S T U D I E D A G ♥


Bild i repris.

Idag är det Måndag. Måndagar är jobbiga, speciellt Måndagar i skolan. Jobbiga lektioner, förutom hemkunskap som är chill. Bakade scones idag igen (i torsdag vare elevens val) & det var lika smaskigt som förra gången!

Gick med Belllisen hem efter skolan och åt mellanmål. Stannade en stund i skolan så vi kom hem vid 4. Nu ska vi plugga och imorgon är det studiedag & start för min lilla lista hihi!

Imorgon är det studiedag och det är alltid nice, sådär mitt i veckan (okej typ iallafall). Blir käk & bowling på stan med tjejer & killar. Vi blir sådär 10 stycken så det blir mysigt! Och ni kan ju anteckna nu att vinnaren på bowlingen blir jag, helt klart! Puss på er.


SUNDAY

Bild från nyår 2010/2011.
Idag har jag bara segat, tills klockan blev typ 2, då åkte jag till Frida och tittade på handboll med henne! Bajs-spännande match och så jävla surt med en fucking fjärdeplats. ÅÅLFJKSDNOWN.
Ikväll blir det solsidan, dusch & sen lite slapp framför någon film. PUSS

avslutar kvällen med denna bild!



Så sjukligt snygg.. Men den ser faktiskt nästan lite äkta ut.. eller?

Har ni tråkigt någon kväll?
Kika in på http://funtasticface.com/ så har ni nåt att göra!
Kram och godnatt på er!


SATURDAY



Blev en liten outfit bild av det hela.
Det som syns är iallafall:
Linne - Från Thailand
(fick av Bella i julklapp)
Skjorta - Bikbok
Armband -
KappAhl
Har då även på mig ett par manchester-leggings från ginatricot för er nyfikna!

Idag åkte jag först och kollade på lillebrors innebandy match med mamma, mormor och morfar. Henriks lag vann med typ 14-5 och han gjorde ett antal mål, så det var kul! Han är så dutti så. Sen blev det en tripp till hälla där vi handlade på maxi & apoteket och köpte hem lite nödvändigt.

Förtillfället sitter jag här med min älskade navelpiercing som jag försöker låta bli att pilla på. Man får ju inte alls röra den med risk för infektion. Men det är ju svårt att låta bli! Har rätt ont i den just nu, men inte så konstigt, och inte alls så att jag lider av det särskilt mycket! Hihi.

Jag och mamma har hyrt Beck - Levande begravd & Salt med Angelina Jolie, så vi får väl se vilken det blir ikväll! Trevlig kväll på er sötisar :)

pics på piercingen!





Gick till Magic Lines vid 16:45 och skrev upp oss på väntelistan. Alltså jag var så satans nervös alltså, fyfan haha! Om vi säger såhär, jag var med min kompis Jennifer när hon piercade näsan för något år sedan eller så. Och medans han som skulle pierca henne fixade med nålen och det så frågade han:
Han: Är du nervös?
Jag: Ah som fan!
Han: Okej, men nu frågade jag din kompis eftersom det är henne jag ska pierca..

När klockan blev 17:15 kom alla våra mammor (piercade mig ju med becka & bella) och vi gick in och jag typ skakade haha! Skrev på lite papper, visade legg och sen fick vi gå ner i källaren till "studion". Bella var först och hon gjorde inte en min, och sa att det inte gjorde ont. Vi hade ju iförsig bestämt att även om det gjorde skitont fick man inte säga det för att avskräcka dom andra. (vi var överens om att det gjorde skitont, efteråt)

Sen var det ju då min tur. Och fyfan säger jag bara.. Var så satans nervös och när han tryckte tången på min navel så trodde jag att det var nålen och ba: piercar du mig nu?!?!?! han: *skratt* nej, jag har inte börjat än. Men ah, det gjorde skitont! (förlåt till er som läser och ska ta) Men som tur var tog det bara några sekunder, så visst klarar man det! Men ah, hade svårt att dölja smärtan för stackars becka som var sist. Men även hon tog sig igenom det levande. Blev otroligt yr efteråt men efter lite vila, vatten & en dextrosol som han gav mig, så var allt braaa.

Han som piercar på magiclines är verkligen helt awesome. Hur snäll och lugn som helst, och framför allt, han är riktigt duktig.

Avslutar denna bibel med en rolig grej.
Jag: Har du bara piercingar i din läpp, eller har du fler?
Han: Nej alltså.. Jag har lite på andra ställen också..
*fnitter*
Becka: Men du? Du sa att det inte gjorde ont att ta hål i naveln, men hur vet du det?
Han: Det vet jag p.g.a att jag har tagit hål 4 gånger i min egen navel.
*chockade*

wohoooo

Har tagit hål i naveln, och jag lever! :-D
Hoppas jag slipper mig ifrån infektioner och allergier nu bara, men annars är det skitsnyggt!

Ni får en bild imorgon. Just nu ska jag och Michelle slå på en wallander, poppa popcorn & ah.. som vanligt med andra ord. Men som sagt, en bild och beskrivning imorgon haha! Pussar

@ datasalen

Nu var det ju faktiskt ettag sen jag uppdaterade från datasalen i skolaaaan. Så here you have it!
Har nyss gjort ett so-prov. Det gick faktiskt riktigt bra! Sååå stolt för att jag har pluggat så mycket. Hoppas på mvg, då jag antagligen kommer få MVG i slutbetyg i historia. Och hur bra vore inte det? Helt awesome. Men nu vet jag ju inte så tar inte ut nåt i förväg här inte! Efter skolan åker jag ner på stan, får se om vi hörs mer ikväll. Pusss

OCH BTW. MÅNS HÄLSAR!

nytt i garderoben / sminklådan


Foundation - Solpuder - Penslar. Allt från H&M


Manchester-leggings. Ginatricot


Skjorta med luva. Bikbok

Nej vafan sitter jag här för? Sverige - Danmark möts ju typ nuuuu.
HÖRS !

25 januari


Tjooo breees. Skola idag som vanligt, hände ingenting speciellt faktiskt. Åkte ner på stan efter skolan och mötte mamma. Gick och fikade lite & sen gick vi till läkaren. Fick träffa en specialistläkare som jag snackade med om lite grejer. Behöver inte gå in på det mer här, mer än att jag kan säga att mina "fläckar", för er som vet, har blivit mycket värre.. Hon var supersnäll och såg hur jobbigt jag tyckte det var att visa hur det såg ut men hon var verkligen supersnäll. Hon ställde frågor och tog blodtryck och lite grejer. Dock finns det inte så mycket att göra åt det, förutom att jag ska få träffa en läkare och snacka med henne typ om 2 veckor. Jag ska liksom öppna mig och snacka med henne om det och försöka bearbeta fram ett bättre självförtroende om man säger så. Vet inte hur ofta men det blir nog jättebra iallafall.

Nog om det! Blev lite shopping när vi var klara och sen käk. En snabbis på Jensen's öppet hus hann vi med också. Hihi en riktig mysdag ♥

Har knåpat ihop en lista som jag kör varje dag med start 1 feb.
Såhär kommer den att se ut!
(och ja, jag har tagit inspiration från 100 andra bloggar)

Dag 01 - Mig själv
Dag 02 - Min familj
Dag 03 - Vänner
Dag 04 - Mina drömmar
Dag 05 - Favoritsaker
Dag 06 - Ett barndomsminne
Dag 07 - Mina bra sidor
Dag 08 - Mina dåliga sidor
Dag 09 - Ett bra minne
Dag 10 - Mina rädslor
Dag 11 - Detta ser jag fram emot
Dag 12 - Det här hände idag
Dag 13 - Om jag vann 1 miljon
Dag 14 - Vad är kärlek?
Dag 15 - Min dag i bilder
Dag 16 - Det här gör mig glad
Dag 17 - Det här gör mig ledsen
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - En hemlighet
Dag 20 - Bästa dag hittills 2011
Dag 21 - Ett sportminne
Dag 22 - Det här ångrar jag
Dag 23 - När jag är ensam hemma
Dag 24 - Min framtid
Dag 25 - En vanlig dag
Dag 26 - Bästa plats på jorden
Dag 27 - Lite tankar
Dag 28 - Det här lever jag för

Hoppas på att få igång bloggningen lite bättre med denna. Ska försöka ha med bilder också & kommer eventuellt skriva lite fler inlägg också på sidan om. Hihi längtar lite tills februari nu faktiskt!

Navelpiercing


Något jag har velat göra så himla länge, flera år. Fick inte först men för ca 1 år sedan sa mamma att jag fick ta, i naveln syns den ju ändå inte så ofta liksom om det skulle bli ärr eller nåt. Jag är så jävla feg så jag har ju inte vågat, men jag lovade mig själv att till sommaren 2011 skulle jag ha ett smycke i naveln. Och jag står fast vid det. Om några veckor ska jag, Rebecka & Bella gå och ta tillsammans. Skönt att slippa vara själv iallafall.. Vågar fortfarande egentligen inte. Men vafan det är smärta, fysisk smärta & jag klarar det! En riktigt bra anledning att hålla sig i form också, vem vill visa sin navelpiercing när man har en fet mage? PEPP PEPP PEPP


22 januari


Ändrade lite på designen här på bloggen. Kände att det var dax för lite tillsnyggning.

Jag som skulle sova så jävla länge idag sov till typ 08:30, då 2 telefoner ringde här hemma och sen var jag ju pigg. Såklart. Drog med mig mamma & Bella till gymmet i källaren på mammas jobb och tränade lite muskler. Kände att det typ var dax. Hårdträning nu surrni! Älskar det "gymmet", litet, mysigt och typ aldrig någon där på helgerna. Helt perfekt! Känner dock att jag kommer ha en skön träningsverk imorgon i vader, lår, mage, rumpa & armar! Härligt!

Måste verkligen plugga jag, för det hatar jag med söndagar, alltså att jag alltid skjuter upp allt..

freeeeeeeeeedag

Underbart! Var inget speciellt i skolan idag, hade våran skitlånga dryga håla men den tog jag & bella oss igenom eftersom att vi hade så mycket intressant att snacka om med boysen.... THEHEHHEE.

Ikväll blir det film & kinamat med några tjejer, hihi.

sitter i cafeterian med bella & malvis

Vi får la bjuda på dessa. Chill att sitta här? Ahrååå.


så här ska mina barn sjunga sen..


Alltså söt tjej eller vad? Sjukt gullig unge!

Har varit dålig uppdatering, har haft mycket. Kan dock inte säga så mycket mer än att jag ska plugga nu så jag måste stänga av datorn ocksååå.. Hade btw bild-prov idag, haha yääää. Gick la bra, hoppas jag iallafall!

Äsch vi hörs, kramarr

Dagens outfit.


Bara för att jag har lite tid över, längesen ju.
Skjorta - Monki
Linne under - Gina
Jeans - Vila
Skärp i midjan - Gina


fredag !

Om jag har längtat efter fredag? JAAA. Asskönt. Dock ska jag ägna en hel del åt min helg till plugg, men det orkar jag inte vara bitter över hehhehehe. Har inte gjort något speciellt de dagarna som har varit heller faktiskt. Igår åkte jag till min beckis och poppade popcorn och kollade på handbollen. Ikväll ska jag eventuellt träffa dessa brudarr:


<3<3<3<3<3<3
HÖRS !


sysselsättning


Lånade hem lite böcker från min käre vän Frida som har ett bibliotek i sin garderob med olika böcker, bara att plocka och låna hem! Och hon får självklart låna av mig också även fast jag inte äger så värst många. Idag plockade Fridalee ihop sina favoriter!
Älskade att läsa när jag var liten, läste jämt. På senare tid tappade jag det där med att ligga med myskläder och läsa en riktigt bra bok, men nu har jag tagit tag i det och nu jävlar ska det läsas! Ska börja med den högst upp för att den är skriven av min favvo. Sen är det bara att köra, wohoo längtar!

Så varför sitter jag här? Kvällskäk väntar i köket med mamma, sedan ska jag borsta mina tänder, tvätta av sminket och läääääsa. Godnatt :)

11 januari



Någon random bild från december. Chilllidill.
Har typ lunkat runt i skolan idag och inte gjort något speciellt alls, sovmorgon varje tisdag - underbart! Visserligen bara till 9.10 men istället för att gå upp klockan 06:45 kan jag gå upp 08:00 om jag bara ser till att platta håret kvällen innan. Hur nice?

Åkte ner på stan med Frida efter skolan, käkade kebab, ajabaja. Men jag äääälskar det haha.. Köpte med mig en grön/brun myströja från h&m också:
 

Inte alls nåt speciellt med den, bara asskön, snygg färg & vintrig. Gick på 149:- sååå värt.
(ps, slängde ner den på golvet och tog ett kort fort som bara den p.g.a mitt kamerabatteri)
Den kommer på dagens outfit inom en snar framtid!


IDAG SKA JAG


nyår 2010/2011


OMG, I'm home!

         
Yes, jag är hemma. Har haft det jättebraaaa i falun faktiskt. Det laget jag spelade i vann ingen match dock, men inte så konstigt. Vi har tränat 2 träningar med klister och sen spelade vi med det på cupen, vi mötte 94-lag, de flesta från stockholm. Och jag är fan imponerad av hur otroligt duktiga dom var, herregud! Men vi spelade som vi aldrig har spelat förut, helt sjukt bra. Vi förlorade mot hemmalaget Falun med bara 3 bollar & de andra matcherna var vi inte heller långt ifrån. Och kul har vi haft, det är ju huvudsaken.

Vi 95;or fick ett eget klassrum att sova i, utan vuxna för det fanns inga som ville sova med oss hehehhe. Iallafall så låg det i en källare så det va lite småläskigt men ändå mysigt. Första natten sov jag helt okej men andra natten var HEMSK. Mådde så jävla dåligt, mådde illa och var yr och jag trodde jag skulle spy så jag höll mig vaken halva natten och sprang till toan några gånger och mådde så jävla illa.. Men iallafall så somnade jag tillslut & när jag vaknade var det bättre, men mina ögon hade svullnat ihop p.g.a kvällen/natten innan så jag såg inte klok ut. Var typ röd/blå under ögonen så jag såg nästan ingenting. Helt sjukt men jag spelade ändå nästan hela matchen i b-semin.

Aja, nu är jag hemma iallafall efter 3 mysiga dagar. Borta bra men hemma bästtt!

16:32

Batteriet dör vilken sekund som helst, jag packar för fullt och åker till falun imorgon. Kommer hem på lördag och bloggar nog på söndag igen, hinner inte nu. Puss på er!

för det perfekta håret!

         

Den här var jag och mamma och köpte för några dagar sen. Den kommer från OBH nordica, och den är jäkligt bra! Den är köpt på expert och var nedsatt från 399:- till 279:-, så det var ett riktigt kap! Mamma har vågat mitt hår med den och det blev ascoolt (även fast det tog en evighet..) Och ett tips, ifall man inte vill att det ska se så perfekt och tillgjort ut, så sov med det. När jag vaknade dagen efter var det riktigt läckert faktiskt :)



Den här är också min. Den köpte jag för längesen på loppis för 50:-, men den funkar galant. Det blir jättefina lockar men jag har för långt hår för tillfället, den är för kort haha.. Nej då, men den är faktiskt jättebra och helt klart värt 50:- ;) Vet inte om den finns att köpa längre då den är rätt gammal men den fanns förut iallafall och kostade runt 300:-



Min plattång. Älskar den. Behöver inte säga så mycket mer än så, den är jättebra verkligen. Blir varm på några sekunder och ah, skitbra helt enkelt. Vet inte vad den kostar faktiskt men runt 400/500:- skulle jag tro. Såå värt pengarna!



Såna här typer av locktänger är grymma också. Äger ingen själv men har blivit lockad med liknande, tillexempel idag när jag och bella tog massa kort (längre ner). Skulle lätt kunna tänka mig en! Dom kostar runt 400:-




Och till sist då, volymtång från obh nordica. Kompisar som har den och dom är ju ständigt snygga i håret så en sån här skulle inte sitta helt fel heller ;) Har faktiskt aldrig provat för jag vågar knappt med mitt hår, rädd för att se ut som ett lejon liksom haha.. Men ska nog racka den av Fridalee någon dag och testa hur det blir med min feta kaluffs!


Så nu orkar jag inte mer, det här är iallafall tänger som jag vet rockar. Kul att hålla på att styla håret faktiskt, mycket roligare än att ha platt hela tiden (även om det är det jag trivs bäst i). Ska försöka fixa bilder också, det finns, men jag orkar inte ladda upp dom nu för dom ligger kvar i kameran och jag måste sova. Ska upp tidigt imorgon så att jag ska kunna somna tidigt imorgon kväll för att sedan kunna gå upp klockan 5:00 på torsdag när jag och brudarna sticker till falun.

Godnatt på er !


tisdag

Okej jag har varit sjukt dålig på att blogga.. Men jag har verkligen sett till att njuta utav det underbara jullovet så mycket som det är möjligt. Har varit på stan typ hela dagarna och gjort allt möjligt, har firat både nyår - som btw var ett underbart nyår, samt firat mamma och pappa, träffat tjejerna osv osv.

Igår var det träning, sista innan kopparcupen som är på torsdag, tagggaaa. Efter träningen duschade jag & sen åkte jag till min brunis-bella där jag spenderade natten. Okej det där lät.. fel, men misstolka inte tack hah! Bella somnade framför tv:n och där satt jag och lodade tills jag fick spunk, väckte henne och vi bäddade i soffan och borstade gaddarna, sen la vi oss och då somnade jag. Så var det med den natten alltså!

Vi bytte våra julklappar också! Av mig fick Bella en typ korg med massa "spa-grejer" i, eller vad man nu säger? Anisktsmasker, hårinpackning, badbomber, badlakan, hårborste, hårkliare, shampoo balsam hudlotion samt nagellack. Tror det var allt, glad blev hon iallafall så det var ju bra!

Av henne fick jag ett skitsnyggt linne och en aaaaassnygg ring från thaiiiiii. Blev asnöjd, hon vet min smak den tjejen. Bilder kommer hääääär:


Kommer användas flitigt i sommar kan jag säga. Även nu i vinter!


Den till vänster är från Bella & den till höger köpte jag till mig själv igår, från bikbok btw.

Idag har vi roat oss med att leka med våran nya kompiz, min systemis. Bilderna nedanför ni vet. Den rockar! Puss :)


e+m




hinner inte blogga..

Måste ner på stan med Malvis och fixa en grej. Får blogga sen när jag har tid helt enkelt!

RSS 2.0