HAHA WTF.


Hittade den här på mammsens profil på datan. Sikken jävla pudding jag är alltså! Eller?

Imorgon är det ju som sagt spex, och jag har hittat fetaste "kill-outfiten"! Ska ha en kortärmad skjorta som är knäppt ända upp till halsen, ett par för stora pojk-jeans och en mössa (för att dölja mitt feta hårsvall). Sen ska jag vara utan mascara och fylla i ögonbrynen med brun kajalpenna. Ska försöka tvinga min grannklasskompis att ta på sig min blommiga byxdress, men jag antar att han kommer vägra, haha!

Jag har fortfarande inte pluggat, men jag vet inte om jag ska göra det heller. Orkar inte haha! =P Hon hatar mig ändå och sätter bara ett G i slutbetyg så ett läxförhör gör väl ingen skillnad eller? Föredrar en fotbollsmatch med granngrabbarna och lillebrorsan i det underbara vädret istället faktiskt. Hajdo!


14:10


Tjo. Ler aldrig med öppen mun så det här är en engångsförteelse. Så ni vet.

Idag var jag i skolan, sista måndag någonsin i skolan. Känns helt galet wtf! Skönt iallafall:-)
Fick reda på att jag fick mvg i slutbetyg i hemkunskap, och jag som bara har haft g förut, woop woop!

Nu ska ta något att äta, så äckligt i skolan idag. Sen lite spanskaplugg innan jag ska leta på kläder imorgon på spexfotot. Vi tjejer ska vara utklädda till killar och tvärt om, kan bli lite roligt faktiskt haha! Den här veckan går vi två dagar till sedan på måndag drar vi på klaasssreeeesaaaaaaa! Betygen sätts på onsdag och jag ska nu för sista gången under högstadietiden göra en läxa. Fyfan va härligt livet är, jag ba njuter!

MORS DAG.


Så här stod det i gårdagens tidning. Känner ni igen "<9"? Ni som följer mig på facebook vet att min mamma alltid gör såna till mig för att hon tycker en nia är mer värd än en trea. Kunde inte hålla mig från att skicka in en liten morsdag-hälsning. Mammsi blev allt lite rörd! Men det som står är så sant så♥

YESTERDAY NIGHT.

Jag&Malva bjöd över tjejerna på en liten sen-fyllaår-kväll. Malva fyllde ju år för en vecka sedan men jag för en månad sedan, men vi har inte haft tid helt enkelt och gårdagen var helt underbar. Hade så jäkla roligt! En bild säger mer än tusen ord, så jag bjuder på lite bilder istället.



















Av tjejerna fick jag presentkort för hela slanten, precis som önskat. 400:- på bikbok, 100:- på ginatricot & 100:- på h&m, thank you girls! Alltså ni anar inte hur mycket tårarna kommer rinna på avslutningsdagen, det är ju riktigt tragiskt att vi som tycker så jäkla mycket om varandra ska skiljas åt. Hatar tanken, men det är ju trots allt hela sex skoldagar kvar... Jag älskar er!

21:40



Heeej bloggen!
Idag har jag års-invigt gröna lund! Hade väldigt tur med vädret eftersom att det inte regnade någonting, nice! Åkte den nya atraktionen, twister, och stod i kö i en timme... Från klockan 15:00 till klockan 16:00, och sedan var det vår tur, haha så jäkla mycket folk. Men jag har haft kul ändå! Nu ska jag lägga in alla bilder från gårdagskvällen, hörs snart! 

En liten update bara!

Snart kommer en massa klassföräldrar och föräldar som sak med på klassresan hit, och inklusive min malva, så jag har lite bråttom!

Fick MVG på både boken om högstadiet och hemkunskapsinlämningen, sköönt! Sen fick jag även ett VG på kemiprovet, haha helt otroligt, jag vet fortfarande inte vad en jon är, så lycklig haha! Annars har jag bara haft en allmänt trevlig dag med en inställd engelskalektion vilket innebar lek i lekparken med massa små sexåringar som verkligen uppskattade vår uppmärksamhet. De satt typ tio små tjejer runt mig och mina tjejer och dom ba sken, helt överlyckliga typ =P Haha barn är så otroligt söta. Nu måste jag städa mitt rum, ajdååå...

Ps. idag gjorde jag sista provet i nian, någonsin. Känns nästan tomt wtf.


21:15


Alltså bilderna är verkligen bjuuud men en blogg är roligare med bilder så är det bara!!!
Sitter här förövrigt och dricker välling (!) Har inte gjort det på väldigt många år men mamma hade köpt någon för vuxna och undrade om jag ville pröva, så tja det kunde jag väl då. Kan inte säga att det är lika gott som när jag var liten (jag drack "bebis-välling" tills jag var 8 år, mobba ej) men det var väl ändå helt ok måste jag säga.

Är färdigpluggad för kvällen, imorgon väntar veckans fjärde och sista prov - kemiiiii. Hann även med tekniken ikväll och det var grymt skönt. Imorgon behöver jag då "bara" träna till oförberätt spanskaprov (haha) och göra en biologiinlämning som båda är tills fredag. 

Imorgon har jag även bjudit över Malva för lite torsdagsmys, då våra päron ska diskutera klassresa och vi ska diskutera fezt och dricka te. Vi tänkte ha födelsedagsparty på fredag jag och Malva. Bara för närmsta tjejerna såklart, vi båda har fyllt år och slår ihop våra "kalas" så att kompisarna slipper fira ihjäl sig. Mysigt!

UPPFINNING?


Jappjapp. Ser ni något konstigt med denna tandkrämstub kanske?
Ska lämna in en uppfinning till tekniken på fredag, och hade inte en susning på vad jag skulle göra, så bästa Johanna hjälpte mig! Går inte att länka för min dator hänger sig, men http://johannadaunfeldt.blogg.se/ heter hennes blogg, kika in dääääär! Nu återstår det att skriva 2 (!!) a4 sidor på datorn om denna uppfinning.. Haha hur fan ska det gå till? Får väl helt enkelt skita fram lite text. Hörs sen!!

HOME-MADE







Så. Vi skulle alltså sy om gamla plagg till nya, och samtidigt hålla oss till temat romantik. Jag tyckte spets var typ romantiskt så jag tog ett vanligt svart "gina-linne" och min svarta spetströja och har improviserat fram denna klänning. Faktiskt väldigt nöjd med den :) Ska ha den när 8:or & 9:or går modevisnining den 8 juni! Så vill ni se live så äre bara att komma. Haha skoja, nej men här har ni den iallafall!

HELLO!


Ph: Madre

Haha vet inte ens varför jag kikar in här och bloggar egentligen, kanske för att jag inte kan låta bli? Kanske för att det är sjukt mycket roligare än riksdag och regering? Kanske för att jag tänkte tala om att min klänning är klar nu, till syslöjden. Ska ju gå modevisning i den och grejer, fan va pirrigt... Men ah iaf, ni kan få se bild på den sen, en annan dag tiep. Nu ska jag träna liiite till på fucking so-prov som är tills imorgon, sen väntar sängen yäääh!

BLOGGAR NÄR JAG HAR TID ÖVER.

Vilket inte lär bli allt för ofta den här veckan. Idag hade jag mattenationella muntligt, klarade vg på hela nationella i matte, så nice! Sen gjorde jag även ett engelskaprov. Nu är det bara spanskaförhör, kemiprov, so-prov, teknikinlämning, inlämning syslöjd och kemiinlämning kvar den här veckan. Kul att vara sjuk ibland, så skönt att koppla av liksom =P


GRÖNA LUND


Bilden är från förra året. Nu på lördag och även den 13 juni ska jag dit igen! Woho :)

Hemma idag också som sagt. Jag ska plugga, spela lite gitarr (har fortfarande knappt någon röst dock), sen ska jag försöka friskna till tills imorgon, längtar efter mina homies fett mycket!

TJÄNARE.

 


Ser väl ganska fräsch ut ändå? Lite? Nej då, jag håller med, hahah jag är sju svåra år just nu. Men who cares jag är förkyld som en gnu och orkar inte vara på topp. Har sminkat över min överröda näsa också, som visar sig igen varje gång jag snyter mig. Alltså varannan minut =P

Åker och kollar när lillebror har match om 10 minuter, känner att jag måste aktivera mig lite, få lite frisk luft. Halva släkten befinner sig ju där förövrigt så mitt mål är typ att smitta ner allihop. Blir ingen skola för mig imorgon heller, jag bara tjuter av glädje. Eller?

5 år sedan idag.




Idag var det hela 5 år sedan min farfar dog. Den 22 maj 2006 är den värsta dagen i hela mitt liv.
Mamma, pappa&farmor är vid minneslunden och hälsar på, men jag är sjuk och orkar inte följa med.
Jag kikar förbi en annan dag istället. Tack farfar för att du gjorde min barndom till den bästa.
Jag saknar dig♥


17:03

Ber om ursäkt för kass uppdatering idag, återkommer när jag har något vettigt att skriva om. ELOV!

GOD DAG!



Hur mår ni? Jag mår väl helt okej iallafall, bättre än igår! Vet inte om jag har feber, hade inte sist jag kollade och vågar knappt kolla igen så jag tror nästan att jag skiter i det. Går på känslan istället!

Ikväll ska emma firas och det vill jag inte gärna missa, så därför hoppas jag innerligt att jag kan vara med! Nu ska jag kika runt lite, sedan läsa lite ur en bok jag började läsa igår, och sedan har jag lite plugg som behövs göras också. Hejdo!

WINTER'S BONE.



Har hyrt den här, tänkte se den imorgon i min ensamhet. Har hört att den ska vara himla bra:-)!

SVAR PÅ KOMMENTAR.

linnea om SAKNAR!:
hur gör man sånna dära bilder??

Svar: Du går in här och sedan lägger du bara till bilder & klickar på continue nere i hörnet! Busenkelt :-)

SAKNAR!


BILDER PÅ KLÄNNINGARNA.

Först måste jag bara säga att det var sjukt kul att det var så många besökare här igår.
Hoppas ni är här för att stanna:-)!

Börjar med den vita klänningen som kom från Nelly.com igår.
Den här ska jag ha på skolavslutningen!




Liten bulle på huvudet va? ;-)
Har inte bestämt hur jag ska matcha den här klänningen än. Får antagligen skaffa mig ett par snygga skor, och sen kör jag eventuellt på jeansjacka till! Lite brun utan sol kanske också kan vara behövligt!

Och sen klänningen som jag ska ha kvällen innan på middagen!



Som en gräddbakelse ungefär!
Även här hade jag tänkt ha ett par snygga dojor, antingen svarta ballerina eller några med klack.
Matchar den eventuellt med kavaj eller något annat stiligt som på bilden. Peace out!


10:29

Hej sötisarrr. Hoppas ni mår bättre än mig, jag är jättehostig & har ont i huvudet så jag blev hemma idag. Ska sätta igång med kemin lite nu tänkte jag, sen ska jag nog se på film eller något, helt utmattad redan av hostan, blä! Ni ska få se mina klänningar idag också hade jag tänkt. Puss

FUCK.

NEEEEEJ!! Är det här ett skämt eller? Jag har fått rethosta, och det är den värsta förkylningen jag vet. Det kommer ta ett år innan det går över, sist hostade jag i 3 veckor minst. FAAAAN jag ser inte fram emot en natt utan sömn och halsen full av slem, frech.. Godnatt.

KONVERSASION MELLAN MIG & FÖDELSEDAGSBARNET

Emma: Hej malan!
Jag: Hej emet! Hur är läget? Känner du dig gammal?
Emma: Jag känner mig riktigt gammal! Är det såhär du har känt dig sen i april? Hemskt.
Jag: Jag känner mig stel.
Emma: Och lite hes också va? Du får sluta upp med rökandet!

....... marcus har tjajat på mig hela dagen om att jag måste sluta röka för att min röst blir förstörd. Haha! Dock är det inte den riktiga anledningen till att jag är hes som ni säkert fattar, så missuppfatta inget nu ;-)

TÄNKTE BARA TALA OM EN GREJ.

Nu har min klänning kommit från nelly, och den var jättefin. Inte riktigt lika snygg som jag hade trott men med lite snyggt hår, smink och skor så blir detta superbra. Känns skönt att ha båda klänningarna kirrade nu. Ni kan få bild senare idag eller imorgon på båda!

But I have a big problem guys! Mitt hår? Hur ska jag ha det? Jag suger på att fixa mitt eget hår, jag kan verkligen inte göra det själv. Jag kan typ platta, men inte locka det fint, och jag vill ha lockar. Jag vill liksom ha en snygg frilla på avslutningen/avslutningsmiddagen. Frivillig någon? Tar ca 1 år att få det snyggt ;-)

Tja bloggen!


Gammal bild.

Har chillat runt i skolan idag och verkligen låtit som en kråka. Får inte fram ett normalt ljud, folk har trott att jag har gjort till min röst för att låta så hes som möjligt, men ehhhhhhh nej skulle inte tro det faktiskt. Håller dock med om att det låter som om jag gör det, låter så fult så det är inte sant! BTW. Gjorde idrottsprov idag också, gick så j***vla bra, mvg hej hej! En liten fråga, var det någon i klassen som INTE fuskade på det här provet? Haha dumma...

Bella hängde med hem efter skolan och "pluggade" men vi öppnade bara böckerna sen snackade vi skolavslutning istället, mycket trevligare faktiskt. Orkar inte kemi, elektrokemi, så otroligt värdelöst!!!!! Nu har jag lite feber, och fortfarande väldigt ont i halsen. Blir nog hemma imorgon om läget ej förbättras, tar på krafterna dethär.. Bara jag inte har halsfluss, då har jag ihjäl någon.

MIN ÄLSKADE EMMA


Hela 16 år idag. Lika stor som mig nu! Jag ska se till att din födelsedag blir bäst, även fast jag har så ont i halsen så att jag knappt får fram ett ljud och har legat och harklat halva natten. Grattis älskling!

JÄVLA GUBBJÄVEL

Rent ut sagt. Nu är det någon gammal gubbe som påstår att han är helt säker på att jordens undergång kommer att ske på lördag, den 21/5 2011. Alltså varför publicerar man sånt här? Jag blir rädd för att jag hatar verkligen sånt här, samtidigt som jag blir så arg för att han sätter ju skräck på grymt mycket människor pga sitt jävla snack. Nu kommer jag väl till helvettet för att jag svär så mycket också.

Nej men allvarligt nu. Jag vill ha födelsedagsparty, få mina slutbetyg, åka på klassresa, sluta nian, börja gymnasiet, bli vuxen, få barn, gifta mig, vara lycklig och SEN dö efter att mina barnbarnsbarn är födda. Så du som har kommit på det här, kiss my ass. Och om vi nu dör på lördag, så förlåt gubbe lilla :$

14:48


Yo bananas! Här sitter jag och chillidillar med en banan. Dock är den uppäten nu..... Kul att det var några som la märke till ELOV på min vägg, såg det dock inte själv men jag ändrade till LOVE för några dagar sen, men ah.... mamma?!?!?!?!?!?

Skolan närmar sig sitt slut och det märks verkligen, så niiiice! Snart ska jag ta tag i veckans 2 prov. Hörs!

STICKER TILL SKOLAN.


Ska bara dra på det här blekansiktet lite smink innan jag beger mig.
Förresten så ser ni lite utav min avslutningsmiddags-klänning till vänster. Lovar att visa den mer sen!
Hörshej♥

TJABBA BÄSTA NI


Sitter hos den här pinglan och har pluggat lite idrottsteori, yeaahhhh. Jag som har tagit bilden ovanför också, tjusig va? Nej jag vet att det är farligt att sitta på räcket men who cares, hon lever ju faktiskt fortfarande!

+ Imorgon har jag sovmorgon och slutar 1, hur nice?

MINA NYA SKOR


Woop jag älskar dom! Lite tantvarning nästan, men jag är ju lite tantig av mig ;-)

Imorgon är det måndag, fifaan vad jag hatar måndagar... Eller som min fysiklärare sa: "jag älskar måndagar, för då är det så jävla långt kvar tills det är måndag igen!" Haha skön prick detdär!!!

AVSLUTNINGSKLÄNNING BESTÄLLD!


Kommer från Nelly.com och kostar 379:- Helt okej pris för en sån här supercheck klänning faktiskt.
Hoppas bara att den sitter lika snyggt på, den kommer i veckan!

Nu ska jag och min brooor byta spån i våra små bebisars burar, sen väntar en 5km runda med mamma och efter det ska vi ner på stan och köpa ett par skor som vi la undan igår på DinSko. Plugg ikväll och såklart - hockeyfinal!

IKVÄLL HEJAR JAG PÅ ERIC!


GO Eric och GO Sverige! Hoppas på en bra placering nuråååå.

Btw om ni undrar varför jag inte uppdaterade igår så var det för att jag var hos Malva med Bella, Emma, Malva, Jerry, Jonathan, Johan & Max. Kollade på scream 3 och satt och lodade i soffan halva kvällen, supermysigt faktiskt. Bella och Malva tog ett dopp i Malvas swimmingpool typ klockan 23, 15 grader varmt kallt. Fifan.

Nu är Michelle här och har lämnat tillbaka min lock/vågtång som hon har lånat. Ikväll blir det melodifestivalen och en movie, ännu oklart om det blir med Michelle eller ensam. Hejdåååå :)

RIGHT NOW


Tja tja bloggen! Sitter här och chillar med livet och letar klänning på nelly.com. Måste ha en till skolavslutningen liksåm. Var ner på stan idag med mamma, och jag (mamma) hittade en grym klänning som jag kommer att ha på avslutningsmiddagen kvällen innan. Nu återstår bara EN klänning, skönt!

Nu tänkte jag snart skriva ut lite svenska som ska vara inlämnat på måndag, chillidill. Lady Gaga's JUDAS spelas i mina wesc just nu, kvinnan är ju fanimej amazing!!

9B-äst

Min klass har en liten söt bildmapp på facebook som heter precis som rubriken, gulligt va?
Tänkte visa lite bilder därifrån nu den senaste månaden typ!

Haha de här första sju bilderna är från dagen när vi var och lajvade, tror inget annat ;-)











Söt holmer som somnar på lektionerna!







Åh vad jag kommer att sakna dessa underbara människor sen alltså♥ 35 dagar kvar!


WHAT ARE WORDS?



Chris Medina♥ Helt underbar människa som sjunger för sin flickvän som skadade sig väldigt illa precis innan de skulle gifta sig. Bella visade mig detta och jag fick nästan tårar i ögonen, ni måste bara kolla punktslut.

18:19


Idag har jag pluggat hos Bellsan, idrottsteori för hela slaten! Skönt att ha lite gjort. Sen var vi ner på stan en sväng för att jag skulle ha en ram till mitt bildkonstverk haha. Köpte med oss mat också, spicy♥ Hihi.

Hörs snart!

@ SKOLAN

Sitter i datasalen och har so om 2 minuter. Tänkte bara meddela att jag har studiedag imorgon och den ska spenderas precis så som en studiedag ska spenderas - nämligen till att studera. Nu kommer vår lärare så nu måste jag kila. Värt inlägg ellerhur? Puss och kram

MÅNDAG


Tja. Älskar min nya tröja sjukt mycket.

By the way. Bloggen har varit nere men inte på grund utav mig, utan på grund utav blogg.se som har strulat så att inte inläggen syndes... Blä. Igår var jag med min granne Saga och kollade på hennes dansavslutning. Hon dansar street och var riktigt jävla bra alltså! Var där med hennes mamma och lillasyster och hade en superbra start på dagen, tack Sagis! Handbollsavslutning också och en hel del plugg, blev äntligen klar med mitt hk arbete som nu är inlämnat, hade även ett läxförhör idag i hemkunskap som gick toppen!

Idag då. Chill dag i skolan, älskar skolan just nu, så underbar! Fick reda på att jag klarade MVG på so-provet, så jävla grymt! Efter skolan drog jag och Bellson hem och solade i tio minuter. Sen tröttnade jag för att hon petade på mig och kastade gräs på mig.. Så jag spöade henne i fotboll istället! host

Handbollsträning (!!) nu på kvällen, åh vad skönt det var med lite go träning, man mår så bra efteråt.

STOCKHOLM.

Har befunnit mig i huvudstaden hela dagen tillsammans med Jessica & våra madres. Har låtit shoppingen flöda och jag är riktigt nöjd med mina köp! Fick se några kändisar som alltid, alltid lika coolt att se att toppkändisar faktiskt har ett liv utanför tvrutan... Vi åt på något jättemysigt ställe, galet gott var det. Åkte tåg både dit & hem, ja jag vet inte vad jag ska skriva. Hade en superdag!! Kan visa lite bilder på mina köp:


Från GinaTricot, 79:- styck.


Från Bikbok, cykelbrallorna kostade 79:- och toffsarna 19:- st. Nagellacket fick man på köpet!


Från Bikbok. Tröjan kostade 199:- och shortsen 299:-


Från H&M, 299:-


Tröjan är från Weekday, 100:-


Bikinitrosor från H&M, 79:-


Från Kicks, foundationen kostade 135:- tror jag och mascaran 119:-


Från H&M 199:-

Sen köpte jag en "PeacePåse" från Granit också, den får ni se en annan gång!

Nu ska jag kolla på tv, hörs!!

MYSKVÄLL!

Var ju hos sjukgymnasten imorse. Det gick bra må jag säga, det klämdes och kändes på min rygg och i nacken och ansiktet för att kolla både min huvudvärk och min dåliga hållning. Fick lite övningar jag ska göra för att träna upp ryggen och nacken, woop. Chill dag i skolan och kvällen bjöd på en riktig myskväll med Bella, Emma, Frida & Malva. Vi kollade på Allt för min syster och snackade skit, superbra kväll! Nu laddar jag för shopping imorgon = sova!

20:54

Skola idagråå. Mattenationella gick väl helt OK och fick reda på att jag hade 4poäng ifrån VG på biologinationella. Supernöjd med det faktiskt, då jag tyckte det var skitsvårt. Nu ska jag ta gitarren och sätta mig en stund med den. Jag och mamma bestämde att vi skulle gå och lägga oss übertidigt idag, alltså typ kvart över 9. Men nä, skulle gissa på att det går åt skogen faktiskt. Så otroligt trött men jag vill inte lägga mig... haha.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, hon ska filura ut varför jag har ont i huvudet så ofta. Skönt att få det gjort. Sen bär det av till skolan och imorgon eftermiddag ska jag, frida och emma fixa vårat bildprojekt som ska vara inne nästa vecka. Har förresten setat halva kvällen med hemkunskapen ocksåå. Klar? Nejnejnej mycket kvar... Fullt ös medvetslös typ, ska verkligen bli skönt med en stocklholmsdag i helgen, gosh!

MELON ♥


Lätt godaste frukten. Lik mig också, eller vad säger ni??? Och ja jag har mjukiskkläder jag är inte lodis för er som tror det!

NY BIKINI!



Från H&M, 149 respektive 99 kronor/del.

Har ju som jag skrev i ett tidigare inlägg lajvat idag. Alltså det var väl ändå helt okej, inte pissdötråkigt som jag kanske hade trott först. När lajvet slutade klockan 12 så slutade även skoldagen så jag och tjejerna knatade runt på stan, eller vi satt på redhotchili i två timmar och käkade och drack té/kaffe och hade det superdupermys. Sen gick vi till gina, bikbok och ah you get it. Även till H&M där jag köpte en bikini, hihi supersnygg tycker jag allt!

Nu väntar mera pluggplugg, engelskauppgiften ska vara inlämnad imorgon, så det är väl bara att börja. Imorgon är det även matte nationella i 80 minuter. NERVÖS...

ONSDAG MANNEN.



Tja bloggen. Pluggade från 15:00-21:00 igår så därav dålig uppdatering. Ber om ursäkt för det.
Idag ska jag åka iväg med skolan och lajva... Alltså ha uppvisning, på culturen. Så värdelöst, usch och fy och blä. Det bästa är att vi slipper en dag i skolan och slutar 12:30, MEN som att vi inte skulle behöva en dag i skolan elleh? Nej men det är lugnt vi tar hem och jobbar istället, vi har ju ändå inget annat att plugga... eller?

Nä, mitt hår ska plattas, och jag ska ha kavaj idag. Man måste vara finklädd... Jag ska spela utrikesminister men vet inte vad det är för något, hålla ett tal och grejer hahah kommer bli så otroligt misslyckat. Hare bra!

NÅGOT JAG ALDRIG SKULLE KUNNA GÖRA.

När min bror spelade innebandy i helgen så fick han en armbåge i munnen så att tanden lossnade. Den åkte inte ut men den blev ganska lös. Det blödde väldigt mycket osv, men nu iallafall så drog han ut den, som han alltid gör... Han bara ställer sig framför spegeln och drar tills den lossnar. Fy.................................


Tja =P


HEJ BLOGGEN.



Har varit lite off då jag förutom att ha firat valborg har varit runt i olika sporthallar hela helgen för att kolla på när min lillebror och hans innebandylag spelade Mälarenergi cup. (Innebandy) Så kul att kolla på dem för de är så sjukt duktiga allihopa! Som grädde på moset så vann de hela cupen också. Final i stora bombardier där de vann med 6-0 såatte.. Duktiga killar!

Idag har jag som jag skrev något inlägg under typ pluggat hela dagen istället för att vara i skolan. Japp så gör man någon gång om året då skolan mosar för mycket, som de här veckorna. Nu behövde jag dock en paus men är verkligen inte färdigpluggad för idag än! Jag har hunnit med två svenskakapitel, läst en engelskanovell, gjort en powerpoint redovisning om en konstnär samt pluggat en jävla massa matte. Nationella på torsdag ju... Blä.

Ikväll ska jag hoppa träningen för ännu mer plugg, ska försöka hinna ut och springa med mammsen också. Sen behöver jag en dusch, jag ser ut som sju svåra år. I promise!

VALBORG TVÅTUSENELVA.











Köpte tacos och drog oss till Bella där vi käkade osv. Vid halv9 gick vi till brasan en stund, någon timme kanske. Men efter raketerna var det typ dött så då bestämde vi oss för att åka till hökåsen istället. Hem till Bella igen för att göra efterrätten lite snabbt, så in med den i ugnen och sen kollade vi busstidtabellen och då helt plötsligt hade vi 15 minuter på oss att ta oss till bussen. Jarå. Ut med efterrätten från ugnen och ner med den i en burk och sedan ruch till bussen för att hinna med den (nästa gick halv1) och det gjorde vi ju som tur var! Väl hemma i hökåsen så kom grabbarna också så vi blev många som fick dela på efterrätten, men vad gör det?

Kom väl hem runt halv2 kanske efter en mysig kväll!


FÖRLÅT FÖR SUGANDE UPPDATERING.

Ska bjuda på både bilder och text någon gång, har massor att visa så håll ut. Har bara så äckligt mycket i skolan de här tre veckorna så jag vill bara spy på allt. Teknikinlämnning, Kemiprov, Idrottsprov, Matte nationella x3, So-prov v.18 & v.21, Spanska prov, Svenska inlämning, Hemkunskapsinlämning, Hemkunskapsläxförhör, Bildredovisning, Bildinlämning, Engelskainlämning. Är faktiskt hemma idag. Jag har plugg-dag till 1000. Jävla skola, sluta mosa oss med grejer att göra vi har ett liv, okej!?

RSS 2.0