åka och köpa en till gitarr imorgon. Plektrumen fick jag utav mammas bästa kompis Lena. Tack så jättemycket för allting♥ Så himla nöjd! Bästa födelsedagen någonsin.

Avslutar med 4 bilder på några riktiga sötnosar!




Henrik, Jack & Felix på bilderna♥

SEXTON ÅR.



Idag är det alltså min tur att fylla år. Femton hela år av mitt liv har gått och det sextonde börjar från och med idag. Höjdpunkten med att fylla år måste väl ändå nästan vara alla grattis man får på facebook!? Så himla kul tycker jag, jag blir så glad varje gång någon har skrivit! Sen självklart alla som har grattat i skolan, tack så jättemycket till er! Och tack till mina bästa tjejor som har firat mig hela dagen, vi åt tårta efter skolan på en fotbollsplan och satt och snackade lite skit, och de har varit lite sådär smågulliga mot mig hela dagen. Fin sång av klassen också, hihi.

Imorse blev jag uppvaktad av mamma och lillebror. Pappa är borta men kommer hem ikväll igen med en till present till mig, hihi. Det jag fick imorse var iallafall G-R-Y-M-T.


500:- och en biljett till Rihannas konsert! Woho. Hade inte önskat mig det, mamma vet bara att jag vill gå på konsert och att jag älskar Rihanna. Underbart! Ikväll kommer släkten och firar mig och som sagt så kommer pappa hem med en till present från familjen. Tack tack till alla som har gjort min födelsedag så in i bombens underbar!♥


19:28

Tumblr_lk8r63ilri1qcxieko1_500_large
Tumblr_lhnbuj7slx1qfqukyo1_500_large
inte jag som har tagit bilderna, weheartit

Tjaaa. Idag har jag chillat runt i skolan och njutit utav min sista dag som 15 åring typ! Har inte hänt något speciellt alls. Fridalee hängde med hem efter skolan för lite so-plugg. När hon åkte gjorde jag lite svenska arbete och min snälla morfar kom och lagade mitt däck på cykeln, tack! Så imorgon kan jag cykla igen med andra ord. Lovely!

Nu är jag klar med svenskan och ska in i duschen, sen ska jag städa mitt rum, bestämma kläder inför imorgon och sen platta mitt hår, kommer ha bråttom som attan imorgon så det är bäst jag gör det nu så det är liiite plattare imorgon iallafall! Ska hålla i idrottslektionen imorgon bitti också, så ska vara där tidigare, haha yey.

KONDISEN PÅVÄG TILLBAKA..?


Skulle ju egentligen hem och plugga direkt efter skolan men precis när jag skulle börja plugga så frågade Bella om jag ville med ut och springa, och ja fan det ville jag ju. Klarade av hela spåret utan stopp i ett relativt snabbt tempo *stolt*. För mig är det ganska bra då min kondis ligger på 0 haha! Kanske berodde på min lilla ture som jag har tatuerat på foten. Moget va? Har pluggat so och nu väntar lite svenskaarbete. Jarå.

HEJ PÅ ER

Sorry för dålig bloggning. Igår var jag på ängsö hela dagen med min familj och våra grannar. Chillade där hela dagen, grillade, fiskade, solade och pratade. Brände sönder mig själv. F*n va ont jag har på ena axeln. Satt liksom vänd mot vattnet och solen lös från vänster sida så min vänstra arm och min nacke är helt knallröda och det gör galet ont! Vi fick iallafall 2 fiskar, gäddor! Helmys dag♥

Idag har jag varit ute och sprungit med mamma och sen blev det lite shopping på stan. Skulle hitta något fint att ha på mig på min födelsedag på torsdag hihihi. Fick lite panik inne på h&m haha, shit alltså.. Det gick en utlänsk tant bakom mig, och av ren reflex vände jag mig om jag kollade vem som gick bakom mig, alltså en naturlig blick inget blängande eller något. Och så ba börjar hon gorma och skriker/frågar vad fan jag glor på och sen börjar hon skrika att det var flera månader sen hon skiljde sig och att hon inte hade någon man eller några barn..? Jag fattade inte att det var mig hon skrek på men sen när jag märkte att alla kollade på mig och att hon kollade på mig med världens mordblick så fattade jag att hon skrek på mig, sen började hon skrika på alla andra också och ingen fattade någonting... Sen när vi kom ut från h&m stod hon och skrek för full hals åt någon som satt på en parkbänk, fast det satt ingen på bänken..? Alltså ja... Jag blev helt chockad! Hittade iallafall en fin tröja som jag kan ha på mig när jag fyller år hihi!

Imorgon är det skola, så det är väl dax att göra sig redo för natten antar jag. De kommande veckorna bjuder på en hel del plugg, allt ska bli klart nu innan slutbetygen sätts, woop woop. Kommer derför inte bli så mycket bloggning, ska göra mitt bästa! Puss

FEM DAGAR KVAR


GLAD PÅSK!



WOOP WOOP.

Tja. Hängde med mamma och handlade idag, och sen har jag bara chillat typ hela dagen haha! Mormor och morfar kom och käkade mat nu på kvällen, och jag har umgåtts med mina grannar hela kvällen typ. Har inte så värst mycket att berätta om för det har inte hänt något speciellt idag hihi! Ska även tacka mormor, morfar, mamma, pappa och farmor för påskägget/pengarna jag fick♥ Känner mig dock verkligen fet just nu, fyfan för mig och allt godis jag har ätit dessa dagar alltså. Hårdträning efter lovet! Imorgon ska jag till ängsö med familjen och grannarna och typ fiska eller något, myspys.


YÄH YÄH


Klockan är 01:42 och jag ligger i min säng och roar mig med webcam och paint, älskar't! Bilderna ser nästan äkta ut, erkänn?!?!?

Scream 4. Alltså, själva storyn och filmens handling var riktigt bra enligt mig. Alltså visst, lite förutsägbar, men med samma skådisar som i de tidigare filmerna och med samma story som hade förbättrats riktigt mycket så var den faktiskt riktigt bra. Den slutade dock skitpissdåligt, fel mördare hallååå? Men klart sevärd! Tak vener för kvelen, hade jete kult. Time for sleep, goodnight!

SCREAM 4



Bio bokad ikväll med Bella, Jonathan, Jerry, Johannes och Max. Får väl se om jag kommer hem levade. Later!


IT'S FRIDAY!

Hade en grym kväll igår med de underbaraste människorna! Tog bussen in med Frida, Måns, Max, Robin och Jonte till stationen där vi mötte Elin, Emma och Jerry. Vi gick till coop och handlade för att sedan dra oss vidare mot lillåudden där vi tände grillen. Blev hamburgare för hela slanten, och lite godis till efterrätt hihi! Efter maten (och städningen) gick vi vidare mot någon lekpark där det fanns massa roliga gungor osv, skrattade så att jag tappade andan flera gånger, ett bevis på att vi hade kul!? När vi hade lekt färdigt gick vi och satte oss på en brygga och snackade skit, massa minnen och så. Vi har gjort så mycket tillsammans eftersom att vi bokstavligen har växt upp tillsammans, riktigt mysigt hade vi. Vi avslutade kvällen med att ta bussen till gropen där massa nior befann sig och satte oss med dom runt elden ettag. Sedan blev det promenad hem till tillberga, bäcksvart men roligt! Hade med andra ord en grym kväll, tack alla underbaringar! Loveyou. Idag har jag solat, tagit en springtur med mammsen i spåret och nu väntar jag på pezen som är påväg hit för lite solning. Inte för att jag blir brun direkt, men det är ju sköööönt! Älskar vädret. Snart kommer min lilla farmor hit också, så jag bloggar nog inge mer idag! Pussar.

GODMORGON BLOGGEN!

Eller ja, godmorgon var väl en överdrivt, jag har varit vaken sen före 10, men ändå!
Hade en grymt mysig kväll igår, skrattade så att jag dog typ! Blev soffhäng hela kvällen men såna mysyskvällar behövs faktiskt. Thank you guys ❤

Nu kommer mamma snart hem med mat till mig och min kära bror. Sen ska jag fixa disken, duscha och kaaanske plugga lite mer. Har pluggat lite so men det är det sämsta man kan göra på ett lov, så jääääääääkla tråkigt så jag finner inga ord. Ikväll blir det stan och grillning med lite folk. Ha en trevlig dag på er!

BRB PARTY.


Ska ju somsagt träffa dessa fem underbaringar ikväll. Vi ses och hörs eventuellt imorgon :)


DET HÄR GJORDE MIN MORGON.



Ingen anar min lycka just nu. JAG KOM IN!!!! Nu gäller det bara att plugga plugga plugga så att jag behåller min plats.
Men snacka om motivation jag har fått nu för att plugga, nu ska jag in på John Bauer jag bara måste in där! WOOOOOOOOP

LITE ALLMÄNT BABBEL AV EN TRÖTT TJEJ

Snackade nyss med min kära vän Jessica & vi bestämde stad dit vi åker iväg med våra madres för att shoppa i maj, och var överens om stockholm. Nu är det bara att hålla hårt i stålarna, underbart! Imorgon väntar plugg, städning på high level, (en bomb har verkligen slagit ner i mitt rum..) och kvällen bjuder på lite påskparty hemma hos Julia! Nej men hon har fyllt år så vi ska fira henne imorgon tänkte vi, woop woop fett laddad. På torsdag ska jag grilla på något mysigt ställe vid hamnen med bezta girls & boys och det är jag också laddad till! Min mage gör fortfarande ont och den är helt uppsvälld, ser ut som en bebismage junior typ heheh. Älskar allt vad Mr menstruation har att komma med: ont i magen, flottigt hår & fet hud. Så kul! Annars då? Älskar mitt liv, allt ba rullar på. Herregud vad jag svamlar. Godnatt med er !

UPDATE.



Någon gammal bild jag hittade, det är jag på bilden. Tycker den är lite småsomrig sådär!

Har fortfarande förj*vla ont i magen men det börjar ge sig liiiite, tror jag iallafall. Har inga planer för ikväll men är sugen på att hitta på något, imorgon ställer jag klockan på 07:50 så att jag kan sitta bänkad när gymnasieintagningarna visas, och sen skulle jag väl behöva plugga också. Men jag känner att jag tar lov från pluggandet några dagar till. Och jag har faktiskt fortfarande inget intressant att komma med. See yah

12:42

Tja, hoppas ni mår bättre än mig för tillfället, har sådär härligt en gång i månaden ont. Har lust att bara ligga och skrika, så det gör jag nu!!! F*n för det här alltså, tur att jag slipper på min födelsedag iaf! Har inget intressant att blogga om, så jag återkommer!

SAKER JAG VILL JUST NU

Alltid är det ju något liksom, men just nu är det dessa två saker jag verkligen verkligen vill.

Få reda på gymnasievalet. Jag veeet, det är ett himla tjat på mig men jag är så otroligt nervös. John Bauer hade 165 sökande vilket är det 3dje mest populära i västerås. Känns sådär, kunde inte ni andra (förutom frida&emelie) ha valt något annat..? På onsdag är det somsagt preliminärt, alltså om man eventuellt kommer in/inte kommer in. FYYYY vad nervös jag är. Gal1.

& Få tandställning. Alltså mina tänder är en katastrof, hatar dom sjukt mycket. Uppe är det inte så mycket som ska fixas till, bara dra ihop dom lite och bygga på några tänder så att dom inte är så spetsiga. Men nere är det somsagt inte bra, även fast det är där uppe det syns mest. Jag måste dra ut några och sen ha tandställning. Jag har stått i kö ettag och dom lovade att dom skulle sätta in en tandställning i januari i år. Ja men tjena, sen ringer dom och säger att jag får vänta tills nästa år..? WTF jag vill ha den nu nu nu nu även fast jag kommer gråta floder när jag måste dra ut mina tänder... Kommer ringa och tjata, jag vill iallafall inte ha tandställning när jag tar typ stundenten, kuuul?

I BRIST PÅ LIV.

Ditt fullständiga namn?
Malin Elisabeth Juhlin

Hur lång är du?
1 meter och 74.5 centimeter

Ögonfärg?
Blå

Spelar du något instrument?
Gitarr, kan piano lite också

Dina första tankar när du vaknar?
Jag orkar inte gå upp

Vart befinner du dig nu?
Bakom dataskärmen på kontoret jao

Biter du på naglarna?
Ibland

Har du några husdjur?
Ah

Är du singel?
Ja

Vem vet mest om dig?
Mi madre eller Elin

Vad vill du ha just nu?
En gymnasiebekräftelse

Rädd för?
Det mesta! Spindlar, humlor, andra insekter och kryp, att jag inte ska kunna få barn när jag blir stor, människor innan jag lär känna dom, äckelgubbar, framtiden, döden, att svimma under en redovisning, att gå hem själv på kvällarna, att tiden går för fort, att sluta skolan, att börja i gymnasiet, att spy, att göra fel osvosvosvosvosvosv.

McDonalds eller Burgerking?
Donken

Sjunger du?
För det mesta hela tiden jämt och ständigt, ja

Vad har du för skostorlek?
38 på högerfot, 39 på vänster

Vill du gifta dig?
Ja

Kommer du överens med dina föräldrar?
Tycker jag väl allt

Din hårfärg?
Ful

Vad ska du göra imorgon?
Vakna, städa mitt rum, plugga, springa

Skor du hade på dig idag?
Först vita låga converse, sen joggingskorna & sen vita höga converse

Snygg färg?
Finns inga fula färger

Favoritårstid?
April-Augusti, döp den årstiden någon

Favoritmat och dryck?
Nummer 10 på spicy, G på redhotchili eller grillat

Hur svarar du i telefonen hemma?
"Hallå" (jättemånga som inte hör om det är jag eller henrik faktiskt heheh)

Vad gjorde du kl. 08 imorse?
Sov

Vad var det senaste någon sa till dig?
I verkligheten: Godnatt, hörs imorgon
På datan: :P

Druckit idag?
Vatten, saft, mjölk

Vad är det för väder hos dig nu?
Kväller

Godaste glassmaken?
Melon, lakrits och vanilj

Drömmer du mardrömmar?
Nja, ibland

Favoritklädsel?
Mjukisar

Favoritgodis?
Allt, lakrits typ

Hur många kuddar sover du med?
2

Längtar du mest efter just nu?
Preliminära intagningen på onsdag

Vill du ha barn?
Ja!!!!!

Är det någonting som är stressigt?
Alltid är det väl något

Längar du till din nästa födelsedag?
JAAA. 10 dagar kvar♥

Är du blyg?
Beror på inför vilka, men oftast inte

Vad gör du just nu?
Svarar på den här listan i brist på liv

Tycker du att du har en fin dialekt?
Jäh

Tycker du om snö?
Nej, så jävla trött på snö. Den kan dra till fjällen, där hör den hemma!

Vad gör du om 10 minuter?

Sitter kvar här

Hur mår du nu?
Bra!!

Vad är din önskan just nu?
Komma in på John Bauer

Har du något speciellt citat?
Det blir vad man gör det till

Vad lever du på?
På? Fan vet jag...

Vad gör du om 5 år?
Den som lever får se

Någon/något som du alltid kommer komma ihåg?
Min klass, massor med minnen från min uppväxt osv

Lånade av http://accordingtoemelie.blogg.se/ :)


@ LILLÅUDDEN



Yo fellas! Jag har sovit hos bella på lillåudden inatt och igår var vi med om värsta äventyret.... typ. Nej men allvarligt, vi skulle köpa energidricka (typ redbull) på affären, och nej jag dricker inte läsk i vanliga fall men jag var så fasligt trött så att jag ville pigga upp mig lite. Men iallafall, vi ställer upp våra drickor på rullbandet och vi var helt säkra på att åldersgränsen var 15 år, för den är det på de flesta ställen. Men tydligen inte, efter att ha granskat elins legg ettag så fick vi inte köpa några, haha sura tjejer. Så vi gick till stan istället, och gick in på ica. Grejen var den att vi hade köpt popcorn på coop som vi inte kunde ta med oss in, så dom ställde vi typ utanför skrapan och rusa in och köpte dricka där istället, där det inte var någon åldersgräns alls..? Men popcornen stod kvar när vi kom ut igen och typ en timme senare så var vi hemma igen, levande.

Idag har vi tränat lite, joggat och powerwalkat några km och styrketränat. Sen har vi fixat bellas bilduppgift, superbra blev det!! Love you♥ 
Ikväll ska jag hem till min sysling Jesper som fyller 9 år och fira honom och sen har lillebror fotbollsmatch. Älska livet!

.

Tumblr_lh8dkg8zkt1qfwgn5o1_500_large


11:22


Va på lillåudden igår med dom här två fjortisarna. Dock är bilden tagen kanske.... 2008?
Blev lite käk på spicy och sen gick vi till hemmakväll och köpte godis för att sedan bege oss till Bellsson där vi bara chillade med livet. Sånt behövs ibland!

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Ska plugga lite svenska nu men annars har jag inget planerat, kanske tar en prommo eller springtur senare idag! Pussar

SKÖNHETSSÖMN NEXT UP.


Söt pyamas och sött smile, yaoyao.

Nä, jag har ju faktiskt ett helt hus som jag ska städa imorgon. Vet inte om jag har skrivit det men vi har operation dagsverke i skolan som innebär att vi ska samla pengar till ett land som är fattigt för att hjälpa andra elever typ. Så jag ska städa hela huset imorgon och kan då bidra med ca 200 kronor :)

Natti natti på er !

TJA VÅR, TJA PÅSKLOV.




UUUNDERBART med påsklov! Så otroligt efterlängtat! Bilderna ovan tog jag igår, och idag såg jag två fjärilar (och blev jagad runt hela huset av en humla...) vilket betyder att det är vår. Idag är det exakt två veckor tills min b-day. Sweet sixteen. Från och med nu är jag ledig i 11 dagar.
Life´s good.

Mamma räddade min dag som annars har varit rätt dålig faktiskt. Ett engelskanationellt muntligt som gick skit rent ut sagt, så otroligt besviken på mig själv! Sprang till g på beep-testet och sen var jag så gott som död. Nu är det verkligen träna som gäller för min del jappjapp. Ah, iallafall så tog jag och mamma oss ut på en långpromenad ikväll, och det var som vanligt väldigt mysigt och välbehövligt. Tack för att du finns♥

BIEBER FIEVER


Är inget Justin Bieber fan direkt, men den här låten och videon var faktiskt fin.

OM EN VECKA...



Alltså jag har aldrig haft sånt här pirr i magen förut, om 7 dagar får vi 95:or reda på den preliminära gymnasieintagningen. Alltså det kommer stå om man eventuellt kommer in/inte kommer in. Fyfan om jag inte kommer in på JB, då börjar jag ärligt talat gråta. Jag erkänner.

13:00

Har gjort nationella uppsats idag, gick helt okej tror jag. Hoppas på vg iallafall. På läs&hörförståelsen fick jag 62 poäng och 63 var vg. Sådär halft lagom jävligt irriterande, men så kan det vara.
Hade någon föreläsning vi skulle lyssna på också, men jag kände inte att jag mådde bra så jag gick hem direkt efter att den var slut. Har ont i huvudet, mår illa och har lite feber. Score! So me.

Imorgon har jag muntligt nationellt prov i engelska så jag behöver bli frisk igen typ... NUUU.
Ska (för första gången på flera veckor) plugga lite nu tänkte jag så att jag gör någon nytta iallafall.


TISDAG

Idag hade jag sovmorgon och slutade 12. Skolan kan vara riktigt nice ibland med andra ord! Jag och tjejerna satt kvar och degade i skolan i närmare två timmar innan vi kom på vad vi skulle göra. Sen kom vi på att vi ville kila hem till mig och baka. Så det bestod min eftermiddag av!

Lite bilder från bakningen kommer hääääär.









Sötaste bruden!



Så här gott blev det! Vi åt oss sådär lagom mätta...

Ikväll kommer min älskade lillebror & pappa hem från spanien där dom har varit sen i fredags. Visst har det varit mysigt att bara vara hemma med mamma, (sov i min pappas säng varje kväll så att jag slapp sova ensam, hade tjejmys med mammsen och sen fick jag bestämma mat varje dag, oh lord!) men det ska bli skapligt skönt att få hem dom igen, vem ska jag annars brottas med? Imorgon är det engelska nationella uppsats och beep-testet. Jag har återigen fått ont i halsen men det skiter jag i, ska försöka springa så lång jag kan ändå. Nu väntar duschen på mig, herråååå!


TRÖG CHEJ




Jahapp. Här har man degat i soffan hela kvällen för att se pensionärsjävlar, och sen när jag slår på 5:an klockan 22:00 så är det slut... Varför? För att jag kollade fel på tiden... Smart me. Menmen, jag slår på programmet på tv5 play eller vad det heter och kopplar i lillebrors hörlurar så stör jag ingen. Det var allt för mig tack och hej.

SÅNT SOM FÅR MIG ATT LÄNGTA EFTER SOMMAREN.


KOLLA IN DET HÄR DÅ???????


VI VANN EN MATCH VI VANN EN MATCH...............

Okej nu ligger det till såhär: när jag var liten var jag en sjukt dålig förlorare, jag skrek på mina motspelare och på domarna om dom inte gjorde som jag tyckte och sånt. Vi vann nästan hela tiden, förlorade bara ibland. Sen har vi typ inte vunnit så mycket på senare tid och jag har vant mig vid att förlora, jag tycker det är ganska kul ändå. Men för ovanlighetens skull så vann vi faktiskt kvartsfinalen idag i b-slutspel. Jag gjorde tre mål och för att aldrig träna med klister på bollarna så är jag rätt nöjd med det faktiskt. Som ni ser så kom vi inte ens sist haha! Irsta, som vi fick stortorsk av, kom efter oss. Lite smått orättvist men så är det :)

Jaja. Ska väl in i duschen nu, sen ska jag hämta min vågtång hos jossan och jennifer så att mamma kan våga mitt hår ikväll. Och nej jag kan inte göra det på mig själv det tar för lång tid haha! Ikväll blir en riktig tv-kväll: mästarnas mästare & pensionärsjävlar!

DÅLIG UPPDATERING I HELGEN

Har spelat irstablixten hela dagen, det har gått både sådär och mindre bra. Två i laget skadade sina knän så allvarligt så att en utav dom fick åka till akuten och den andra hämtades av ambulansen efter en riktig smäll. Så vi har varit lite ur balans kan man säga.. Imorgon väntar iaf b-slutspel! Jag och mamma har en riktig tjejhelg då grabbarna i familjen är i spanien på träningsläger. Dom kommer tillbaka på tisdag kväll. Så jag och mamma har käkat spicy och hyrt film, riktigt mysigt! Nä nu måste jag sova, får uppdatera bättre om några dagar igen!

THURSDAY


Förlåt för att jag uppdaterade sämst igår. Hade annat för mig = jag & bello åkte ner på stan och köpte subway och satte oss vid hamnen och käkade och pratade för att sedan avsluta dagen hemma hos henne på lillåudden med att spela in fula ljudklipp haha! Så underbart att vi inte har haft en enda läxa denna vecka. Har varit på stan 3 dagar i rad och bara njutit utav mitt liv!

Och idag då... Har mått bättre. Är typ fett snuvig och har mensvärk och imorgon ska jag sitta med ett nationellt prov i engelska i tre timmar... BLÄ. Dålig tajming måste jag säga, usch jag känner på mig att jag kommer ha sådär lagom ont i min lilla mage imorgon. Hoppas nu för satans skull att jag klarar ett starkt vg på det nationella, det skulle nämligen höja mitt betyg i engelska och mitt slutbetyg skulle då bli vg. Det gör mig inte mindre nervös precis...

JAJA, slutgnällt! Jag och Malva åkte iallafall ner på stan idag efter skolan och gick omkring lite och fixade med lite saker. Sedan tog vi oss en liten fika innan hennes mamma hämtade oss och vi åkte vidare till öb där vi träffade Olivia och hennes mamma. Vi skulle handla till discot som våran klass har imorgon. Kan hålla med Olivia lite faktiskt när hon stod och kollade på alla hundratals chipspåsar, godispåsar och läskburkar vi hade köpt idag: "Alltså man skulle kunna tro att ni mammor är ett lesbiskt par och att jag, malin och malva är era feta ungar som är och shoppar på öb..." Haha!

Men nej, nu väntar sängen. Ska väl försöka få en skönhetssömn iallafall. Lycka till malin!


ARGALAPPEN.SE















Alltså hahaha...


MY DAY WITH PICTURES

Har tagit ett par bilder som beskriver min dag rätt bra så jag tänkte visa er dom nu :)


Ser ni??? Mina skor börjar bli liiite skitiga nu så det är nice. Vill inte att dom ska se för nya ut liksom.


På bilden hade vi såå kul. Har glidit mig igenom skoldagen på ett riktigt skönt sätt = lite jobb. Men den här lektionen slog allt!
Det ska stå LOV och STOPP!! Och inte RÖV och SNOPP som ni säkert förstår...


: PAPPERSSERVETTER SLUT!! ska det stå...


Och här kommer jag inte ens ihåg vad det stod... Så här går det när man lämnar whiteboard pennan i mina och mina kompisars händer!


Efter skolan tog jag, emma, malva & bella bussen till stan där vi köpte med oss mellllis för att sedan ta oss en titt på
Bellas nya place ute på lillåudden. (Hon har flyttat ifrån mig i T-berga med sin pappa den jäkeln..)

Så här såg det ut!





Från Bellas fönster.


Från typ ett litet uterum / balkongen.



Det var riktigt mysigt och sjukt fint! Här kommer jag spendera många nätter i sommar känner jag.
Nära till Elbafärjan, stan, allt. Underbart. Hade en riktigt mysig dag med mina tjejor, ni är så otroligt bäst.

Nu ska jag träna lite på en cover som jag tänkte lägga upp här om några dagar, och nu till det bästa - min hals mår myyycket bättre. Det onda försvann någon gång under dagen och jag förstår inte riktigt hur det kunde göra det utan att jag märkte det.
Men glad är jag iallafall. Puss på er!


GISSA VEM SOM BÖRJAR BLI SJUK?

Min kropp har alltså det sämsta jävla immunförsvaret i hela världen, det är ju konstaterat nu. Har grymt ont i halsen, kan knappt svälja. Te är min bästa vän och jag känner mig inte riktigt super.. Har inte ätit något sen 15.30 idag heller. (Klockan är 23.30 snart) för det gör så ont att svälja. Måste försöka sova nu så att jag blir bättre tills i helgen när det är irstablixten, men jag har iallafall sovmorgon imorgon så lite sömn får jag hoppas på. Sov typ jättelite inatt för att jag alltid vaknar när jag har ont i halsen på nätterna. Och usch vad jag hatar på morgonen när man knappt kan prata och låter som en gammal skrotig bil i halsen. Och usch vad jag gnäller vi hörs imorgon, hoppas ni mår bättre än mig.

MÅNDAG TRALALALALA

Söt bild från sista dagen på sommarlovet. Jag kommer ihåg hur mysigt vi hade. Pallade äpplen och gick runt och chillade i byn och bara njöt av lovet. Vi var så jäkla nervösa för skolan, 9:an.. LOVEYOU!

Tja! Skolan idag gjorde en dålig start när vi var tvugna att hoppa över hemkunskapen för att ha vadå? LAJV. ÅÅH det är verkligen inge kul haha! Och nej vi springer inte runt i skogen och slåss utan hittar på olika länder i en fantasivärld(?) Vårat land fick inte ens heta Roland. Fett dåligt. Men annars har väl dagen flytit på som vanligt :)
Hänkade till Fridalee efter att vi hade slutat och vi har bara chillat och snackat en hel del, tack för att du finns i mitt liv älskade du. Vi har bestämt att vi ska gifta oss och bara strunta i all olycklig kärlek ettag framöver. Så får det nog bli... Eller?

HAHA SÖTASTE...

Så himla söta ungar jao: http://video.se.msn.com/watch/video/twin-babies-have-a-conversation/1jjnuh7c3

Har varit i sporthallen hela dagen, ont i huvudet som f*n. Nu ska jag spela lite gitarr för mig själv och sen duscha. Om en timme väntar mästarnas mästare med familjen. Mysigt.

Och btw. Idag sökte min kåmpiz Olivia till idol i Linköping. Och hon får inte säga hur det gick?!?!?! Nyfiken? JAAA


STICKER NER TILL SPORTHALLEN NU


Haha suddig bild men wtf. Ska ner till sporthallen och kolla när andra lag spelar match och sen köra en träningsmatch mot irsta. Skiter i hur den går, ska försöka gör det bra iallafall :) Hörs kanske ikväll, kanske inte!

tjugofem dagar kvar tills jag fyller sexton



Gitarr med stålstängar (min älskling nu har nylon) Ett par wesc, vet inte vilken färg dock. Sen moneyy!
Det här är det jag önskar mig. Punktslut

EXCUSE ME...

Har uppdaterat som en stjärt idag, jag vet. Men jag har pluggat & firat min lilla farmor som blir 74 idag! Igår var det släktfirande för lillebror, fullt hus! Min morbror Mikal var hemma från göteborg & min farbror Stefan var hemma från mariestad med sin familj (mina kusiner alltså) så jag fick träffa dom allihopa. Sen var nästan hela den närmaste släkten på mammas sida här plus andra så det var kul! Och idag firade vi som sagt farmor så jag har inte tagit mig tiden att blogga. Får se om det blir något inlägg imorgon. Pussar

GRATTIS PÅ 12-ÅRSDAGEN



För 12 år sedan var du typ såhär stor. Ha en riktigt bra födelsedag världens bästa lillebror! Jag älskar dig.

RSS 2.0